CZ200S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 24 srp 2006 10:01

bublich píše:...Snad jedině Kubajz by uspěl...
Kubajzz by určitě uspěl, protože by tam zavolal. :wink:

2Sportovec:
Takže zezačátku při prvních ranách je to OK, a po nějakém čase to při střelbě vidíš dvojitě?

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 24 srp 2006 10:43

Ono se to špatně vysvětluje. Stačí do puškohledu jen koukat a za chvíli se mi vodorovná osa rozdvojí a ztenčí se. Prostě mě to asi něco dělá s okem. Spíš je zajímavý, že tenhle problém mám jen s Accushot... Je to pak jako kdyby jsi střílel s neseštelovanou vstupní pupilou..... Vím, že někteří větrovkáři ho mají, snad dají vědět.
Altaros

Příspěvek od Altaros » 24 srp 2006 12:45

No ja se zatim ptal tak nak informativne po tom chronu.Tet momentalne ho asi z financnich duvodu kopvat nebudu,ale chtel jsem mit zhruba prehled.
Tad diky za informace aspon mam z ceho vybirat.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 24 srp 2006 15:48

Kdo chce vidět jak to funguje vevnitř, tady je velký obrázek (plakát řezu):
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 32fc6cad00
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
bublich

Příspěvek od bublich » 25 srp 2006 00:37

Ahoj
to sportovec -mám ten dalekohled a naprostá spokojenost,mám korekci
oční vady vytočenu na doraz doprava,perfekní obraz jak v kříži tak na krajích zorného pole.
Tento jev jsem nikdy nepozoroval.
Kubajzz-to byla jen chvála Tvých reakcí na tomto foru.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 26 srp 2006 12:31

Já mám korekci oční vady také na doraz a je to na pytel. Jak říká pan Dekany ( Hubertlov )tak jsem se trefil do puskohled co vůbec není na moje oko. Smůla jinak nemá chybu. Z těch co jsem měl tak na větrovku ideální a za dobrý peníz...
Kubo 630

Vzduch

Příspěvek od Kubo 630 » 26 srp 2006 17:59

Este k tomu plneniu. Ja osobne mam iba pistovu vzduchovku, no vsimol som si ze niektori vetrovkari maju problem plnit a tak som chcel povedat ze sa to da plnit na kazdej hasicskej stanici. Pytal som sa otca, je Hasic a vraj nieje problem, capuju cisty vzduch bez necistot a vlhkosti (aj potapaci si to nechavaju plnit u nich) a neni problem to plnit na 330atm :shock: takze aj extremisti si pridu na svoje. Tak ja iba tolko. Ak je to zbytocny prispevok tak to smazte.
Altaros

Příspěvek od Altaros » 26 srp 2006 18:05

No jde o to jak na ktere stanici.cCo jsem se ptal tak nekde v pohode a nekde zas tak ochotny nejsou.
LEON

Příspěvek od LEON » 26 srp 2006 18:30

Ptali jsme se na to po cele Plzni a vsude na nas koukali jako na vejry a prej to maji zakazany
bublich

Příspěvek od bublich » 26 srp 2006 21:03

Ahoj.
Ano v Plzni stejná zkušenost.Zkusil jsem ještě profíky v Přešticích
a tam mě řekli,že s tím měly nějaký prů-er a od té doby lidem neplní.
troj

Příspěvek od troj » 29 srp 2006 11:45

ahoj vetrovkari!
dovolte abych vam predstavil tento sperk pro cz200, je to sestiranny bubinkovy prebijec z lestene uslechtile nerez oceli, bubinek je ulozeny na jehle z loziska a aretace celeho systemu je zajistena pruzinkou, aby nesklouzaval pri strelbe v rukavicich je vybaven po obvodu gumovym o-krouzkem; nejen ze to usetri spousta starosti pri loveni diabolek po kapsach a umozni to bleskurychle prebyti ale spolu se stribrnou klickou to vypada fakt perfektne, co dodat- je to proste sperk :D

za cenu 1000,- muze byt i vas, vzhledem k jakosti vyrobku je to opravdu "za lidovku"..dodaci lhuta cca 14 dni
Přílohy
PICT0037.JPG
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 29 srp 2006 12:13

Tak to je parada! .. gratuluji.. jen mne zajima:

:?: Jak drzi diabolka v komurce? .. komurka musi byt kvuli nabijeci dost siroka - sirsi nez diabolka .. nevypadavaji?

:?: Fugnuje aretace presne?

:?: Da se kotoucek pri strelbe vyndavat a nebo se plni ve vetrvoce?

:?: Nedochazi k nejakym deformacem diabolky?

:?: Jak je to cele vysoke? .. nebude znamenat pouzivani Tveho zarizeni nutnost poridit vyssi montaze?

Ja jsem dostal na otestovani jeden z prvnich kousku 5-ti ranych nabijecich zarizeni od CZUB - funguje celkem dobre. Aretace je zajistena skrytou kulickou pod pruzinkou. Jen uchyceni diabolek je velmi problematicke. Komurky jsou dost siroke a tak jsou vybaveny silikonovymi gumickami po stranach tak, aby mezi nimi diabolka drzela. Pruchodem nabijece se ale gumicky poskozuji. CZUB doporucuje u starsich vetrovek srazit pradni hranu nabijece - do novych vetrovek uz bude montovan nabijec s hranou srazenou - problem tim ale vyresen neni.

Ja mam k dispozici upraveny nabijec i nahradni gumicky, ale pri pouzivani se gumicky stejne opotrebovavaji. Melo by tomu napomoci mazani, ale i tak se mi toto zda jako velmi nedokonale reseni. Vymenit poskozene gumicky neni problem, ale komu by se to chtelo kazdou chvili delat?

CZUB pry testovaci serii podrobila testovani a nabijeci zarizeni pri nem melo vydrzet 2000ran bez poskozeni - mne se toto ale nepotvrdilo ..

Navic - delsi diabolky jako je JSB Exact Heavy z pasku pro nabijeni vykukuji - coz brani jejich nabiti..

To Troj: Jak se s temito problemy vyporadalo Tve zarizeni?

Obrázek
Sestava kterou spolu s navodem dostanete.. (k videni je nahradni gumicka)

Obrázek
Nabijeci zarizeni na zbrani.

Obrázek
Poskozene gumicky ostrym nabijecem.

Obrázek
Vykukujici JSB Exact Heavy .. gumicky jsou umistene moc k usti komurky.
troj

Příspěvek od troj » 29 srp 2006 12:44

-diabolka drzi v komurce pomoci o-krouzku ktery je schovany pod tim velkym o-krouzkem
-je to zkonstruovane tak aby sly pouzivat jak exact, tak exact heavy
-pri strelbe nevypadavaji
-aretace je kulicka z loziska s pruzinkou, mam zatim pouze tento prototypovy prebijec a aretace funguje bezproblemove
-plni se ve vetrovce- z druhe strany je vybrousene vybrani v tele prebijece takze jde s plnenim nemam absolutne zadny problem-chce to samozrejme trochu cviku, chtel sem ho udelat vyndavaci ale potom by to pasovalo pouze pro vetrovky s vysokou montazi a to sem nechtel
-diky tomu ze je diabolka chycena pouze tenouckym o-krouzkem nedochazi k deformaci
-pokud mas mezi rybinou a puskohledem min 17mm tak pasovat bude
- velkou vyhodou je take to ze se da prebijec uzamknout malym visacim zameckem proti nepovolenemu pouzivani- pokud mate doma maly decko nebo nenechavy spolubydlici je to opravdu znacne +

zaverem toto- po vystrileni prvnich 500 ran mi praskl o-krouzek- zavada byla v tom ze pri delani zapichu na bubinek vznikla ostra hrana ktera ho casem urezala, zaoblil jsem ji a od te doby cca 1000 vystrelu a nepraskl, uvazuji o tom ze pro naprostou spolehlivost spiluju dosikma jeste tu prebijeci tyc, po teto uprave si dovoluji rict ze uz bude naporad, cele je to vyrobene se desetinovou presnosti- zadnej plast, nic se pouzivanim nevymacka, neosoupe..
vyvijel sem to z vlastnich potreb a podle meho nazoru je vysledek perfektni a me plne vyhovujici
bublich

Příspěvek od bublich » 30 srp 2006 23:07

Ahoj.
Tak už mám chrono doma.Je to ten typ co doporučoval Sidewinder a je perfektní.
Koupil jsem jej od Martínka a musím pochválit jeho výborný přístup.
Jde měřit i za šera(místnost) stačí na horní rozptylné plochy položit baterky.
Hned jsem změřil svoji 25 let starou 631 s rok starou pružinou,jinak bez údržby a průměr byl 180m/s.
Větrovka s origo pružinkou šla nastavit na 270.JSB Exakt 4,5.
25 ran s výkyvy 265-273.Krásné hraní.
troj

Příspěvek od troj » 11 zář 2006 13:28

no nevim co dodat, snad jen litost nad neschopnosti CZUB
Přílohy
97.jpg
Odpovědět