CZ200S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
troj

Příspěvek od troj » 16 srp 2006 14:24

Altaros píše:JJ taky mi v Hradci kdyz jsem mel jeste 200bar mi tam hodili tak 250bar nebo tak nak,ale v Hradci pokazde plnit nebudu a jinde by se na me asi vykaslali,tak prave raci schanim neco primo na 300baru na druhou lahev ,aby nekdo nemel nejake reci atd.
Je fakt ze potkat naky pohodare ohledne plneni,tak koupil treba na finexu a bylo by.Akorat tet jeste resim otazku,kde mi to na tech 300bar daj. Neblize zatim porad zustava ten Hradec nebo Liberec(bydliste 15km od Jicina).
Jeste jsem se chtel zeptat,zdas dal naky mereni,jak dlouho ti to vydrzelo,kdyzs jeste plnil klasicky na tech 175bar(cca kolik ran z obou lahvi pripadne z jedne)

leon mozna sezene 6 l 300atm bomby a ja bych moch casem sehnat tyhle dvojcata.."za lidovku".. kdyz vyckas mel by ses dockat :wink:

Altaros

Příspěvek od Altaros » 16 srp 2006 15:18

Njn to ja mam tuhle tzv. strelnici 20m od baraku :D
K tomu nebezpeci vybuchu.
Jak psal troj,na te bombe je napsano testovano na 45MP a kdyz mi tuhle bombu naplnili na cca 25MP s 200bar ventilem v Hradci,kde maj podle stranke jendu z nejlepsich plniren v sirokym okoli,tak jim docela i verim ,pac bych rek,ze asi vedi co delaj.Rozhodne nikoho nenabadam, aby si s tehle vecma nak hral,jelikoz muzou byt opravdu nebezpecne.

To troj:
ok ja jednu mam a prave mi vyhovuje,ze kdyz chci zmenit strelecky prostredi,tak hodim vetrovku do pouzdra lahev do baglu a jdu.
Me by klidne stacila uz jen jedna s ventilem,ale kdyz by byla naka prizniva cena,tak bych bral i ten set.Prece jen mam rad velky zasoby,abych nemusel pocitat kazdou strelu :twisted:
Jeste k ty vydrzi,mas teda zhruba nakej odhad jak dlouho ti tyhle 2 bomby vydrzi?
troj

Příspěvek od troj » 16 srp 2006 16:21

kdyz plnim na 220 tak sem se dopocital cca 1500 vystrelu, jinak pri seriovym nastaveni ti vydrzi pres 3000 vystrelu..jak sem psal-chodim plnit tak jednou za pul roku..
Marc

Příspěvek od Marc » 16 srp 2006 16:39

Nerad se opakuji, ale http://www.chairgun.com/ by si měl stáhnout každý "větrovkář". Jsou tam i takové vychytávky, jako výpočet počtu plnění vzduchového zásobníku.
Tom-tom

Příspěvek od Tom-tom » 16 srp 2006 18:50

Děkuju všem :) za cenné rady ohledně volby plnící bomby. Tu na fotce znám - kdysi jsme ji měli na vojně s mechanikou "Tajfun" ale byla problémová (ta automatika). Jde o standardní potápěčský "dvojče", viděl jsem je ve vojenským výprodeji za 900,-. Pouvažuju a koupím.
Pak se ozvu, jaké mám výsledky. Zatím zkusím bez jakéhokoliv zásahu, ať to ukáže, co to dokáže či nedokáže. No a buď budu dolaďovat (snad jako drtivou většinu zbraní, z nichž jsem střílel), nebo si řeknu "supr".

Tak mě napadá - co se jako větrovkáři někdy někde sejít (tedy až budu patřit "sem" :lol: ) a ... zkusit, co s tím kdo umí nastřelit?

Snad jen hloupý nápad...
troj

Příspěvek od troj » 16 srp 2006 20:07

neni to hloupy napad a myslim ze vsichni s tim souhlasi..uz se to tu jednou resilo jako upgrate onlinesouteze..jen je problem najit to spravne misto a cas..
Altaros

Příspěvek od Altaros » 16 srp 2006 20:10

No nejsem v tehle potapecske vybave nak v obraze,ale myslim ze pokud by se kupovalo primo nekde z armadniho vyprodeje,tak bych si zkontroloval ten ventil,jelikoz pokud se nepletu tak ventil DIN je novejsi a nemuselo by to tam pasovat prepousteci zarizeni.Ale jak rikam tohle neni zrovna moje parketa.
S tim srazem puvodne se on line soutez konala,aby se zjistilo jaka by byla ucast na pripadnem srazu vzduchovkaru/vetrovkaru takze neni vylouceno ze nakej sraz bude.
troj

Příspěvek od troj » 16 srp 2006 20:20

s tema bombama je taky dost problem ze se prave musi predelat ten din ventil-original bomby ti nikdo nenaplni, dalsi problem je ze kdyz budou vevnitr chyceny rzi tak vycisteni a tlakovka na 300bar te prijde na 700/ks..ale stejne-vsehovsudy za 2500,- mas dokonalou soupravicku;-)
Tom-tom

To Albatros

Příspěvek od Tom-tom » 16 srp 2006 20:48

Já také ne. Jen vím, že tam ty bombičky byly. Přesto si myslím, že stejně jako slušné vyladění (bude-li třeba) tak i bomba s dostatkem vzduchu je základem úspěchu. Vždy bude platit, že při přetékání vzduchu se větrovka může naplnit jen natolik, kolik je v bombě. Takže "dvoustovka" by mohla stačit.

Jde-li o to místo "kam", tak znám spiše profi střelnice a představa, že bychom se někde ocitli na poli a vytáhli flinty ... mohl by z toho vzniknout zmatek a malér. Ale prozkoumám možnosti, kam by to šlo. Konečně - nějaká větší zahrada mimo město by snad také šla... :)
Altaros

Příspěvek od Altaros » 17 srp 2006 00:21

Marc píše:Nerad se opakuji, ale http://www.chairgun.com/ by si měl stáhnout každý "větrovkář". Jsou tam i takové vychytávky, jako výpočet počtu plnění vzduchového zásobníku.
Ano je to velmi povedeny program.Jiz nejaky cas se v nem hrabu a narazim na stale nove veci.Ale je pravda ze pokud by ho nekdo hodil do cestiny a udal strucny manual tak by byl jeste lepsi :) .Ne ze bych anglicky neumel,ale na nektera slova raci beru translator.
Marc

Příspěvek od Marc » 17 srp 2006 01:16

K tomu asi nedojde, protože u nás je "větrovkářů" jako šafránu. Něco se dá najít například v polštině http://www.liga.airgun.com.pl/body_chairgun.inc ,ale jinak si myslím, že s elementární znalostí angličtiny a translatorem se tím dá prokousat celkem úspěšně. Je to hlavně pro hračičky, takže se divím, že troj to dosud nepoužívá :wink:

To troj: Toho hračičku myslím samozřejmě v dobrém.
troj

Příspěvek od troj » 17 srp 2006 01:34

ja sem byl linej tak sem to este necet..ale asi se ponorim..
sportovec

Příspěvek od sportovec » 17 srp 2006 14:45

troj píše:neni to hloupy napad a myslim ze vsichni s tim souhlasi..uz se to tu jednou resilo jako upgrate onlinesouteze..jen je problem najit to spravne misto a cas..
Ahoj . Tak se sejít bych navrhoval v Praze na střelnici Magnum. / jsem z Prahy : ) / Provozují ji velmi hodní lidé a kdykoliv si tam lehnu a začnu čučet do optiky tak zapomínám na ten pražský blbinec. Myslím si, že bych to dokázal domluvit. Je to jen jedna z jistě mnoha možností a zatím jen na teoretické rovině.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 17 srp 2006 14:48

Já jsem pro.

PS.Pojďme se o tom bavit do jiného threadu.
http://www.forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=1891
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
bublich

Příspěvek od bublich » 17 srp 2006 15:25

Ahoj.
S těmi lahvemi musim dát za pravdu Trojovi.
Před časem jsem si od něj jedno dvojče 2x2L koupil,v Plzni na Slovanské
plním na 300 bar a je to velice praktické.Tímto ještě jednou děkuji.
Lahve jsem doplnil výklopným držátkem pro lepší přenášení.Viz foto.
Na ten sraz bych jel také.
Přílohy
flaska.jpg
Odpovědět