Ani ne tak bude ,ale je to Ok, uplně normalní a v dnesní době a technologii výroby,i stejně spracovaná a vyrobená(myslím kvalitu celkovou)jako treba Hk, Sig,G, SaW,CZ, Taurus,a mnohomnoho dalších, rozdíli v kvalitě a technologii jako takové jsou dnes již nepatrné ,rozdíl je jen ve vzhledu(kolikrát taky malí) a hlavně v ceně.Zaleží spíš na marketingu a reklamně, a čím je výrobce větší tím(bohatší)víc si múže dovolit "manipulovat"ze zákazníkem, a otom to je

,kde jsou časy pravé strojírenské výroby,dnes je to samej plast(polymer),odlitky,výkovky,výlisky,laserové výpalky...

, ano zlevňuje se tím výroba,zrychluje,je to efektivní a snad to i stejně (možná víc) vydrží,ale hlavně vyrobce má větší zisky, bohužel zákazník to vetšinou nepozná, zbraně jako takové už dnes "nemají duši",je to prostě "spotřebák"

nic víc ,je sice pravda že svoji new Alfu Defender mám rád a večer jí mám pod polštářem

,protože je moje

, takovej Glock ,je to nejlevněj a nejjednodušej vymyslená a vyrobená zbraň, to je sice hezké a geniální a taky to funguje

,ale ta cena! Nj musí se ta reklama nějak zaplatit...

,je fakt ,že nemúže stát 8-10tis to by ho mněl snad každej,ja taky

,ale byla by to nuda ,Taková Alfa je určite vyrobně nákladnější a vydrží na 99,9% to samé co už zmýněný G a stojí přitom o 1/2 míň, ale,ale nemá tak dobrou reklamu jako ti druzí ,možná je to škoda ,ale nic proti G, naopak udělali z komára velblouda a vyšlo jim to

,Myslím že dnes již neplatí ,že dobrý výrobek se prodává sám! naši vyrobci by se nad tím mněli konečně zamyslet ,všichni...

(jen múj názor ,nikdo nemněl a nebyl uražen ani osočen, autor se zříká odpovědnosti za případné problémy,děj byl pozmněněn a všechny osoby měli zmněněnou totožnost......

"Usa")
In vino veritas...