Se obávám že energii +-0,5 joule fakt nikdo řešit nebude.
Včera jsem na střelnici na Kapslovně vystřílel přez 150 ran se špičkou ... a tedy musím zodpovědně řící ... každá třetí mně přišla jak narvaná prachem až po okraj ... normálně šupa a nadskočila mně Silver Foxka v ruce víc než normálně.
Před chvilkou jsem byl měřit energii výstřelu se kuličkou a energie byla na hranici 7,1 joule ... se špičkou mně kolísala od 6,9 do necelých 8mi ... takže ono pokud náhodou vyrobí S&B dobré střelivo se špičkou tak to těch 7,5 joule splnuje naprosto perfektně.
Někdo se mne ptal jestli jdou narvat do Silver Foxky náboje Short popřípadě Long Rifle ... TAK NEJDOU ... v recenzi to bude zadokumentované.
Kdyby někdo řešil kde jsem vzal shorty neb LR tak mám platný ZP
Na Kapslovně se mnou byl kámoš a testoval jsem i jeho Black Foxku ... a jediné co jim mohu vytknout je že obě potřebují zvýraznit mířidla černa dostne bílou tečku na mouchu a Silver Foxka bude mít černou hranu ... při výrazném světle do zad jsem měl čitelnost miřidel fakt mizernou ... stačilo ovšem "ušpinit" mouchu a už to bylo výrazně lepši.
V recenzi budou i terče ... na 10 - 25 - 35 a 50 metrů ... ještě nejsem ani ve stadiu psaní kostry recenze ale už teď můžu řící že jsem neměl v ruce flobert pistoli ... která tak dobře trefuje ... viděl jsem nějaké video kde se střílí z nějakého šestiraňáku na plechový talíř nebo co to je 4/6 tedy čtyři rány zásah z 6ti .... jsem si jistej že na 20 metrů budu mít počet 50/50 ... natočit na kameru nebude problém ale jak to sestříhat aby někdo neřekl že jsou vystříhané nezásahy ???
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků