http://www.pennbullets.com/45/45225wcbb.html?
To taky nevypadá špatně, resp. to teda opravdu vypadá velmi dobře. Kde se to u nás dá sehnat? Lee na to kleště nedělá a na Lymana se ani nekoukám, bo je na mě moc drahej (a navíc zdroj uvedený výše to označuje za svou specialitu).
A ačkoli bych se na slévarnské výkresy posledních probíraných kokil vč. této milerád podíval, moje obráběčské kontakty stačí tak na tu kalibrovací matrici, takže se asi budu držet kleští od Leeho.
Kalibrovacích matric si pak chci pořídit několik v s různými hlavními kalibry (např. 11.45,11.43,11.41) v horní části a stejným nabíjecím průměrem v dolní části (11.25), výšku nabíjecího průměru bych rád uzpůsobil maximální množině střel - nechcete mi někdo poradit, zda pro toto existuje společná výška vyhovující umístění spodní mazací drážky na střelách .452 od Leeho (zejména 452-228-1R) a pokud možno i co nejvíce dalších pro derika vhodných střel? Prozatím mi dle obrázků a rady od babaGG vychází 3mm nebo lehce přes.
Tipy na vhodné rozměry hlavního kalibru uvítám rovněž, i když z toho, co bylo řečeno, mi celkem jasně vychází že rozumné rozmezí je je 11.40-11.50mm, resp. 11.40mm-0.452".