Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tal jsem mluvil z prodejcem , všechny zlamovací Hatsany jdou prý na poprvé ztuha, mám prý přez dřívko klepnout na hlaveň. Vysvětlil jsem jim že je to trochu víc než ztuha a že jsem jeden šroubek odvrtal a druhý ožvejkl. Domluvil jsem se z prodejcem že to zkusím teda lehce poklepat ,když to nepůjde tak odvrtám ten ožvejknutý šroub(samozřejmně tak abych zlikvidoval jen šroub a ne tělo). Pokud to nebude v tom tak se prý domluvíme co s tím.Ale já si myslým že to je na 100% v brutálně utáhlém šroubu a doufám že v něm nezlomím utahovák,podle mně když byla ještě čerstvá povrchová úprava tak už to Turkové smontovali a ten šroub je tam i lehce přilepenej. Vyndáme a uvidíme (Kubajz: manuálně jsem také zručný ale náš soustružník ještš zručnější takže to bude v pohodě. Je to opravdu zatáhlé jak blázen,mezi tělem a hlavní neni vidět ani miniaturní mezírka.No prostě se budu snažit aby se neviplnila Trojova slova 

-
- Kontaktovat uživatele:
- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
zdravím, tak jsem si právě dovezl domů novou Slávii 634 a chtěl bych se vás zeptat, zda mám před prvním výstřelem vyčistit hlaveň od konzervačního oleje. (kvůli zážehu při výstřelu - nerad bych ji ničil už od začátku ). Jinak co se týče kvality zpracování, tak jsem mile překvapen! Nedávno se tu totiž dost nadávalo na kvalitu slovenského zpracování...
Jirka
p.s.: reakci na fy. ***** napíšu v jiném vlákně
Jirka
p.s.: reakci na fy. ***** napíšu v jiném vlákně

urcite tim nic nezkazis..nekde jsem cetl jak nejlepe hlaven cistit (asi od sidewindera)..vezmes saturnu,cistej hadrik, 3x protahnes hadrik namocenej v lihu,3x suchym hadrikem,3x hadrik namocenej v oleji(me se perfektne osvedcil 2t plny syntetickej olej do motorek)..a pak muzes jeste vytrit suchym hadrikem...v tvem pripade by stacilo vytrit jen suchym hadrikem..hodne zdaru 

-
- Kontaktovat uživatele:
- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
troj:
díky za rady, jdu na to. Akorát se střílením musím ještě počkat.
Tady dnes celej den leje, zítra nebude čas, tak možná v neděli bych ji otestoval na zahrádce. Ale možná to o pár dní posunu, přeci jen jsou ty Velikonoce, svátky jara, lásky a nového života....
Tímto Vám všem přeji krásné svátky!
Jirka
díky za rady, jdu na to. Akorát se střílením musím ještě počkat.

Jirka
svatky jara,lasky,zivota..?..te snad taky nikdo nenuti abys udelal ze svoji zahradky masovej hrob nebohych zviratek!!!si muzes jen tak vystrelit do terce neeee???jirkausti píše:troj:
díky za rady, jdu na to. Akorát se střílením musím ještě počkat.Tady dnes celej den leje, zítra nebude čas, tak možná v neděli bych ji otestoval na zahrádce. Ale možná to o pár dní posunu, přeci jen jsou ty Velikonoce, svátky jara, lásky a nového života....
![]()
Jirka
-
- Kontaktovat uživatele:
V utery si jdu pro Slavku 634 a dokoupim i puskohled (byl mi rozmluven ten nejlevnejsi od GAMO) tak poridim za 1000,- + montaz 300,- ktery udajne neco vydrzi. Rozhodne bych nekupoval nejakeho Hatsana nebo co, dost sem se po vzduchovkach s vetsim vykonem pidil a z 90% byla vsude doporucovana nase Slavka a to z mnoha duvodu. Takze kdo chce strilet dlouho (oprava, nahradni dily, servis) tak podle nejenom meho nazoru : Slavia 634 

jirkausti: Bohuzel nevim nic podrobnejsiho, byl jsem u nas v C.Budejovicich ve svem oblibenem obchode kde uz jsem neco kupoval (Glock 17, Holek 341, pouzdra, nespocet munice atd...
) Informoval jsem se jestli maji S634 a ze budu chtit i puskohled a co a jak... No a dostal jsem prednasku(S634 uz je trosku "skakajici" pri vystrelu, otresy) a ze GAMO nevydrzi na tuto pusku atd, ten puskohled bude neco asi "naseho" ale jiste vim tu cenu 1000,- a podrobnosti zadne, ale byl vetsi nez ten GAMO za 500,- (opravdu nechci delat z trabanta porsche
, ale zadnou dlouhou zbran nemam navic s kterou by se dalo strilet v podstate kdekoliv a jeste k tomu puskohled) a montaz nevim, v utery mohu podat podrobne info (pokud bude zajem)