Alfa Defender 9mmL v praxi

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
dong

Příspěvek od dong » 06 led 2008 12:57

Ja jsem u sve G17 zadne vule taky nepozoroval (zaver x hlaven), ale zato se hybe cely zaver na ramu :-) (ale take minimalne)

No a ZP trval na Kladne asi 1,5mesice, povoleni do dalsiho uredniho dne a registrace byla na pockani.

MCM

Příspěvek od MCM » 06 led 2008 14:07

Mne to nevadi pokud je to obecna vlastnost teto zbrane, pak to to totiz neznamena ze by to byla zavada. Jinak jsem vsude cetl, ze tahle pistole je prekvapive presna. No a navic za ty prachy....... :)
Tak jestli jeste nekdo Alfu mate a kvedle se vam smerem nahoru hlaven, tak to sem prosim napiste at jsem v klidu :wink:
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 06 led 2008 14:16

z fotky usti ovsem nepoznate vuli protoze otvor vodici casti usti hlavne nemuze byt valcovy- takovy je u pevne hlavne ale pokud mate hlaven uzamcenou- s nucenym poklesem, tak dira musi byt excentricka tak ze se v uzamcenem stavu jevi zepredu jako s vuli v horni casti. toto by melo byt kompenzovane v zadni casti voditka.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
MCM

Příspěvek od MCM » 06 led 2008 16:29

No to jo, vule tam musi byt, aby hlaven mohla poklesnout. Ale s tou hlavni jde viklat nahoru.
predator

Příspěvek od predator » 06 led 2008 16:42

Pokud jde s hlavní vyklat v řádu milimetrů nahoru v uzamčeném resp. nataženém stavu, jedná se podle mého názoru o závadný výrobek.Já bych to šel reklamovat.
Naposledy upravil(a) predator dne 06 led 2008 16:44, celkem upraveno 1 x.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 06 led 2008 16:43

Díra v závěru je kónická, hlaveň se v ní viklat nesmí, ale z fotky opravdu poznáte prdlačku.

Pokud jde s hlavní viklat nahoru tak je to špatně.
ramires

Příspěvek od ramires » 06 led 2008 18:19

Tak sem to dnes skusil v těch rukavicích a pohoda ,no problema :) ,testnul sem kamošove přebíjenky,celoplášť 8g ,zdáli se mi dost nadupané a mněli větší rozptyl asi 15cm, ale má je vyladěné do své sportovní Bernardelli z kompenzátorem ,tak asi tím pač jemu to chodí jedna báseň :wink: ,funkce bez nejmenších problémú. Nedala mi tá "přotřepávaná vúle" hlavně ve předu závěru ,tož sem vzel šupleru a mikrometr, takže moje Alfa : prúmněr hlavně na ústí 13,98mm(tj 14h7), vedení ústí hlavně v závěru je excentrické o prúmněru do stran 14,03mm a výškově 14,20mm ,přičemž na vrchu u mušky se smněrem ven prúmněr rovnomněrně zvětšuje na 14,50mm(kvuli poklesu hlavně),tož ty vúle v číslech jsou úplně v normě :wink: ,co se tyká vúle závěru v rámu(drážkách obou kontejnerú)je to max 0,15mm horizontálně i vertikálně(když se to vydělí ,na každou stranu 0,075mm) ,takže na funkci to nebude mít vliv ,ani zelináře :lol: Ty slíbené new info o Alfa Proju a jejich pistolích zatím nemám :( ,ale dám vědět hned jak budou :wink:
In vino veritas...
MCM

Příspěvek od MCM » 06 led 2008 18:39

V radu milimetru s ni vyklat nejde. Znatelne se vykla, ale urcite mene jak 0,5mm. Drzi pripruzena dole.
Se suplerou je to dobrej napad (jakto ze mne to nenapadlo? :) ), nameril jsem uplne stejne hodnoty jako Ramires, diky za zmereni.
Z toho plyne, ze se vykle tak max. 0,2mm. Pocitove mi to pripadne vice, ale asi je to opravdu jen tak malo.
predator

Příspěvek od predator » 07 led 2008 10:13

Tak to bude ok.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
ramires

Příspěvek od ramires » 08 led 2008 22:12

Ani ne tak bude ,ale je to Ok, uplně normalní a v dnesní době a technologii výroby,i stejně spracovaná a vyrobená(myslím kvalitu celkovou)jako treba Hk, Sig,G, SaW,CZ, Taurus,a mnohomnoho dalších, rozdíli v kvalitě a technologii jako takové jsou dnes již nepatrné ,rozdíl je jen ve vzhledu(kolikrát taky malí) a hlavně v ceně.Zaleží spíš na marketingu a reklamně, a čím je výrobce větší tím(bohatší)víc si múže dovolit "manipulovat"ze zákazníkem, a otom to je :lol: ,kde jsou časy pravé strojírenské výroby,dnes je to samej plast(polymer),odlitky,výkovky,výlisky,laserové výpalky... :( , ano zlevňuje se tím výroba,zrychluje,je to efektivní a snad to i stejně (možná víc) vydrží,ale hlavně vyrobce má větší zisky, bohužel zákazník to vetšinou nepozná, zbraně jako takové už dnes "nemají duši",je to prostě "spotřebák" :) nic víc ,je sice pravda že svoji new Alfu Defender mám rád a večer jí mám pod polštářem :wink: ,protože je moje :) , takovej Glock ,je to nejlevněj a nejjednodušej vymyslená a vyrobená zbraň, to je sice hezké a geniální a taky to funguje :shock: :lol: ,ale ta cena! Nj musí se ta reklama nějak zaplatit... :) ,je fakt ,že nemúže stát 8-10tis to by ho mněl snad každej,ja taky :D ,ale byla by to nuda ,Taková Alfa je určite vyrobně nákladnější a vydrží na 99,9% to samé co už zmýněný G a stojí přitom o 1/2 míň, ale,ale nemá tak dobrou reklamu jako ti druzí ,možná je to škoda ,ale nic proti G, naopak udělali z komára velblouda a vyšlo jim to :D ,Myslím že dnes již neplatí ,že dobrý výrobek se prodává sám! naši vyrobci by se nad tím mněli konečně zamyslet ,všichni... :wink: (jen múj názor ,nikdo nemněl a nebyl uražen ani osočen, autor se zříká odpovědnosti za případné problémy,děj byl pozmněněn a všechny osoby měli zmněněnou totožnost...... :D "Usa")
In vino veritas...
ramires

Příspěvek od ramires » 08 led 2008 23:12

http://www.ukazto.com/?img=1749470,AlfaDefender161.jpg ,Alfa Defender 16+1 :lol: "Milášek" :wink: ,stačí zásobník cz85b (a podobně)
In vino veritas...
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 08 led 2008 23:27

na tom srdicku to je drsna fotka :lol: zacinam verit ze s ni fakt spis 8) zpusobem ala chuck norris- s polstarem pod bouchackou :shock:
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
ramires

Příspěvek od ramires » 08 led 2008 23:36

jj ta fotka je fakt zvláštní :wink: , ale neboj mám všecky svoje hračky rád stejně ,ja je sem tam střídám :wink: , jedna je vždycky pořád semnou 8) .Horší je to z mosinem44 :lol:
In vino veritas...
Arnie

Příspěvek od Arnie » 09 led 2008 12:07

Taková Alfa je určite vyrobně nákladnější a vydrží na 99,9% to samé co už zmýněný G
Tak to je dost silny tvrzeni :shock: :roll: :lol:
Ja zas cetl ze pri strelbe z Alfy je hned poznat cenova kategorie zbrane kterou drzime v ruce... a jestli je spoustak obdobnej CZ75 tak tomu i verim :roll:
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 09 led 2008 17:07

Chlapec asi z Alfy vybouchal desetitisíce ran, že se k tomuto takhle fundovaně vyjadřuje..... Holt dnes je jiná doba, někdo jde 10x na střelnici a už se cítí být odborníkem....
Odpovědět