Je to dobr? ku?e?

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
HANYKING
Kontaktovat uživatele:
Re: Je to dobrá kuše?

Příspěvek od HANYKING » 19 srp 2011 13:52

scootr - na rozdíl od tebe se v trestním právu orientovat umím. Vyjadřuješ se jak malej hloupej vystrašenej fakan. Pleteš sem zákony německa. Tady jsme v ČR a platí zde naše zákony. Prober se.
thor6 - tak to s tebou souhlasím! Proto mám skládací kuši abych netahal před sousedy kuši ale jen cestovku. A střílím v pískovně. Protože jak střílíš veřejně kuší nebo lukem a nějaký dobrodruh uloví a nedohledá v okolí kus všichni budou ukazovat na tebe i když s tím nemáš nic společného. Ale to jsme o5 na začátku. :D

Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
scootr

Příspěvek od scootr » 19 srp 2011 14:24

Pouze jsem tě upozornil na to jak je to v okolní zemi (netuším proč bych se za to měl probírat a bejt označen za hloupého fakana ). Nevím, proč takdy na foru jsi jedinej Ty kdo druhé uráží. Koukám, že nejsem jediný kdo se toho všimnul VIZ.

http://www.loveckeforum.info/viewtopic. ... 1&start=45

A NEBO PÁR HÁDEK NA TVOU OSOBU !!!

Promiň, ale nikde tě tu neuráží a ani nenapadá, a tak se začni chovat slušně!

A začni poslouchat druhé, možná že mají jíce expů než ty!

Třeba : Hospodářské zkoušky, zbrojní průkaz, a léta práce s palnou zbraní jako já.

Přestaň si DRUHÉHO DOBÍRAT, KDYŽ SE TI SNAŽÍ PORADIT A ŘÍCI NĚJAKÉ INFORMACE.

ŠEL JSEM NA TOHLE FORUM NA TO ABYCH SE BAVIL + POSLOUCHAL A NE UKÁZNOVAL NĚKOHO KDO SE CHOVÁ SPROSTĚ... UZNÁVÁM TU SKVĚLÉ NÁZORY A RADY a to že mi tu někdo ukáže že jsem na omylu - za to jsem rád

ALE TAKHLE SE MNOU NIDKO JEDNAT NEBUDE!!! TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU TĚ PROSTÍM, přestaň takhle sprostě jednat !
scootr

Příspěvek od scootr » 19 srp 2011 14:29

For HANYKING : za to že Ti řeknu, že s loveckýma hrotama by si měl problém v lese a měl sakra co vysvětlovat a Ty mi začneš nadávat...

Takže pokud si tak chytrý jak píšeš, měl by si se omluvit, jelikože Ti dojde že si to sakra přehnal !!!

čekám pořádnou omluvu kámo....
HANYKING
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HANYKING » 19 srp 2011 14:31

Píšeš nesmysli a jsi schopný se hádat do konce světa když ti to někdo zpochybní. Na to namám čas.
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
scootr

Příspěvek od scootr » 19 srp 2011 14:41

Ok, tak když jsi tak chytrý a všechno víš tak nás pouč o tom jak to je slušně !!

* v čem jsem napsal nesmysl.. v tom že se tu chováš sprostě?? Jsem tě snad urazil jako ty mě??

se omluvím když něco přeženu, a ty si to přehnal... bezdůvodně mi tu nadáváš!
scootr

Příspěvek od scootr » 19 srp 2011 14:49

Máte někdo nastřelovací lavici či jak zastřelujete přesně kuši ?

Co náklopná montáž, je to k něčemu?
MartinT

Příspěvek od MartinT » 19 srp 2011 14:50

Kucííííí, bez ministra financí prosím. Pusťme to z hlavy. Tohle tu už bylo cca před půl rokem a na dlouho to tu umřelo. Kdybych věděl, jak to dopadne, se radši kopnu do hlavy
Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177

Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
scootr

Příspěvek od scootr » 19 srp 2011 15:01

jj, máš pravdu na co se tů dohadovat ohledně kraviny za zatlouct to tu jako jsem se díval sem.... :-DDD

http://www.loveckeforum.info/viewtopic. ... &start=135

takže mír zbraním a kuším zvlášť :-DDDD
scootr

Příspěvek od scootr » 19 srp 2011 15:06

For HANYKING :

stále si mi nenapsal od koho máš VARI ZONE... páč nemám krytky a tak je scháním...
MartinT

Příspěvek od MartinT » 19 srp 2011 15:08

Lavici nemám, na začátku jsem šel do nožiček, ale to je přesně na druhou stranu, než by člověk potřeboval. Kuše na nožičkách skáče jak potrefená husa. Na ostatních fórech to řeší batůžkem vycpaným svetrem, nebo dekou. Funguje, bacha na tětivu, je třeba vychtat stupeň nacpanosti.

Já si koupil koženej bag plněnej pískem. Tady na bazaru. Trochu závaží, ale funguje dle mých představ.

Náklop je NEZBYTNÁ v případě ambicí na longway shoting. Důvodem zorné pole, které dokáže ten puškohled zabrat a ještě důležitější je rozsah, kterej na něm "uklikáš". Z několika mála puškohledů, co jsem měl možnost mít v ruce, měli klikací rozsah kolem 80 MOA. To při balistické křivce kuše to věru není mnoho. A navíc, jistě jsi si všiml, že uchyt puškohledu na MAXovi je v úhlu, který je né uplně ideální pro longway. Je to úhel, který je přesně spočítaný pro vari/lumizon na 60 yardů.

Tu co najdeš na kuše.cz je přesně to, na co by jsi se teď měl zaměřit ;-p
Funguje, mám, používal jse ke vší spokojenosti, nepoužívám, ale nedám

Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
scootr

Příspěvek od scootr » 19 srp 2011 15:22

a cena je adekvátní ? Nechce se mi kopovat novou.. bral bych nějakou starší,.,,ale kde to sehnat??

na tuhle podporu se asi zaměřím já ... celkem jednoducé a snad to splní svůj účel na zastřílení... vím, velká základna a robusní... ale na doma mi to snad zatím bude stačit...
MartinT

Příspěvek od MartinT » 19 srp 2011 16:05

Ad podložka, skus ten batůžek, nebo jakejkoli sáček naplněnej pískem, nebo BB kuličkama. Tohle odře kamufláž na pažbě, i když to bude z gumy, nebo filce. Když se na to video podíváš do míst, kde je výstřel, taj te to přesně ten mnou popsaný jev, skáče jak potrefená husa. Ty potřebuješ "peřinu"
Ad náklop, já do ni šel a porovnání provedení, cena, výkon, spokojenost, .... Ano, mě to za to stálo. Až ji budeš mít, pochopíš. Jako hint, mají ji i lidé na 3Dčku, kteří se s panem Cermanem na všem ostatním rozcházejí. Ale náklop mají od něho.

scootr

Příspěvek od scootr » 19 srp 2011 16:08

Máš fotku baťužku? Nějak si to neumím představit? Klasickej rejžá co bejval? Látkovej sáček ve kterým je sypký materiál..
crossbowhunter

Příspěvek od crossbowhunter » 19 srp 2011 16:25

na velkosť a tvar musíš prísť sám, podla toho čo ti bude vyhovovať.dobrý je ešte jeden menší bag pod pažbu.
ryžou by som to neplnil kvôli vlhkosti, ale tie bb guličky čo ti radil martin sú top materiál na toto.ich cena je nízka a vydržia ti celý život.kolko ich do bagu dať je tiež individuálne.je to ako keby si sa pýtal na najlepší šíp.každému vyhovuje niečo iné.
thor6

Příspěvek od thor6 » 19 srp 2011 16:38

já když jsem nastřeloval,tak jsem popadl skládací židli,menší stůl a pod kuši jsem poskládal mikinu,v klidu jsem se posadil a pak už to šlo jak po másle.ale opravdu člověk musí dát bacha na tětivu,před každým výstřelem raději zkontrolovat,jestli někde mikina nestojí v cestě tětivě.používám náklopnou montáž k naprosté spokojenosti,používám jen dva druhy šípů,na seřizovacím kolečku náklopné montáže mám poznačené vzdálenosti pro každý druh šípu jinou barvou,funguje to skvěle.
Odpovědět