Potom nech ťa neprekvapí že si ten preukaz bude pýtať len od "pani majiteľky" a nie od potetovaného a sebaistého TOO (radšej sa pozre na druhú stranu)

BTW ak sa ti páčia takéto veci tak sa odporúčam presťahovať do GB je to pre teba zem zasnúbená.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Hej,Ty jsi trošku vyplašenka,co?Prosím Tě,přestaň si kupovat Blesk a nekoukej na Novu...Jinak vypadáš na to,že jsi uź někdy vlastnil psa...Takovej slint co jsi napsal,jsem už dlouho nečetl...Rád bych to rozebral víc,s argumenty,myslim že to nemá smysl...Mohl by mi tu někdo napsat aspoň jedno existující bojové plemeno???kayakero píše:no, líbilo by se mi, kdyby policista mohl zasalutovat a říci:
"Dobrý den paní majitelko, průkaz o povinných očkováních, potvrzení o základní sadě povelů a průkaz chovatelky psů nad 15kg, prosím! "
"Vy máte propadlou zkoušku základních povelů? Tak to jste ho měla nechat doma v kotci, prodnes to bude za 6000Kč"
S tím souhlasím. Všiml jsem si, že v současné době všichni, co chtějí něco "řešit", okamžitě navrhují nové vyhlášky, zákony a opatření. Přitom těch stávajících je dost. Nová nařízení by se měla přidávat až to je bezpodmínečně nutné, protože stará nefungují, ač všichni pracují tak, jak mají. V současnosti mnozí nepracují vůbec a přesto politici (v poslední době tím vyniká ČSSD) chtějí zavádět nová opatření, která budou k něčemu ještě míň, protože jestliže má policista dost co dělat, aby zvládl sumu aktuálních nařízení, tak bude mít co dělat, aby zvládl sumu zařízení nových.SINCITYMAN píše:Jak bude další průkaz a další zkoušky,bude výsledkem opět nárůst úřednictvaPodobně jako u zbraní jsou stávající zákony a vyhlášky dostatečné.To že nejsou dodržovány je věcí policie,soudů,přestupkových komisí a podobně.A hlavně nejsou-li stávající nařízení dodržovány,nebudou ani ty další.V podstatě by stačilo důsledně trestat přetupky,vyhlásit zóne kde třeba pes bez náhobku být nesmí,když nesmí bez náhubku do vlaku nebo autobusu,nevidím důvod proč by měl třeba bez náhubku běhat po parku kde se bruslí....