CZ 75 SP-01 Shadow
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Ale nebude. Jde o to, aby Ti dělala radost a když ji udělá třeba i jen při 50 ranách za měsíc, tak proč ne? Jsou to Tvoje prachy a Tvoje potěšení. 

Re: CZ 75 SP-01 Shadow
to jsou prachy manželky 

Tak je pravda že všechny čezety včetně šedouva vevnitř vypadaj jak kdyby se na nich trénovali učni s pilníkem, a to už by u téhle cenové kategorie bejt nemělo. To by pak třeba glok nebo K 100 museli stát 30 k, nebo i víc, jelikož jsou nejen líp vyrobený, ale i z lepčích materiálů...
Rozhodující ale je, jak pistole střílí, a v tom čezety nemaj chybu.
Přesnost, spolehlivost a chování při střelbě, to jsou ty dobrý stránky šedouva, a proto ho mám.
Rozhodující ale je, jak pistole střílí, a v tom čezety nemaj chybu.
Přesnost, spolehlivost a chování při střelbě, to jsou ty dobrý stránky šedouva, a proto ho mám.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
Když se tak kolikrát rozhlížím kolem sebe na závodech, tak si říkám, jestli někteří sportovci nestřílí nějakými nepovedenými klony čezet, protože tady na fóru to všem střílí, nezávadí, nepraská a prostě to nemá chybupredator píše:Rozhodující ale je, jak pistole střílí, a v tom čezety nemaj chybu.

No jistě, samozřejmě
Ty lepší kusy jsme koupili my a ty zmetky, těch pár nepovedenejch, s těma šijou na soutěžích. Prostě kdo dřív přijde, ten dřív mele
No spíš bych to viděl tak, že nejsme asi tak nároční

No spíš bych to viděl tak, že nejsme asi tak nároční

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
uz mne to unavuje tyhle keci jestli to je nebo neni dobra pistole ,pro nekoho je pro nekoho neni hlavn s ni musi byt spokojeny strelec ,bud ti padne ,nebo ne,ja ji mam a jsem spokojeny a neco uz mi rukama proslo ,jasne neni to zbran za 50-60 tisic holt si ten prepich nemuzeme vsichni dovolit ,setril jsem na ni z rodineho rozpoctu nejaky patek a jsem zpokojeny , videl jsem mnoho strelcu se zbranemi co tomu neodpovidaji dosahnout vybornych vysledku a naopak mnoho bohatych panu podnikatelu co si koupily zbrane za nekolik desitek tisic a kde nic tu nic hold o zbrani to jenom neni strilet ,strilet, strilet, opakovani je matka moudrosti,
hau domluvil jsem 

No škoda že s tolika hrubkamatom 955i píše:hau domluvil jsem

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
sory jsem pod vlivem a nemysli mi to jen jsem to uz v sobe neudrzel
zbraň za desetitisíce z Tebe dobrýho střelce neudělá a myslím že to tady ani nikdo netvrdil...
ajaj Shadow mi vůbec nepadne do ruky , nevím čím to je ,ale prostě mi v ruce nesedí
Kolikrát jsi z něj střílel než jsi to zjistil?
Poradil Ti někdo jak to správně držet?
To že "Ti nesedí" znamená to, že z něj nic netrefíš, nebo se Ti blbě drží?
Poradil Ti někdo jak to správně držet?
To že "Ti nesedí" znamená to, že z něj nic netrefíš, nebo se Ti blbě drží?
zkus vymnenit strenky mne ty hlinikovy taky vadi dal jsem stary plastovy na 75 a polepil smirkem a ani se to v ruce nehne
nestřílel jsem ani jednou , to že nesedí jsem zjistil u známého ,když mi zbraň půjčil do ruky .Glock a Compact mi do ruky zapadl hned ,ale u Shadowa mi něco vadí ,tak divně tlačí mezi palcem a ukazovákem.Blbě se mi drží
tom: Shadow se prodává s hliníkovýma střenkama? To jsem nevěděl... Já měl vždycky za to, že jsou plastový (gumový) a hliníkový si lidi dokupujou...
Art: přestaň vymýšlet pičoviny a poprost toho svého známého, aby s Tebou šel na střelnici a vyzkoušej si jeho zbraně a pak budeš moudřejší. Takovýhle teoretizování co Ti sedí a co ne, aniž jsi z toho dal ránu, je úplně o hovně...
Art: přestaň vymýšlet pičoviny a poprost toho svého známého, aby s Tebou šel na střelnici a vyzkoušej si jeho zbraně a pak budeš moudřejší. Takovýhle teoretizování co Ti sedí a co ne, aniž jsi z toho dal ránu, je úplně o hovně...
tak to jo , mam vzít zbraň ,která se mi špatně drží v ruce a jít si zastřílet ? A důvod ? Nejsem žádnej chytrolín ,ale zbraň by snad měla sedět perfektně v ruce a střelec by měl mít dobrej pocit a né pořád rovnat dlaň .Je to jako kdyby se mi ruka stáčela za ukazovákem ( asi mám malou ruku .