milius píše:Tak tomuhle se právě dneska směju, divím a je mi těžko najednou.Když jsem to pořádal já,tak na tyto věci jsem poukazoval.A co myslíš,že jsem slyšel.Houbař tam nemá co dělat a vymezovací páska je zbytečná.Zeptej se třeba Aleše,kolik závor uřezali,aby se tam dostali a když se nedostali,tak si vyjezdili cestu lesem.Prostě koukat,jak co ojebat,co rozstřílet,kolik dělobuchů vystřílet,rozsekat stromky,aby byly pruty na buřty.
No byl jsem oficiálně podepsanej asi pod 2 srazama a od těch dob se tam jezdilo.Když prostor,tak se vším všudy a nevymýšlet píčoviny,který jen blbnou hlavu.Jak píše Joska : Teď bude teprve prostor,aby se něco stalo.
Dokonce jsem tenkrát jako pořadatel psal na Ministerstvo Vnitra,co jako k tomu musím vše zařídit.
App. Na takových akcích by už měla být přítomna kvalifikovaná lékařská pomoc.
Miloši, oprav mě jestli jsem to špatně pochopil, ale tobě nevadí, že se sklopka dostala do nějakých mantinelů a pravidel- jak sám píšeš ty osobně jsi o takových věcech uvažoval a poukazoval na ně. Ty jsi prostě zahořknul, protože to dřív nešlo, nebyl jsi vyslyšen a teď to najednou jde a někdo si to bere za vlastní?
Mimochodem, vždyť jsi nebyl letos na jediným srazu, tak jak můžeš vědět kam se sklopka posunula nebo neposunula?
A když se zeptám co konkrétního ti nyní vadí, tak napíšeš, že bych to stejně nepochopil, bo nemám s čím srovnávat. to je věru konkrétní odpověď, jen co je pravda...
každopádně by bylo na čase tuto diskuzi nechat vyšumět, protože to zrovna pěknou reklamu sklopce nedělá! kdo nás nezná, tak si řekne, že se furt jen hádáme, meleme chujoviny a přitom tvrdíme jaká je na srazech pohoda, skvělá parta a pěkný postříleníčko

.
howgh ( nebo jak to ti indiani psali )