Filmy a zbran?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Válečné
Na československé filmové databázi je žebříček nejlepších (i speciálně) válěčných filmů
Jinak v Nepřítel před branami (jinak výborný film) mě zaujalo přestřelování drátu a prosřelená hlava z kulovnicí s optikou ve skoku přes podlaží 
Kód: Vybrat vše
www.csfd.cz

nepřítel před branami mi realistický moc nepripadal - napríklad keď sa Vasilij ukríval za nejakou pecou a jeho zbraň ležala asi 2 metre od neho - stačil jeden výstrel nemeckého odstrelovača aby zbraň zničil (napr. zásahom do záveru) ale on radšej prestrelil lanko ktorým sa ju Vasili snažil pritiahnuť k sebeKocik píše:A co takhle válečné filmy? Např. vojín Ryan, nepřítel před branami...

vojín Ryan bol premakanejší.
Jo a najrealistickejší film je určite ´Black Hawk down´ ... tam si každý guns-friendly man príde na svoje

JJ, Black Hawk down byl super. Ryan, bratrstvo neohoržených a vůbec tahle sorta taky nejsou špatný. Celkem šli i Pouta války. K tomu Predatorovi I - ty kecy jsou tam slušný, ale tenhle film s tímhle super dabingem už jsem dlouho neviděl (resp. neslyšel) - je tam teď nějakej dementní dabing - "čas vyndat svýho kámoše"..... apod.
Hodně dobrej je (ne až tak kvůli zbraním) Volný pád s Douglasem - ale zase, ty nový dabingy stojej za ho.... Nevím že jim to za to stojí to předělávat.

-
Celá série Death Wish s Charlesem Bronsonem. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Doporučuju si pustit Black Hawk down takhle v 11 v noci na domácím 5.1 kině (čerstvě poté, co jsem jej za hromadu peněz koupil).
Všechno bylo bezva až do okamžiku kdy se začala dít nějaká akce a i když jsem očekával skoro všechno, vzbudil jsem jednak všechny sousedy a členy rodiny včetně kocoura
a hlavně málem jsem se pos... když zleva zezadu se ozvaly výstřely, který se rozpleskly vpravo vpředu. A za tím bylo slyšet dopoadání zábojnic na zem.
Prostě bezva.
Hlavně to, jak jsem další den chodil kanálem a skrýval se před sousedy s krvavýma a nevyspalýma očima.
Všechno bylo bezva až do okamžiku kdy se začala dít nějaká akce a i když jsem očekával skoro všechno, vzbudil jsem jednak všechny sousedy a členy rodiny včetně kocoura

Prostě bezva.

Hlavně to, jak jsem další den chodil kanálem a skrýval se před sousedy s krvavýma a nevyspalýma očima.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
Však taky dostal Oscara za zvuk, jestli se nepletu.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Ho HanuIv
Cha Cha to znám. Jednou se mi to stalo a výsledek byl více než krutý pro mne. Musle jsem po určitou dobu vstávat hodně brzo a hodně pozdě chodit z práce. Stejně jsem neunikl. Holt sousedi jsou sousedi, a když máš ještě navíc souseda silně alergického na byť trochu silnější zvuk, tak to je katastrofa. Nicméně film je to moc dobrý a zvuk taky. Klobouk dolů.
Cha Cha to znám. Jednou se mi to stalo a výsledek byl více než krutý pro mne. Musle jsem po určitou dobu vstávat hodně brzo a hodně pozdě chodit z práce. Stejně jsem neunikl. Holt sousedi jsou sousedi, a když máš ještě navíc souseda silně alergického na byť trochu silnější zvuk, tak to je katastrofa. Nicméně film je to moc dobrý a zvuk taky. Klobouk dolů.
No , to bratrsvo zase neni tak promakaný,na druhou stranu je toho deset dílů a to je slušný.Ještě jedno velké mínus-ve většině případů byl wermacht oproti 101. v přesilě,ale jakmile se tam objeví profíci ze 101. tak němci zdrhaj.Je to hrozně přehnaný,k Ardenám(v tomto případě Bastoňskýmh lesům) snad už není co dodat.