CZ 75 SP-01 Shadow
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já si vcelku i dokážu představit, že kdybych byl finančně v prdeli, tak bych Shadowem střílel. Po mírným tuningu to špatná zbraň není, byť životnost nebude dosahovat k 100 000 ran.
Ale byl bych opravdu opatrný s tvrzením, jaký je to terno...
Ale byl bych opravdu opatrný s tvrzením, jaký je to terno...
Re: CZ 75 SP-01 Shadow
Jasný, já to taky tak chápu. Tak každej nestřílí kvanta nábojů a třeba mu nějakej pátek vydrží. Já taky nestřílím moc, tak 12 000/rok, ale už bych do CZ nešel.
-
Tak nevím pánové, jestli jste kolegu Arta od té jeho koupě neodradili. Vypadal, že je rozhodnutej pevně a nyní se nehlásí... 

Určitě ne, tohle jsou už jen dozvuky 

zatím né ,zatím mi nepřeje počasí a taky to ,že maj v podnikovce inventuru
nic si z nich nedelej ja mam shadowa doma 4 mnesice dal jsem za nej sice o dost min ,ale jsem spokojeny mnel jsem jiz nekolik zbrani a zas tak spatnej kousek to neni na tahani mam sice glocka na toho nedam dopustit je to nezmar do nepohody ,ale s cizou chodim na zavody a darise mi s ni lip nez s glockem ,proste mi padne lip do ruky hlavne musiz byt spokojeny ty a votom to je ne 

přesně tak , jediné co je ,že nechci závodit ,ale proč si nepřiplatit 6 tis a mít lepší zbraň ( Shadow - Compact),že ?
-
Měl jsem za to, žes byl rozhodnut nakoupit v Kentauru.Art píše:zatím né ,zatím mi nepřeje počasí a taky to ,že maj v podnikovce inventuru
někdo mi psal ,že ten jeden kousek už tam leží pěkně dlouho a nikdo ho nechce .Proto jsem se ptal tady ,jestli není někdo z Prahy kdo by jí omrknul ,bohužel se nikdo neozval
-
V tom je určitě výhoda prodejny CZ. Už jsem tady někde psal, že jsem tam nedávno kupoval 858mu Tacticala. Potěšilo, když prodavač přinesl krabici ze skladu a přede mnou rozřízl zatavený PE obal, ve kterým zbraň byla... 

Je to tak nejlepší, koupit tam, kde máš možnost si vybrat z více kusů. Není však moc značek zbraní, u kterých si takto můžeš vybírat. Většinou je to tak, že dovezou jeden či dva kusy, ten lepší hned šoupnou známému a ty buď ber a nebo nech ležet...v tom případě čekej další měsíce. Nicméně čízu si vybrat můžaš naprosto v pohodě, zrovna tak glocka, těch je všude jak máku a prodávaj je snad i v hračkárně 

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
No ono taky není moc výrobců zbraní, jejichž zbraně je vůbec potřeba nějak extra vybírat. Z nové produkce mě k výběru z více kusů nutí snad jen CZUB a Norinco...
Tak to jsi poznal asi málo. Co jsem natrefil já a to byly různé značky, šmejdy se našly naprosto bez problémů. Mohu ti s klidnym svědomím říci, že jsem viděl nové zbraně, které ani nebyly plně funkční, natož řešit nějaké vůle či drobnosti. Jedině číza a to jsem měl tři, nevykazovaly žádný problém. STI jsem neměl, pač nejsem takovej pracháč, abych si mohl dovolit vyhodit takový prachy za něco, čim střílím občas do papíru.
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
Nesmíš kupovat něco, co je označováno za zbraň, ale přitom je to jen její parodie
Je zajímavé, že Gčko, HK a podobné zbraně vybírat opravdu nemusíš, ale zbraně stejné cenové kategorie od CZUB to občas neodpustí, pokud si nevybereš...
I mezi STI se objeví šmejdy a vetšinou je taky potřeba dodělat ihned po koupi (pokud z toho chce člověk vymáčknout maximum), ale rozdíl mezi udělaným STI a udělanou CZ je daleko propastnější, než rozdíl v cenách těchto zbraní...

Je zajímavé, že Gčko, HK a podobné zbraně vybírat opravdu nemusíš, ale zbraně stejné cenové kategorie od CZUB to občas neodpustí, pokud si nevybereš...
I mezi STI se objeví šmejdy a vetšinou je taky potřeba dodělat ihned po koupi (pokud z toho chce člověk vymáčknout maximum), ale rozdíl mezi udělaným STI a udělanou CZ je daleko propastnější, než rozdíl v cenách těchto zbraní...
sakra tady je to samej pracháč . na 200-400 ran za měsíc to bude luxus