Tak to je parada! .. gratuluji.. jen mne zajima:

Jak drzi diabolka v komurce? .. komurka musi byt kvuli nabijeci dost siroka - sirsi nez diabolka .. nevypadavaji?

Fugnuje aretace presne?

Da se kotoucek pri strelbe vyndavat a nebo se plni ve vetrvoce?

Nedochazi k nejakym deformacem diabolky?

Jak je to cele vysoke? .. nebude znamenat pouzivani Tveho zarizeni nutnost poridit vyssi montaze?
Ja jsem dostal na otestovani jeden z prvnich kousku 5-ti ranych nabijecich zarizeni od CZUB - funguje celkem dobre. Aretace je zajistena skrytou kulickou pod pruzinkou. Jen uchyceni diabolek je velmi problematicke. Komurky jsou dost siroke a tak jsou vybaveny silikonovymi gumickami po stranach tak, aby mezi nimi diabolka drzela. Pruchodem nabijece se ale gumicky poskozuji. CZUB doporucuje u starsich vetrovek srazit pradni hranu nabijece - do novych vetrovek uz bude montovan nabijec s hranou srazenou - problem tim ale vyresen neni.
Ja mam k dispozici upraveny nabijec i nahradni gumicky, ale pri pouzivani se gumicky stejne opotrebovavaji. Melo by tomu napomoci mazani, ale i tak se mi toto zda jako velmi nedokonale reseni. Vymenit poskozene gumicky neni problem, ale komu by se to chtelo kazdou chvili delat?
CZUB pry testovaci serii podrobila testovani a nabijeci zarizeni pri nem melo vydrzet 2000ran bez poskozeni - mne se toto ale nepotvrdilo ..
Navic - delsi diabolky jako je JSB Exact Heavy z pasku pro nabijeni vykukuji - coz brani jejich nabiti..
To Troj: Jak se s temito problemy vyporadalo Tve zarizeni?

Sestava kterou spolu s navodem dostanete.. (k videni je nahradni gumicka)

Nabijeci zarizeni na zbrani.

Poskozene gumicky ostrym nabijecem.

Vykukujici JSB Exact Heavy .. gumicky jsou umistene moc k usti komurky.