Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja ja, študuji. http://en.wikipedia.org/wiki/Titanium_nitride
Re: Derringer od fy Great Gun
Tak dnes sem byl šmírovat v GG, novinka dne- budou nerez laufy, po častých dotazech se nakoupil matroš na další, jen to tedy bude zohledněno v ceně derika 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
nad těmi nerez hlavněmi jsem původně také přemýšlel a jsem nakonec rád že jsem zvolil klasické..ty nerez už sou fakt moc nóbl a rozchází se to i z původní tradicí, navíc si myslim, že při správné péči s obyč hlavnovinou nebude problém..snad mi dá čas za pravdu.
Stejně mi to nejde moc do hlavy, proč by dvě trubičky měly příjít nějak extra dráž. Rozdíl ceny na kilo je velký, ale při takové hmotnosti a vzhledem k ceně finálního výrobku...
A ještě dotaz: jaká je životnost pistonu?
A ještě dotaz: jaká je životnost pistonu?
Tak jde hlavne o tvrdost materialu a jeho obrobitelnost.Vyssi cena materialu plus prace se musi nutne promitnout na konecne cene.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tak tak jak řika duffioso je drahej matroš i práce nerez se blbě obrábí je to taková houževnatá potvora.Takže pokud budu dělat dvě "trubičky"jednu nerez a druhou obyč tak ta nerezová bude ve finále jednou tolik drahá.Pistony ti při správné péči a zacházení vydržej hoooodně dlouho.Spíš ho ztratíš než zničíš,tak si obědnej s derringerem dva navíc

Ok, zkušenost přímo s tímhle nemám. Ale nerez jsem obráběl na CNC a zabrat dostávaly hlavně klasický vrtáky, nástroje s plátkama celkem normal. Akorát, že se musely častěji otáčet kvůli povrchu.
Ano, náhradní pistony beru jako samozřejmost.
Má někdo zkušenost s použitím Vesuvit LC Express do 9mm Derr.? http://www.zbrane-dave.cz/products/cern ... na-osobu-/ Nebo i do jinačího urychlovače olověných částic.
Ano, náhradní pistony beru jako samozřejmost.
Má někdo zkušenost s použitím Vesuvit LC Express do 9mm Derr.? http://www.zbrane-dave.cz/products/cern ... na-osobu-/ Nebo i do jinačího urychlovače olověných částic.
Dle toho co píše prodejce bych tipoval ze bude lepší než Vesuvit LC, rozdíl v energii při stejném množství by mě taky zajímal.
Jak se psalo (b52+Artifex), že 9mm dává 310 J, neboli jako Makarov, tak energie Makarova je měřená při 3,75" hlavni (wiki), narozdíl od 3" Derr., takže tento urychlovač je v podstatě ještě výkonnější
9mm Browning má 275 J při 3,75". To by nasralo i Jamesa Bonda.
Díval jsem se na CZ 75 v nerezi, plus ještě jedna další krochna a rozdíly v ceně jsou minimální, tak nevím.

9mm Browning má 275 J při 3,75". To by nasralo i Jamesa Bonda.
Díval jsem se na CZ 75 v nerezi, plus ještě jedna další krochna a rozdíly v ceně jsou minimální, tak nevím.
Na to ti řeknu jediné, máš li pocit, že to zvládneš lépe a levněji, tak nám to předveď, opravdu mně nebaví číst to dokola. Posledních X stran tady místo fotek o zbrani, nástřelů a průstřelů, je plno nářků na cenu, prach a jiné nepodstatné teoretické úvahy. Pokud máte někdo nějakou pěknou fotku, nebo i celé stádo fotek, hoďte to sem ať je důvod sem lézt. 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
"lépe a levněji" -nic takovýho přece neříkám, ani si nemyslím.
Zatím urychlovač nevlastním, tak možná časem...
Nick b52 tuším nikde nezmínil, jakou použil pro 9mm navážku, ale předpokládám 1,1g (?)
Zatím urychlovač nevlastním, tak možná časem...
Nick b52 tuším nikde nezmínil, jakou použil pro 9mm navážku, ale předpokládám 1,1g (?)
Čau lidi, nezkoušel někdo z vás se v poslední době dovolat nebo nějak komunikovat s firmou Great Gun? Neberou telefony a email zatím bez odpovědi.
Jinak s tou energií u toho 9mm derringera měření zde provedl asi jen jeden člověk?, tak jsem poprosil Alexxxuse o změření rychlosti tak snad to změří. A když to bude podobný nebo stejný tak berem všichni 9mm
Jinak s tou energií u toho 9mm derringera měření zde provedl asi jen jeden člověk?, tak jsem poprosil Alexxxuse o změření rychlosti tak snad to změří. A když to bude podobný nebo stejný tak berem všichni 9mm

dnes jsem se dovolal, tak to testuj dál 

No to mě p....
a na jaký číslo jsi volal?

Jedno číslo má pan Kuřil starší, pokud už je zdráv tak, že pracuje a druhé má pan Kuřil mladší. Já jsaem se během 18 měsíců dovolal vždy a vždy byli velmi vstřícní.