CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- DrobasMirek
jo ještě jediná věc - měnil se mi nástřel nástřel když jsem měl ještě kompík na červíka, který se musel nasadit a dotáhnout. U toho byla vždycky nějaká odchylka. Teď mám hlaveň s 1/2 UNF a kompíka jenom našroubuju a pohoda. To je možná ten důvod - sundavá se při každým plnění kartuše aby se dala vytáhnout
Re: CZ200S
Ide o to že canadair mal na kartuši namontovaný regulátor, čo znamená že kartuša bola dlhšia. Keď ju chcel dal dole tak musel odmontovať ten čierny plastový "bazmek" na konci hlavne. Keď ho dal naspäť tak vďaka tvaru toho "bazmeku" a dĺžke kartuši odtláčal ten"bazmek" hlaveň. Vidieť to bolo vidno iba na tom že mu to strieľalo trocha inak.cernunos píše:Canadair:Mě trochu děsí představa,že po malém "drbnutí" do nástavce se hlaven může pohnout,jak uvádíš.To myslíš jako znatelně?Že pocítíš,jak se hýbe?

Dúfam že som to napísal dostatočne zrozumiteľne a presne (ak nie tak Canadair to možno dá na správnu mieru).

PS: Pokiaľ ma pamäť neklame tak tú koncovku tam len nasúval - nezaisťoval červíkom.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Alkaj: Aha,díky za odpověd.Já mám prostě jen trošku obavy s tím,co ta hlaven vydrží,také tu někdo někde psal,že vlivem pažby se mu u CZ200 Huntera asi ohla hlaven,tak se zkrátka bojim,abych ji při nošení v pouzdře v terénu nějak podobně nepoškodil.
Ja mam na hlavni tiez kompik na cervika a po case sa nejako vykyval a ak som do neho drgol tak sa zmenil nastrel. Tak som ho prevrtal asi na 7mm durch. Teraz je vsak vykyvany este viac a aj s 7mm dierou sa stane ze ked do neho trosku viac drgnem tak to leti inam. Myslim ze diera hoci je dostatocne velka a diabolka sa nedotkne okraja ma to aj tak vplyv na vysledny smer strely pokial diabolka neleti priamo v osi otvoru.
4,5 5,6 7,65 9
Ta hlaveň je ocelová kulatina 15mm v průměru, pokud se s hlavní člověk vší silou a ještě s rozběhěm nezasekne ve dveřích, tak to těžko ohne. Navíc ocel je pružná, takže tuhle variantu, pokud se k tomu člověk nechová jak prase, lze vyloučit.
Mne sa púzdro nepáčilo. Zbavil som sa ho a namiesto neho som si kúpil kufor. Do terénu to síce nie je ideálne riešenie, ale mne vyhovuje takéto uloženie zbrane viac.cernunos píše:při nošení v pouzdře v terénu nějak podobně nepoškodil
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Alkaj:To je sice pěkné,ale do přírody si kufr brát opravdu nebudu,takže nevim stále,zda je klasické puškové pouzdro-futrál pro tuto zbran vhodné.A navíc jsem překvapen,jak často se u téhle flinty mění nástřel vlivem třeba zrovna toho kompenzátoru,není lepší ho z hlavně sundat,když už dělá takovou neplechu?Předpokládám,že jeho funkce je spíš okrasná,nebo se mýlim?
- DrobasMirek
fakt s textilním pouzdrem neni problém a když nechceš textil ani kufr tak jsou i plastový pouzdra vystlaný molitanem ve tvaru pušky a tam se s ní nemůže nic stát http://www.cabrin.co.uk/prods/images/201_2.jpg jeden čas sem ho chtěl taky, původně je určený pro připevnění na 4kolku
CZ 200 S sf mám už skoro dva roky. Na srazy a nejen na srazy ji vozím v pouzdru s Kozapu a ještě jsem nezjistil, že by se měnil nástřel? To bude asi nějaká nová moda! Jinak si to nedovedu vysvětlit. Syn ji vozí v témže pouzdru a taky nic.
- DrobasMirek
no bodeť.. ještě aby měnila nástřel.. co neni nástřelem je rukama

Asi tak nějak.
Mne osobne tá koncovka nástrel nikdy nezmenila. Nemám dôvod s ňou hýbať a s kartušou nemôže prísť do kontaktu lebo mám štandartnú dĺžku kartuše (bez regulátora). A ako si správne podotkol tak riešením je tú koncovku zložiť (pri dlhšej kartuši) a je pokoj.cernunos píše:A navíc jsem překvapen,jak často se u téhle flinty mění nástřel vlivem třeba zrovna toho kompenzátoru,není lepší ho z hlavně sundat,když už dělá takovou neplechu?
Nikto netvrdí že v púzdre mení nástrel. Či?pavel 54 píše:CZ 200 S sf mám už skoro dva roky. Na srazy a nejen na srazy ji vozím v pouzdru s Kozapu a ještě jsem nezjistil, že by se měnil nástřel?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
- DrobasMirek
je nějakej grif na odmontování tý bazmek tyčky co pojí železo s pažbou? já jen abych jí neurval, v nový pažbě mi překáží a nejradši bych jí uříz, ale jde mi o zachování původního stavu pro případný návrat k dvojdílu (což je po postřílení s jednodílkou docela utopie
) )

Ahoj
Vím že se to tu už řešilo.Ale bohužel to nemohu nikde najít.Uchází mi kartuše pod manometrem.Tak jsem to rozebral a zjistil jsem že takové těsnění doma opravdu nemám.Můžete mi prosím poradit co tam mám dát ,aby se prpoblém vyřešil?
díky Mc..
Vím že se to tu už řešilo.Ale bohužel to nemohu nikde najít.Uchází mi kartuše pod manometrem.Tak jsem to rozebral a zjistil jsem že takové těsnění doma opravdu nemám.Můžete mi prosím poradit co tam mám dát ,aby se prpoblém vyřešil?
díky Mc..
CZ 200S 4,5mm Accushot 8-32 x 56S WAT Mil-Dot
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
je nějakej grif na odmontování tý bazmek tyčky co pojí železo s pažbou? já jen abych jí neurval...
Jo stačí tyčku upnout do svěráku a povolit jako klasický závit...kdyby to nešlo,tak je to tím,že je to přilepené tekutou závlačkou....(tzn.: Zabrat:-)
Jo stačí tyčku upnout do svěráku a povolit jako klasický závit...kdyby to nešlo,tak je to tím,že je to přilepené tekutou závlačkou....(tzn.: Zabrat:-)