Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
To vidim jako zbytecne zdrzovani-se dalsi osobou, ktera to bude posilat. Nedivil bych se, kdyby zminena chyba vznikla nejakym prebalovanim a manipulaci .. doporucuji to posilat primo do zbrojovky, vse je o 50% rychlejsi ..Plumbum píše:Posielal som to cez predajcu,ktorý je oficiálnym dovozcom tejto značky
Tím se ale zbavuje možnosti na vrácení peněz po uplynutí 30-ti denní lhůty.
Udělal chybu, když tu poškozenou zbraň přebral od prodejce. Měl trvat na tom, že v předávacím protokolu není uvedeno, že zbraň má prasklé sklíčko, což byla pravda a tím pádem, že žádá aby mu zbraň vrátili v bezvadném stavu.
Já doporučuji řešit vše přes prodejce. To je totiž subjekt, se kterým jste v právním vztahu, ne výrobce.
Udělal chybu, když tu poškozenou zbraň přebral od prodejce. Měl trvat na tom, že v předávacím protokolu není uvedeno, že zbraň má prasklé sklíčko, což byla pravda a tím pádem, že žádá aby mu zbraň vrátili v bezvadném stavu.
Já doporučuji řešit vše přes prodejce. To je totiž subjekt, se kterým jste v právním vztahu, ne výrobce.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Re: Puška na CO
Takto vyzerá TAU 200 senior - robí to TAU BRNO - zaoberajú saDecoy píše:Kolega mi přinesl k identifikaci zbraň, kterou hodlá prodat. Já se o tyto pušky nezajímám, takže si nejsem jist, snad se jedná o Aeron 100. Může někdo pomoci s přesnějším určením?
vzduchovými zbraňami na CO2 - Mám od nich BT - iný typ.
pozri:
www.taubrno.com
sklíčko
K tomu sklíčku.Dovozca sa ospravedlnil a vyžiadal si odo mňa kontaktnú adresu, kde mi má nové sklíčko poslať.Takže všetko v poriadku až mi je to divné 

Dík, opravdu je to hodně podobné, jen na té mé flintě je jediný nápis AERON, ale není vyloučeno, že obě firmy dělali stejnou zbraň.jozsp111 píše:Takto vyzerá TAU 200 senior - robí to TAU BRNO - zaoberajú saDecoy píše:Kolega mi přinesl k identifikaci zbraň, kterou hodlá prodat. Já se o tyto pušky nezajímám, takže si nejsem jist, snad se jedná o Aeron 100. Může někdo pomoci s přesnějším určením?
pozri:
www.taubrno.com
Aeron a TAU kedysi robili spolu - začiatkom 90´´ rokov, potom sa firmy
rozdelili a išli každá svojou cestou, TAU robí vzduchové zbrane pre šport
na CO2 (dlhé - TAU 200 X aj krátke - TAU 7 X ) a AERON dnes robí hlavne súťažné vzduchové pištole na CO2 a stlačený vzduch.
Dnes podobnú vec vyrába len TAU - som si myslel, že chce kúpiť
novú a či sa vyrába. Takže bude vyrobená okolo roku ´´90 / ´´92
A môže mať označenie ako Aeron xxx.
www.aeron.cz

rozdelili a išli každá svojou cestou, TAU robí vzduchové zbrane pre šport
na CO2 (dlhé - TAU 200 X aj krátke - TAU 7 X ) a AERON dnes robí hlavne súťažné vzduchové pištole na CO2 a stlačený vzduch.
Dnes podobnú vec vyrába len TAU - som si myslel, že chce kúpiť
novú a či sa vyrába. Takže bude vyrobená okolo roku ´´90 / ´´92
A môže mať označenie ako Aeron xxx.
www.aeron.cz

-
- Kontaktovat uživatele:
koupě a zaruka
nevím jak kdo ale dnes při výběru nové vzduchoky bych se asi řádně rozmyslel(té rádoby Brodské)... výroba byla převedena na slovensko .. a začalo to stát za h...o, bývalá paní ve vedení zbojovky usoudila že je to jen hračka tak až tak na té kvalitě nezáleží.
nevím jak ale ty vzduchovky ze slovenska už nejsou to co byly... to samé pažby na větrovky .....
(kamarádovy jsem dovezl pažbu ve slevě. Po vyrobení nového šroubu a upravení otvoru v pistolové rukojeti byla v poho )
Ono celkem ta paní na co šáhla to se jí povedlo..

(kamarádovy jsem dovezl pažbu ve slevě. Po vyrobení nového šroubu a upravení otvoru v pistolové rukojeti byla v poho )
Ono celkem ta paní na co šáhla to se jí povedlo..

-
- Odborník na zbraně
Ta zbraň mě docela zajímá. Bohužel firma TAU na svých stránkách neuvádí cenu, což je pro mne poněkud limitující faktor.jozsp111 píše:Takto vyzerá TAU 200 senior - robí to TAU BRNO - zaoberajú saDecoy píše:Kolega mi přinesl k identifikaci zbraň, kterou hodlá prodat. Já se o tyto pušky nezajímám, takže si nejsem jist, snad se jedná o Aeron 100. Může někdo pomoci s přesnějším určením?
pozri:
www.taubrno.com
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak na 95% vím proč to nejde zlomit , šroub který drží hlaveň je utáhlej jako kurva , malej šroubek co ho zajišťuje byl to samé, navíc material těch šroubů asi máslo
malej umřel hned musel jsem ho vyndat vytahovákem, velkej sem nepovolil ani náhodou jen jsem ho ožvejkl(a to jsem mněl šroubovák přesně přez celou drážku na šroubu) Doufám že mi to vezmou na reklamaci
. První dojem na turky :Jsou to z...i ,všechno utáhlé na krev ,sváry celkem ujdou ale proč kurnik nechávaj ,kapičky?? Plastové pažbě v úpravě camo se nedá asi nic vytknout, sedí mi v ruce jak ulitá a i design je pěkný. Plastové mířidla a spoušť a ještě několik dalších doplňků je dána cenou zbraně (kdyby byly kovové nebyla by za 2300,-) Jinak víc nemůžu posoudit páč ,čekám jestli my přijmou reklamaci po mém ožvejkání šroubů (na 100% by je ožvýkal i zkušený zbrojíř jelikož jsou opravdu asi z másla
) Pokud neuznaj reklamačku tak hold musim odvrtat i ten hlavní šroub 

Nereklamuj!
Hned jim to pošli zpátky bez udání důvodu. Při nákupu přes internet na to máš do 14-ti dnů nárok.
Akorát jsi to pos*al s tím domácím pokusem o opravu a proto možná bude problém. Prodejce může poukazovat na to, že zbraň není v původním stavu, ani nebyla svěřena odborné dílně.
Když ti pošlou něco, co zjevně nefunguje, tak na to nešahej a rovnou to vrať.
Já si o sobě myslím, že jsem manuálně poměrně zručný člověk, mám k dispozici slušně vybavenou dílnu mj. i se soustruhem i frézou, ale pokud koupím nový vadný výrobek, tak o nějaké opravě ani neuvažuji.
Kdyžtak jim napiš, že ta vzduchovka je vadná, nejde natáhnout, a když jsi zkoušel povolit ten zatuhlý šroub, tak to nešlo, a proto jim ji vracíš zpět a žádáš výměnu za funkční kus. Solidní prodejce ti vyjde vstříc.
A když ne, tak o to bude mít Troj větší radost, že si někdo koupil vadnou vzduchovku a došlo na jeho slova.
BTW:
Tak mě napadlo. Model 90 jsem v ruce neměl, ale není tam dole na pažbě nějaké tlačítko pojistky proti natažení jako je třeba na ISB nebo na čínských vzduchovkách?
Podle mě to není možné utáhnout tak aby nešla zlomit hlaveň.
Kdo máte model 90, napište!
Hned jim to pošli zpátky bez udání důvodu. Při nákupu přes internet na to máš do 14-ti dnů nárok.
Akorát jsi to pos*al s tím domácím pokusem o opravu a proto možná bude problém. Prodejce může poukazovat na to, že zbraň není v původním stavu, ani nebyla svěřena odborné dílně.
Když ti pošlou něco, co zjevně nefunguje, tak na to nešahej a rovnou to vrať.
Já si o sobě myslím, že jsem manuálně poměrně zručný člověk, mám k dispozici slušně vybavenou dílnu mj. i se soustruhem i frézou, ale pokud koupím nový vadný výrobek, tak o nějaké opravě ani neuvažuji.
Kdyžtak jim napiš, že ta vzduchovka je vadná, nejde natáhnout, a když jsi zkoušel povolit ten zatuhlý šroub, tak to nešlo, a proto jim ji vracíš zpět a žádáš výměnu za funkční kus. Solidní prodejce ti vyjde vstříc.
A když ne, tak o to bude mít Troj větší radost, že si někdo koupil vadnou vzduchovku a došlo na jeho slova.

BTW:
Tak mě napadlo. Model 90 jsem v ruce neměl, ale není tam dole na pažbě nějaké tlačítko pojistky proti natažení jako je třeba na ISB nebo na čínských vzduchovkách?

Podle mě to není možné utáhnout tak aby nešla zlomit hlaveň.
Kdo máte model 90, napište!
Ups, sory, myslel jsem to jako takové popíchnutí, proto je tam taky ten smajlík. Ale když to po sobě čtu, tak to fakt vyznělo divně, omlouvám se. Nic ve zlém.
2All: Je tam ta pojistka nebo ne?
2All: Je tam ta pojistka nebo ne?