Alfa Defender 9mmL v praxi
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
No co no ,je to o Alfě ne tak co ,a na konci je to v těch závorkách...
,Alfonss chlapče ,nic ve zlem ,ale ty 10tisíce sem na rozdíl od tebe opravdu vystřílel
ne z Alfi (zatím ,na tom se pracuje), ze všeho možného (svoje ho i pújčeného),a na střelnici su 2-4x do týdne, a za ty roky sem tam viděl ledacos
,tj jedno, jinak za tou výrobní nákladností si stojím bude min. stejná. Ten zbytek je dohad,to jo, ale nikdo mi to nemúže vyvrátit ani potvrdit
,a nikdy sem netvrdil ,že su "odborníkem",je to otevřená debata a každý si múže napsat svúj názor,a de to i slušně bez zbytečných emocí
Snad nemáte strach!
no co "G" neni bůh, nebo jo? (několikrát sem tady napsal,že nic proti G ani jiným nemám,naopak,jen se nato dívám i z jiných uhlú)
Já už budu fakt hodnej
, 

Naposledy upravil(a) ramires dne 09 led 2008 19:42, celkem upraveno 1 x.
In vino veritas...
Ty desetitisíce jsem myslel z Alfy, že se k tomu tak vyjadřuješ a jsi přesvědčen o výdrži....
NO já vím, já se svejma 20 ranama měsíčně jsem proti Tobě břídil, holt si nemůžu pořádně zastřílet
Jo, choď radši na střelnici jen 2x týdně a uspořenej čas věnuj trošku studiu pravopisu....
NO já vím, já se svejma 20 ranama měsíčně jsem proti Tobě břídil, holt si nemůžu pořádně zastřílet

Jo, choď radši na střelnici jen 2x týdně a uspořenej čas věnuj trošku studiu pravopisu....
Naposledy upravil(a) Alfonss dne 09 led 2008 19:13, celkem upraveno 1 x.
Nemám rád konvenční styl pravopisu
Ja pravě tu životnost chcu otestovat (jiní jen kecaj, to co vyčetli v časáku) 

Naposledy upravil(a) ramires dne 09 led 2008 19:15, celkem upraveno 1 x.
In vino veritas...
-
- Kontaktovat uživatele:
Arnie píše:Tak to je dost silny tvrzeniTaková Alfa je určite vyrobně nákladnější a vydrží na 99,9% to samé co už zmýněný G![]()
![]()
![]()
Ja zas cetl ze pri strelbe z Alfy je hned poznat cenova kategorie zbrane kterou drzime v ruce... a jestli je spoustak obdobnej CZ75 tak tomu i verim
Tak to o tom pocitu ze střelby bude silně individuální. Já se naopak setkal s opačným názorem. Většinou střelec čekal shit a byl za střelby mile překvapen. Jednomu známému se prý střílelo z mé Alfy o dost líp než z Glocku 19. To se asi chtěl zalíbit, protože mně osobně se z Glocku střílelo velmi dobře. (Velmi podobné s Alfou, jen Alfa je o moc hezčí

Alfonss Tak si ho kup ,a napiš svoje skušenosti a neopruzuj Yi
(ve wordu to umý každý) hele necháme toho
? ale ty skušenosti ,to by bylo Ok...

Naposledy upravil(a) ramires dne 09 led 2008 19:48, celkem upraveno 1 x.
In vino veritas...
Sorry, ale Glock mi do baráku nesmí, je hnusnej a má debilní spoušťák a prostě mi nesedl.... Ale co se týče životnosti tak vydrží opravdu hodně....vidím co s tím lidi v IPSC vyvádějí za psí kusy.... akorát jsem tam ještě neviděl nikoho s Alfou, no zajímavý, když je to sice laciná, ale jinak vynikajicí pistole, která jak říkáš vydrží to co Glock...
Myslím že mám podstatně kvalitnější zbraně, než abych se musel snižovat k tomu koupit Gastonův recyklát
Myslím že mám podstatně kvalitnější zbraně, než abych se musel snižovat k tomu koupit Gastonův recyklát

30 tisíc nábojů vydrží průměrný zbraně (i když já jsem po 20 000 skoro zlikvidoval CZtu, ale ta byla v ráži 40 SW a to jsou jiný šupky)....
Alfa je průměrná laciná bouchačka, tak se s tím proboha smiřte.....
Sice se z ní střílí fakt pěkně, ale nepřiznávejte jí magický vlastnosti (jako někteří přiznávají glocku) Za ty prachy bude určitě lepší než Norinco, o tom žádná. Ale srovnávat ji s HK a ostatníma..... no byl bych trochu opatrnější...
Alfa je průměrná laciná bouchačka, tak se s tím proboha smiřte.....
Sice se z ní střílí fakt pěkně, ale nepřiznávejte jí magický vlastnosti (jako někteří přiznávají glocku) Za ty prachy bude určitě lepší než Norinco, o tom žádná. Ale srovnávat ji s HK a ostatníma..... no byl bych trochu opatrnější...
Pouzil bych spis priblblej nez debilniAlfonss píše:Sorry, ale Glock mi do baráku nesmí, je hnusnej a má debilní spoušťák a prostě mi nesedl....

Oproti treba spoustaku u DE s kterym jsem si bouchnul v Leiku je ale naprosto luxusni.
-
- Kontaktovat uživatele: