Je to dobr? ku?e?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Aha, já si pamatuju na stejném místě text fotky z plánované knihy. No třeba už někde roste. Běera mi pan gugl nepomohl.
Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Air Arms TX200 HC + Falcon Menace 4,5-18x56 SLR MilDot
Crossman 1377 Clasic .177
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence.
Re: Je to dobrá kuše?
Díval jsem se na jeho stránky a má je velmi zajímavé. Včera jsem laboroval z voskem a možná, že jsem udělal kravinu. Rozehřál jsem plát včelího vosku s trochou TP orig. vosku, po utuhnutí jsem tím máznul teťivu a zdá, že by to mohlo fungovat.
ahoj,no možná o tom už víte,pánové,že u mr.Cermana se dá pořídit strojek na omotávky s materiálem na ně,plus instruktážní dvd jak udělat omotávku a to vše za 1200kč.vyrábí taky tětivy-já mám od něj dvě a musím uznat,že se mi s nimi střílí nejlépe(ještě jsem ale nezkusil flemish).tětiva je asi o 3-4 cm delší,než ty origo excalibur,a šíp evidentně letí rychleji,je to poznat podle zásahů,všechno jde výš.no s tím voskem si myslím,že to ničemu neublíží,ale ani nepomůže,proč vymýšlet něco,co už je vymyšlené a je to bez práce
.

Cerman má všechno natažené a nechci u něho to brát=viděl jsem jak má nanažené ty hroty..děsně podražil. Fakt mi ohromě zaujala ta flemiš od toho Boo a asi jich vemu o dost víc .. poptám u něho také omotávky a možná že bude mít nějaký strojek. Děsně mi štve jak to tu každej natahuje a snaží se urvat co nejvíc...kouknu na US tak tam je to za hubičku, jsou na to specializované krámy a hlavně tlačí ceny co nejvíc dolů.
Jináč dík za radu,, funguje to a krásně se to utahuje ... jo jo ... není nad dobrou radu Vás odborníků !!!!
ještě jednou díkes
Jináč dík za radu,, funguje to a krásně se to utahuje ... jo jo ... není nad dobrou radu Vás odborníků !!!!
ještě jednou díkes
svatá pravda,vše předražené jak cyp,marná sláva,to je holt naše česká nátura-být milionářem hned,už včera bylo pozdě
a lepší to nebude.pokud máš tu možnost nákupu v usa,tak do toho.mi se kolikrát chce blít z těch cen třeba za čínské křápy,opravdu by to mělo být považováno za trestný čin
.ta flemish tětiva se mi taky zamlouvá,ale ještě s ní tolik nepospíchám,vyžaduje trochu jiné zacházení,než ta základní.ale MartinT to tu už myslím popisoval.

JJ, moc dobře jsem to četl a několikrát.
Je to škoda, ale co naděláš...
Je to škoda, ale co naděláš...
Ahoj, To zachazeni s flemisem neni o tolik rozdilne, jen se sama o sobe natauje vic nez klasika.
U tech cen bych a predrazovani bych byl trochu vopatrnejsi. O clu za nakup z USA jste slyseli? A o dani? Marze tam bude, ale ze by to byla zlodejina, no kluci, dejte vedet, na kolik vas to vyjde
U tech cen bych a predrazovani bych byl trochu vopatrnejsi. O clu za nakup z USA jste slyseli? A o dani? Marze tam bude, ale ze by to byla zlodejina, no kluci, dejte vedet, na kolik vas to vyjde
Excalibur Exomax 225lb + DigitalHunterDN
Nehaním, on je šikovnej prodejce a umí prodat svou věc...jen jsem napsal že trochu přidražil základní lovečáky,shokery a nástavce na ryby. Nic víc...
Jen mi zasejc zamrzelo, že místo toho aby se trochu podporovalo tohle střílení... každej na tom vaří, má natažené ceny a musíš bejt věčinou odkázanej na zahraniční prodejce...
Jináč už jsem přišel na to jak tam správně dát teťivu
tak se asi začnu malinko zajímat o to jak udělat novou svou ...
Jen mi zasejc zamrzelo, že místo toho aby se trochu podporovalo tohle střílení... každej na tom vaří, má natažené ceny a musíš bejt věčinou odkázanej na zahraniční prodejce...

Jináč už jsem přišel na to jak tam správně dát teťivu

Budete mít někdo zájem svést se se mnou s tou teťivou od Boo????
ahoj vsichni strelci
Mam nejake otazky co se tyce kusi.
Chtel jsem si koupit barnett ghost 400,ale rozmluvili mi to,pak jsem chtel strykerzone od bow techu a rozmluvili mi to pak jsem koukal na Darton serpent ltd2 a nikdo se k tomu nevyjadril.\vsichni tvrdi jen excalibur nebo tenpoint.Cekam,ze mi nekdo rekne vice o mych tipech na kuse.Excalibur je sice super kvalitni ale vypad jako krumpac.jinak shanim kusi hlavne na lov.diky vsem za informace a uz se tesim,az si vyrazim na dovolenou neco skolit...
Mam nejake otazky co se tyce kusi.
Chtel jsem si koupit barnett ghost 400,ale rozmluvili mi to,pak jsem chtel strykerzone od bow techu a rozmluvili mi to pak jsem koukal na Darton serpent ltd2 a nikdo se k tomu nevyjadril.\vsichni tvrdi jen excalibur nebo tenpoint.Cekam,ze mi nekdo rekne vice o mych tipech na kuse.Excalibur je sice super kvalitni ale vypad jako krumpac.jinak shanim kusi hlavne na lov.diky vsem za informace a uz se tesim,az si vyrazim na dovolenou neco skolit...
hele na jiném foru si psal že si jí naše
sorry ale najdi jinej krumpáč, kterej je tak dobrej !

sorry ale najdi jinej krumpáč, kterej je tak dobrej !
nerikam,ze neni dobry.Akorat by me zajimal ten darton.Vypada vazne skvele.Jinak uz jsem celkem rozhodnutej.Jestli mi to nekdo nerozmluvi tak bud ex equinox nebo tp stealth
pozeram, ze na www.kuse.cz je novy kusok,kladkovy titan za 25000..
spitamen-ahoj,já jsem se na ni díval taky,ale skoro bych odpřísáhl,že jsem ji viděl někde 2x levnější.a navíc je to taiwanec o nátahu 200lbs,vzpomeňme na Boba9,měl taky taiwance a s ním nemilé zkušenosti,já bych to nekoupil,nepotřebuju,aby mi to rozbilo hubu
.takové kuše jsou nebezpečné spíš pro střelce,než pro zvíře.JanToman-já equinoxe mám,nevyměnil bych ho ani za deset ghostů
,je to úžasná zbraň.pokud ale chceš jen lovit,tak kladka od TP bude ok. je kompaktnější než excal,do lesa bude asi i lepší(šířka 45cm).ale i natažený equinox vypadá najednou velice malý
.no jaké jsou nevýhody kladky je notoricky známá věc-náročný servis.věř mi,že jak si kuši koupíš,tak budeš tak týden,možná i víc,střílet jak němci u stalingradu,a pokud je to tak,že kladka vydrží bez poruchy tak 500ran,už za pár dní může být po srandě.co se týká toho dartona-nevím,nemohu posoudit.scootr-s tím Boo jsi mi nasadil brouka.

Vadí mi, že jsou tady hned konečné posudky na titan ale nikdo s ním nestřílel. Pokud měl někdo problémy s kuší vyrobenou ne Taiwanu tak to neznamená, že je tam vše šit. Třeba to bude výborná kuše. Vypadá dobře. Až si ji někdo koupí a vystřelí 1000 ran tak pak může dát posudek. Parametry má solidní. Taky bych nechtěl kladku ale pro někoho kdo kladku chce tak je to zajímavý model.
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB