Jen o vzduchovkach

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 14 dub 2006 10:02

Tal jsem mluvil z prodejcem , všechny zlamovací Hatsany jdou prý na poprvé ztuha, mám prý přez dřívko klepnout na hlaveň. Vysvětlil jsem jim že je to trochu víc než ztuha a že jsem jeden šroubek odvrtal a druhý ožvejkl. Domluvil jsem se z prodejcem že to zkusím teda lehce poklepat ,když to nepůjde tak odvrtám ten ožvejknutý šroub(samozřejmně tak abych zlikvidoval jen šroub a ne tělo). Pokud to nebude v tom tak se prý domluvíme co s tím.Ale já si myslým že to je na 100% v brutálně utáhlém šroubu a doufám že v něm nezlomím utahovák,podle mně když byla ještě čerstvá povrchová úprava tak už to Turkové smontovali a ten šroub je tam i lehce přilepenej. Vyndáme a uvidíme (Kubajz: manuálně jsem také zručný ale náš soustružník ještš zručnější takže to bude v pohodě. Je to opravdu zatáhlé jak blázen,mezi tělem a hlavní neni vidět ani miniaturní mezírka.No prostě se budu snažit aby se neviplnila Trojova slova :wink:

golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 14 dub 2006 11:10

:shock: že mně to poklepání rukou na hlaveň nenapadlo kua dřív, dvakrát jsem klepl a je to :oops: . Ale aspoň jsem odhalil jak nekvalitní šrouby tam jsou, vyfotím jak vypadaj šrouby , sváry a tak . Sednu si k tomu večer z frézkou doladím sváry a tak do tejdne sem hodím nějaký popis :wink:
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 14 dub 2006 16:28

zdravím, tak jsem si právě dovezl domů novou Slávii 634 a chtěl bych se vás zeptat, zda mám před prvním výstřelem vyčistit hlaveň od konzervačního oleje. (kvůli zážehu při výstřelu - nerad bych ji ničil už od začátku ). Jinak co se týče kvality zpracování, tak jsem mile překvapen! Nedávno se tu totiž dost nadávalo na kvalitu slovenského zpracování...
Jirka

p.s.: reakci na fy. ***** napíšu v jiném vlákně :wink:
troj

Příspěvek od troj » 14 dub 2006 17:18

urcite tim nic nezkazis..nekde jsem cetl jak nejlepe hlaven cistit (asi od sidewindera)..vezmes saturnu,cistej hadrik, 3x protahnes hadrik namocenej v lihu,3x suchym hadrikem,3x hadrik namocenej v oleji(me se perfektne osvedcil 2t plny syntetickej olej do motorek)..a pak muzes jeste vytrit suchym hadrikem...v tvem pripade by stacilo vytrit jen suchym hadrikem..hodne zdaru :D
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 14 dub 2006 18:48

Tak jsem si jen tak práskl z toho mého nového Hatsana a najednou bomba jako kráva až skoro neslyším a podruhé to samé :shock: střílel jsem bez diabolků , že by také dieseling nebo je jen tak hlučná? V neděli až bude čas tak jí už konečně zkusím na ostro :twisted:
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 14 dub 2006 19:11

troj:
díky za rady, jdu na to. Akorát se střílením musím ještě počkat. :cry: Tady dnes celej den leje, zítra nebude čas, tak možná v neděli bych ji otestoval na zahrádce. Ale možná to o pár dní posunu, přeci jen jsou ty Velikonoce, svátky jara, lásky a nového života.... :D
Tímto Vám všem přeji krásné svátky!
Jirka
troj

Příspěvek od troj » 14 dub 2006 20:34

jirkausti píše:troj:
díky za rady, jdu na to. Akorát se střílením musím ještě počkat. :cry: Tady dnes celej den leje, zítra nebude čas, tak možná v neděli bych ji otestoval na zahrádce. Ale možná to o pár dní posunu, přeci jen jsou ty Velikonoce, svátky jara, lásky a nového života.... :D
Tímto Vám všem přeji krásné svátky!
Jirka
svatky jara,lasky,zivota..?..te snad taky nikdo nenuti abys udelal ze svoji zahradky masovej hrob nebohych zviratek!!!si muzes jen tak vystrelit do terce neeee???
g.man

Příspěvek od g.man » 15 dub 2006 21:44

Můj hatsan dělal to stejný. Šrouby nešly povolit a před každým zlomením jsem musel do hlavně praštit dlaní. Přítulka nebyla schopná to natáhnout či spíše zlomit. Stará S 631 proti tomu chodí jak po másle - pravda je ochozená, ale i tak.
Lépe zbraň mít a nepotřebovat ji, než ji potřebovat a nemít.
LEON

Příspěvek od LEON » 15 dub 2006 21:47

Jo Slavka je slavka sice nema takovy design ale je spolehlivá co se chodu tyče střílí dobře i po 20ti letech to se o Hatsanech rict neda ty sotva strilí kdyz jsou nový
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 16 dub 2006 10:25

Leon: nevim no tenhle Hatsan má takovou páru že se o tom Slavce může jen zdát :D A jestli bude střílet za 20 let to nemůžeš vědět jelikož je nový že, takže je mi divné že si si tak jistý že : co se chodu tyče střílí dobře i po 20ti letech to se o Hatsanech rict neda ty sotva strilí kdyz jsou nový
LEON

Příspěvek od LEON » 16 dub 2006 11:21

No nechci rejpat ale kdyz nejde ani natahnout kdyz ho koupis tak to uz je trochu divny ne?No a kdyz jsme u toho dejte sem nastreli s Hatsanem na 40metru at mame srovnani se Slavii 634!Ja jsem jenom zjedavej jak vam tam vydrzi ta pruzina ktera neni ani poradne zakoncena
Lala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lala » 16 dub 2006 15:07

V utery si jdu pro Slavku 634 a dokoupim i puskohled (byl mi rozmluven ten nejlevnejsi od GAMO) tak poridim za 1000,- + montaz 300,- ktery udajne neco vydrzi. Rozhodne bych nekupoval nejakeho Hatsana nebo co, dost sem se po vzduchovkach s vetsim vykonem pidil a z 90% byla vsude doporucovana nase Slavka a to z mnoha duvodu. Takze kdo chce strilet dlouho (oprava, nahradni dily, servis) tak podle nejenom meho nazoru : Slavia 634 :D
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 16 dub 2006 15:36

to Lala:
kde se dá koupit montáž za 300,- která něco vydrží? Také bych měl zájem!
(jinak jsem uvažoval o puškohledu walther 4x32 i s montáží za 1600,- ale ta montáž je údajně z nějaké slitiny. Tak nevím...) Koukni do sekce Optika, probírali jsme to tam.
Jirka
Lala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lala » 16 dub 2006 16:50

jirkausti: Bohuzel nevim nic podrobnejsiho, byl jsem u nas v C.Budejovicich ve svem oblibenem obchode kde uz jsem neco kupoval (Glock 17, Holek 341, pouzdra, nespocet munice atd...:) ) Informoval jsem se jestli maji S634 a ze budu chtit i puskohled a co a jak... No a dostal jsem prednasku(S634 uz je trosku "skakajici" pri vystrelu, otresy) a ze GAMO nevydrzi na tuto pusku atd, ten puskohled bude neco asi "naseho" ale jiste vim tu cenu 1000,- a podrobnosti zadne, ale byl vetsi nez ten GAMO za 500,- (opravdu nechci delat z trabanta porsche :D, ale zadnou dlouhou zbran nemam navic s kterou by se dalo strilet v podstate kdekoliv a jeste k tomu puskohled) a montaz nevim, v utery mohu podat podrobne info (pokud bude zajem) :wink:
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 16 dub 2006 17:06

jo, byl bych ti vděčen. Také do budoucna o puškohledu na S634 uvažuju, ale kovové montáže např. Kozap jsou okolo 1000,- A co se týče puškohledu, tak prý - podle zdejších diskuzí - jsou celkem dobrý Nikko. (4x40 a 6x40)
Odpovědět