CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- DrobasMirek
kilvak: ve svěráku ještě nebyla, výborně, vyzkoušim, díky 

Re: CZ200S
Nic proti hrubé síle, ale je-li důvodné podezření na tekutou závlačku, tak před zabráním ještě nahřát! Měl by stačit zapalovač nebo taková ta plynová páječka.kilvak píše:kdyby to nešlo,tak je to tím,že je to přilepené tekutou závlačkou....(tzn.: Zabrat:-)
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Jo na to sem zapoměl.Promiň.Pro mě je to samozřejmost
Ale bacha na těsnění a umělé součástky

Ale bacha na těsnění a umělé součástky

Zdravím všechny "čezetáře".Ode dneška se řadím také mezi vás.Byl jsem dneska v pražské prodejně a min půl hodiny se rozvažoval mezi CZ200 S FS a Hunterem,no a vyhrál to Hunter.Ale že to bylo sakra zapeklité rozhodování
.Ted už "jen" ošéfovat optiku a ostatní náležitosti a hurá střílet!!!Těším se jako malej kluk 

Ahoj
Vím že se to tu už řešilo.Ale bohužel to nemohu nikde najít.Uchází mi kartuše pod manometrem.Tak jsem to rozebral a zjistil jsem že takové těsnění doma opravdu nemám.Můžete mi prosím poradit co tam mám dát ,aby se prpoblém vyřešil?
díky Mc..
Vím že se to tu už řešilo.Ale bohužel to nemohu nikde najít.Uchází mi kartuše pod manometrem.Tak jsem to rozebral a zjistil jsem že takové těsnění doma opravdu nemám.Můžete mi prosím poradit co tam mám dát ,aby se prpoblém vyřešil?
díky Mc..
CZ 200S 4,5mm Accushot 8-32 x 56S WAT Mil-Dot
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
jestli ti uchází ten velikej o-kroužek co těsní koncovku s manometrem do trubky, tak to je rozměr 21x2,5 v rozkresu je sice napsáno 21x2 ale je tam chyba - netěsní, jestli je to přímo pod manometrem tak ten je asi 8x2 nebo tak něco, z hlavy si to nepamatuju a rezebírat se mi to nechce, když to máš rozebraný tak ho šuplerou změř a někde kup novej
dík ,ale tam není o-kroužek ale nějaká kovová podložka a v ní je nalisovaný nějaký černý plast.Je to hned pod manometrem na tom šroubu který se dá vytočit imbusem. Podložka má 16mm vnější průměr vnitřní je 12 mm a uvnitř je právě ten černý plast.(možná je to jen velmi slidovaný o-kroužek)
CZ 200S 4,5mm Accushot 8-32 x 56S WAT Mil-Dot
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
jo jasně tak tohle jsem vyměnil taky za o-kroužek, původně to vypadá jako tvrdej plast uvnitř podložky, prostě jsem do tý podložky koupil takovej kroužek, aby se to "pěkně smáčklo" ale rozměr už nevím, možná 10x2,5 nebo tak něco, chce to vyzkoušet
Napisu svuj dotaz sem, protoze je takovy vseobecny.
Blizi se zas vanoce,ja si jeste nic nekoupil a vcera jsem se docela nahodou dostal v Brne do prodejny kde na zdi visel CZ200 Hunter. Tak jsem si ho vyzkousel a - no nekoupil...Uplne dobre mi ta pazba nesedi, proto se ptam mel nekdo moznost vyzkouset HUNTER x FS x S ? Spis se mi libi FS, takze spis porovnani Hunter proti FS...Diky
Blizi se zas vanoce,ja si jeste nic nekoupil a vcera jsem se docela nahodou dostal v Brne do prodejny kde na zdi visel CZ200 Hunter. Tak jsem si ho vyzkousel a - no nekoupil...Uplne dobre mi ta pazba nesedi, proto se ptam mel nekdo moznost vyzkouset HUNTER x FS x S ? Spis se mi libi FS, takze spis porovnani Hunter proti FS...Diky
já potřebuju sehnat pažbu ze starý dvoustovky stačí zadní část a pak bude volná pažba z FSka za pár korun 

to vitfuxa: jestli chceš starou dvoudílnou pažbu tak u mě se jedna válí, kdyžtak SZ
regis24:já osobně jsem v pražské prodejně CZUB vybíral mezi FS a Hunterem snad min. půl hodiny a nakonec jsem vzal toho Huntera a jsem ted moc rád,že jsem se tak rozhodl.Hunter mi krásně padne do ruky,protože mám dost malou dlan.FSka mi proti tomu přišla na držení moc masivní a humpolácká.Je to dáno fyzickými parametry každého člověka,pro někoho s většíma rukama asi bude ideálnější FS.I pažba celkově mi vyhovuje,protože jsem menší postavy,pro "hromotluky" to tudíž není zrovna asi ideální pažba.Jen mi vadí,že mám kvůli vysoké montáži nízkou lícnici,takže mám "hubu ve vzduchu"
při míření.To časem vyřeším nastavitelnou lícnicí.Ted bohužel ani nemám kde střílet v klidu,venku mráz a každou chvíli sněží,tak propadám nepříjemným myšlenkám,že si zastřílim snad až na jaře
Dosud nemám ani nastřelenou optiku a sem tam si prásknu z balkonu ale to je na nic.

Nevim od jakeho rozmeru je clovek "hromotluk"
,ale urcite nejsem mensi a ani maly ruce nemam...Tak budu muset nekde zkusit to FSko, nebo treba nebyl by tu nekdo treba z okoli CR,PU,ZR,HB u koho bych na ni mohl kouknout? Myslim na to FSko.
Diky za informace.

Diky za informace.
Jestli to bude opravdu pár korun, tak se hlásím do fronty.vitfuxa píše:já potřebuju sehnat pažbu ze starý dvoustovky stačí zadní část a pak bude volná pažba z FSka za pár korun

je skoro nová má jen díru na dvojnošku kolem litru ji nechám