HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Hlaveň to nevydře
.Je tam o-kroužek.Ano ten Hatsan byl od střelce.

Re: HATSAN AT44 PCP
Pokud by nekdo daval novou hlaven na hatsanan,pak je lepsi nedelat O krouzek do hlavne ale na nabijeci trn a vstup do hlavne trochu zalestit.Chodi to potom jak hodiny a s diabolkou to neudela vubec nic.Naprosta pohoda.Netreba pak ani zadnych ocelovych vlozek ci jinych veci.
to pak ale stale proliza zasobnikem!coz ma vliv na zivotnost.
No jo.Já měl, ale jednoranku a ten trn je focený z Evanixe.U zásobníku je lepší řešení o-kroužek v hlavni.Je třeba aby byl zásobník vedený pevným bodem.Přece jen je u víceranky ten trn více namáhán.
tak tak.ja to psal pro viceranku samozdrejme.
Měl jsem čtyři roky Umarex 850,vystříleno přes 20000. O-kroužek na trnu jsem měnil asi 4x.
V zásobníku škrtnul prvních pět nabití kdy se srovnal na setinky.
V hlavni se neměl o co rozdrbat. Časem se jen ošoupal až začal pozvolna profukovat. V tomhle problém nevidím a řešení u AT-44 s kružkem v hlavni se mi zdá při nepřesnosti výroby jako možný zdroj problémů.
Co si zkušení majitelé myslí o odstranění plastových "brýlí" ? Hlaveň je strašný máslo,tak si myslím že jí brýle mohou někam táhnout podle toho jak se včechno na Hatsanu kroutí .
Foto ilustrační,do pažby jen volně vložené.
V zásobníku škrtnul prvních pět nabití kdy se srovnal na setinky.
V hlavni se neměl o co rozdrbat. Časem se jen ošoupal až začal pozvolna profukovat. V tomhle problém nevidím a řešení u AT-44 s kružkem v hlavni se mi zdá při nepřesnosti výroby jako možný zdroj problémů.
Co si zkušení majitelé myslí o odstranění plastových "brýlí" ? Hlaveň je strašný máslo,tak si myslím že jí brýle mohou někam táhnout podle toho jak se včechno na Hatsanu kroutí .
Foto ilustrační,do pažby jen volně vložené.
To jsou fakt kecy, by se z toho jeden po...l Kdejaký chytrák se tu vyjadřuje k věcem o nichž nemá ani tuchy. Jinak bych tu nemohl číst takový kraviny o hlavních z bláta!! Jaký myslíš ty chytráku bude průhyb u blátivé hlavně a LW, nebo jiné kvalitnější, pokud bude v těch "brýlích" a potáhne jí to někam šejdrem? rozdíl naprosto nepatrný. Už mě fakt serete s tím hodnocením Turků a jejich zbraní! když je to takový šmejd, tak proč to kupujete?
Pokud máš nějaké soukromé problémy tak si je nejprve vyřeš mimo fórum!
Hlaveň jsem měl v soustruhu.Samozřejmě křivá.Tak jsem jí rukou narovnal.Potom rukou zase ohnul a zase narovnal.Jako pletací jehlici. Zůžený cca 10cm začátek hlavně se rovná dřevěnou paličkou.
Kdyby stejný materiál použili na lámačku,tak jí po prvním natáhnutí ohneš do luku.
Proto se snažím zjistit jaký vliv může mít když na jejím ústí začnou "brýle" táhnout hlaveň někam jinam.
Hlaveň jsem měl v soustruhu.Samozřejmě křivá.Tak jsem jí rukou narovnal.Potom rukou zase ohnul a zase narovnal.Jako pletací jehlici. Zůžený cca 10cm začátek hlavně se rovná dřevěnou paličkou.
Kdyby stejný materiál použili na lámačku,tak jí po prvním natáhnutí ohneš do luku.
Proto se snažím zjistit jaký vliv může mít když na jejím ústí začnou "brýle" táhnout hlaveň někam jinam.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 16 srp 2013 21:12, celkem upraveno 3 x.
V prvni rade se prestan chovat jako buran a nekoho napadat.Hlaven originalni AT44 je opravdu hnuj.Ano i hlaven LW se vyhne,ale je pruzna a "vrati se" kdezto Hatsanka zustane ohnuta.Pokud jednim smerem a jednou,tak ok,da se naklikat,ale pokud uz ma dva a vice uhybu,tak co s tim?Rovnat?
Predbehls me Kavy
Predbehls me Kavy

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Jak jsem jiz psal o O krouzku na misto do hlavne na trn.S zivotnosti to nema nic spolecneho a pokud odejde po 5ti mebo 10ti tisicich vystrelech,je vse stale OK.Me odesel asi po 6ti tisicich.A to odejde at je to jak chce a kde chce.Opotrbeni O krouzku je stejne at je kdekoliv.Mam to vyzkousene na desetirance,kterou ma uz dost dlouho a funguje stale dobre.
kavy, minimálně jednu objímku musíš nechat jinak budeš neustále nastřelovat- i když na tvůj styl střelby by to mohlo být použitelný, ale mě se to na hft nevyplácelo. problém asi není ani tak v hlavni jako v nedostatečný tuhosti závěru. Troch sem o tom dumal, asi by to chtělo přemostit slabý místo- otvor pro zásobník.
Nejde!Prostě NNe
U Kavyho je to opravdu hlavni.Je to videt i okem.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Já se nepřu o tom že je hlaveň sr*čka
jde o to že bez objímky na tý hlavni to provozovat moc nejde..

Nejde!Prostě NNe
PEPAN-máš pravdu,ona se s hlavní vychyluje celá část před zásobníkem.Když hlaveň přizvednu,přední část skřípne zásobník.
Tak jsem nad tím chvíli dumal a něco zkusil viz foto.
Další zpevnění by mohl poskytnout puškohled s dvojitou montáží,první část by byla před zásobníkem,druhá za zásobníkem.Ale mám obavu aby to nekroutilo tubus a něco se nepos....
Tak jsem nad tím chvíli dumal a něco zkusil viz foto.
Další zpevnění by mohl poskytnout puškohled s dvojitou montáží,první část by byla před zásobníkem,druhá za zásobníkem.Ale mám obavu aby to nekroutilo tubus a něco se nepos....