... jako klepani kozichu bych to nenazval .. slo spise o klepani kosy
Po cca deseti ranach jsem to chtel zabalit, kdyz i me osvedcene strelivo, dosahujici pri normalni teplote vynikajiciho nastrelu, mi nadelilo padaka do osmy na seste hodine plus vlivem vetru jsem si dal dalsi dve osmy na hodinu ctvrtou .. ale neudelal jsem to, dopil jsem svuj kalich horkosti do dna a jake bylo me prekvapeni, kdyz jsem zjistil, ze tento priserny vysledek staci na treti misto celkove
Jinak bych mel dotaz na Shivu, Sheerifa a spol, ohledne projevu ktery nasledoval po vyhlaseni, z nehoz vyplyva, ze bez clenstvi v CBRA nelze strilet mistrovstvi evropy..
Z jakehopak duvodu nemuze CBRA poradat ME ve spolupraci s Ceskym streleckym svazem .. potazmo pod jeho hlavickou - aby mohlo CR reprezentovat na nastavajicim ME co nejvice strelcu? Nyni tu mame, zjednodusene receno, 4 skupiny strelcu, kteri BR strileji:
1.) strelce BR kteri zustali pod CBRA
2.) strelce BR kteri presli pod CSS
3.) strelci ostatni, kteri jsou cleny CSS
4.) strelci ostatni, kteri nejsou organizovani
Soucasny stav umoznuje ucast na ME pouze strelcum ze skupiny cislo 1.) .. ale kdyby se ME poradalo pod hlavickou CSS, umoznovalo by to ucast i strelcu ze skupiny 2.) a jiste by se radi zucastnili i strelci ze skupiny 3.), ke kterym patri napriklad dnesni tri nejlepsi..
Je mi jasne, ze to s CSS nebude vubec jednoduche - je to takovy "stary rezivy a tezky vlajkovy stozar", se kterym se sportovec poradne nadre, kdyz chce mavat ceskou vlajkou .. ale urcite by to za to stalo ne? Kdyz muzou pod hlavickou CSS poradat zavody i v Horni Branne .. tak proc ne BenchRestove ME?