Field Target, Hunter Field Target a ?esk? sklopka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak hlavne jde o bezpecnost, zabava je to porad, alespon pro me....navic fix pravidla souteze (pro kazdeho stejna) ,,hru,, jen pozdvihnou, alespon ja z toho mam takovy pocit a verim ze nejsem sam. Ono treba 50-300lidi na soutezi uz ma sva rizika. Registrace je jen kvuli vytisteni karticek. Kubajzz ti, ale urcite odpovi lepe, nebudu a nechci mluvit za nej...mluvim za sebe
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
Re: Field Target, Hunter Field Target a Česká sklopka
ale co konkrétně vám vadí? podle mě je sklopka pořád sklopkou... pořád je to sraz na pohodu, kde se víc kecá nežli závodí.
dycky STEYR
ja bych to tak cerne nevidel nastesti nejsem uplne jako v PL kteri dostrili a vsichni prchaji domu...
to mne prekvapilo...u nas je to v tomhle trochu jinak a zato jsem rad a doufam,ze to i zustane...
takove ta pohoda pokeca se v lete taborak atd ...jen hold si kazdy zastrili co se mu vic libi....
preci se zas tak moc nemeni lidi
)
to mne prekvapilo...u nas je to v tomhle trochu jinak a zato jsem rad a doufam,ze to i zustane...
takove ta pohoda pokeca se v lete taborak atd ...jen hold si kazdy zastrili co se mu vic libi....
preci se zas tak moc nemeni lidi

od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Registrací myslím Svaz - jako registrovaný svaz.Tomayo píše:tak hlavne jde o bezpecnost, zabava je to porad, alespon pro me....navic fix pravidla souteze (pro kazdeho stejna) ,,hru,, jen pozdvihnou, alespon ja z toho mam takovy pocit a verim ze nejsem sam. Ono treba 50-300lidi na soutezi uz ma sva rizika. Registrace je jen kvuli vytisteni karticek. Kubajzz ti, ale urcite odpovi lepe, nebudu a nechci mluvit za nej...mluvim za sebe
Martin a Hellboy:
Pamětníci vědí a u ti lonští+ to nepochopí,bo nemaj s čím srovnávat.
Vývoj nekritizuju a píšu to za sebe.Svoje lidi to má a choděj další.Jen se ale směju tomu,jak jsem byl tenkrát špatnej,když jsem tak před 4mi lety poukazoval na to,co je teď.A stejně vim,jak to dopadne do budoucna.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
no jo, ale dříve vás chodilo 10 max 20. pro 40 lidí už asi je potřeba udělat nějakou organizaci, bez toho to už asi nepůjde. si myslím...
dycky STEYR
napada mne rozdily...nemeli vsichni Steyr..,ale CZ 200,pruziny pripadne neco podobneho
meli malo sklopek..strilelo se tak nejak do vseho plechovky kostky cukru ...mozna vetsi zabava z toho plynouci...ale to se muze v brezanech stale kazdou sobotu....
je to tak rozdil 5-10 a nebo 40-50 lidi je dost znat a pak z toho samo vyplyne,ze se to musi nejak resit bezpecnost a mozna i to spolecne strileni(zavody) z toho plyne v podstate diky tomu jak se to rozrostlo ...co jineho by jste stim jako chteli delat?
meli malo sklopek..strilelo se tak nejak do vseho plechovky kostky cukru ...mozna vetsi zabava z toho plynouci...ale to se muze v brezanech stale kazdou sobotu....
je to tak rozdil 5-10 a nebo 40-50 lidi je dost znat a pak z toho samo vyplyne,ze se to musi nejak resit bezpecnost a mozna i to spolecne strileni(zavody) z toho plyne v podstate diky tomu jak se to rozrostlo ...co jineho by jste stim jako chteli delat?
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
hodil jsem to do kalkulačky a vyšlo mi toto: rok 2009 - průměrně 21 střelců na jednom závodě, rok 2010 - 21 střelců, 2011 jsem nepočítal
, ale 2012 - průměrně na závodě 47 střelců. samozřejmě je to díky srazu v Bohumíně a Stárkově, ale to se počítá a i díky takovým velkým srazům jsou ty pravidla a taková organizace. A je vidět, že to má úspěch...

dycky STEYR
Nemám poslední dobou moc času, proto jezdím max 1x za měsíc na nějaký sraz a mám radši spíš to povídání a věci okolo, než ten závod.
Nyní se to obrací, vývoj nezastavíš a soutěživost také ne.
Každému se samozřejmě líbí, když se posouvá ve výsledkové listině, ale pro mne to není vše.
Nechci aby to dopadlo jako u Poláků - přijet, zastřílet a odjet - to neee!!!!
------
Samozřejmě beru to, že se musí vzhledem ke stále většímu počtu nových účastníků srazů brát na zřetel i bezpečnost, ale pak už to zavání školením, pravidly xyz ..... a pak následuje registrace do nějakého spolku - no a to já opravdu nechci.
Nyní se to obrací, vývoj nezastavíš a soutěživost také ne.
Každému se samozřejmě líbí, když se posouvá ve výsledkové listině, ale pro mne to není vše.
Nechci aby to dopadlo jako u Poláků - přijet, zastřílet a odjet - to neee!!!!
------
Samozřejmě beru to, že se musí vzhledem ke stále většímu počtu nových účastníků srazů brát na zřetel i bezpečnost, ale pak už to zavání školením, pravidly xyz ..... a pak následuje registrace do nějakého spolku - no a to já opravdu nechci.
Nějak mi něco uniklo,ale střílet podle pravidel České sklopky nikdo nezakázal.
Myslím ,že stále jsme parta lidí co se jednou za měsíc sejde,pokecá,postaví trať zastřílí si pokecá a odjede domů.
A jestli někdo půjde jako FT,HFT nebo Českou sklopku je věcí každého.
K registraci na nějaký klub.Na mezinárodní závody je možno jezdit i bez ní,tak proč utrácet čas a peníze.
Myslím ,že stále jsme parta lidí co se jednou za měsíc sejde,pokecá,postaví trať zastřílí si pokecá a odjede domů.
A jestli někdo půjde jako FT,HFT nebo Českou sklopku je věcí každého.
K registraci na nějaký klub.Na mezinárodní závody je možno jezdit i bez ní,tak proč utrácet čas a peníze.
Naposledy upravil(a) JirkaF dne 14 lis 2012 22:01, celkem upraveno 1 x.
Nikdy není pozdě začít.
Jirka F. Písek
Jirka F. Písek
na MS v FT se bez reg. u WFTA nedostanes - treba
ale jinak s tebou souhlasim
ale jinak s tebou souhlasim
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
Milius má z části pravdu. Ani nejde o to jak se mění pravidla, atd., ale že před pár lety Kubajzz nechtěl jiné pravidla než v tu chvíli byli, nechtěl to nijak organizovat, protože jak se něco organizuje, končí zábava, atd. Taky chápu i Kubajzze. Okusíš něco dobrého s pěknou organizací (HFT world, EU) a chceš to také. Registrace je jen kvůli výsledkové listině, aby to na srazu bylo jednodušší a nemuselo se tolik psát. To bych neviděl nějak černě. Vývoj je lidský a rozumný. Doufám, že nebude chtít nějak měnit českou sklopku, nebo jí zrušit. To pak přestanu jezdit také
. Taky jsem kdysi chtěl ofiko FT, HFT pravidla, sportovec je chtěl taky, byli jsme umlčeni
. Prý máme Českou sklopku a finito. Teď to ale přišlo a pro HFT je to určitě plus. Jen to musel chtít i Kubajzz 

pěknej maglajz 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
Láďo, uvedu jeden příklad: kdyby se náhodou, nedej bože ( 3x zaťukám na dřevo! ) někomu něco stalo- a teď zrovna nemyslím, že dostane diabolkou do boty, ale třeba do oka- může jít klidně o houbaře, který tam bude úplnou náhodou procházet, nebo cyklistu, který tam bude projíždět atd.. tak co se stane? bude se to muset nahlásit, přijedou policajti a první jejich otázka bude: kdo to tady organizuje. a všichni ukážou na jednoho člověka ( hádej na kterýho ), a co bude dál? průser... a právě kvůli tomu ( a nejen kvůli tomu ) jsou ty nový pravidla a organizace! Alespoň tak to vidím já.
a z tohohle důvodu, bych klidně před každým závodem nechával podepisovat prohlášení, že jsem byl poučenej o bezpečnosti a pravidlech, a že nemám víc jak 16J. přesně tak je to v Polsku.
A teď do mě, co si to zase vymýšlím, a že se jedná o svazování a bůhvíco... Ale NIKDO z vás by si to na triko asi nevzal, nebo se pletu?
a z tohohle důvodu, bych klidně před každým závodem nechával podepisovat prohlášení, že jsem byl poučenej o bezpečnosti a pravidlech, a že nemám víc jak 16J. přesně tak je to v Polsku.
A teď do mě, co si to zase vymýšlím, a že se jedná o svazování a bůhvíco... Ale NIKDO z vás by si to na triko asi nevzal, nebo se pletu?
dycky STEYR
Na otázku: „Kdo to tady organisuje“ (jakož i na ca 99 % všech otázek, kladených policií) existuje pouze jedna odpověď: „Po tom vám nic není“. Za konkrétní vystřelené oko zodpovídá konkrétní střelec. I pokud bych to byl já, nechápu, proč to házet na pořadatele. Pokud budu mít jako účastník podezření na to, že trať je ze strany pořadatele postavena blbě/nebezpečně, tak prostě nebudu střílet a případně přestanu na akce takového pořadatele jezdit úplně.
Musím ale říct, že všechny tratě, se kterými jsem se v ČR setkal, považuju za velmi dobré a bezpečné, takže je to naštěstí jen takové teoretické plkání.
Musím ale říct, že všechny tratě, se kterými jsem se v ČR setkal, považuju za velmi dobré a bezpečné, takže je to naštěstí jen takové teoretické plkání.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
samozřejmě je to pouze teoretická možnost, ale stát se to může... a nejsem si jistej, zda by policajtům stačila pouze tvá odpověď. ale do toho mi už nic není, to je věc organizátora 

dycky STEYR