Tak jsem si z počítače pustil "policejní akdemii od Izera a co neslyším JÁ TO TAKY UMÍM" a přitom jsem koukal na Kubajzovu rozborku jeho HWéčka, a hnedka mně v hlvě zavrtalo to samé "to snad umím i já

"
No pustil jsem se do toho , šup optika dolů - do té nepolezu, letmý pohled všechny šrouby mají imbusovou hlavu, no tak tedy imbusy ven.
napřed povolit systém z pažby , lehká práce, a kuk pod kostkou na uchyceni montáže imbus, povolil jsem a začal točit hlavní v domění že je našroubovaná ne jen nasunutá šlo to snadno žádné na knop prostě dobře slícované, pak jsem povolil 3 šroubky které přidržují system mechanizmu bubínkového nabíječe. Simpaticky jednoduche zařízení, přez ZZ převod dochazí k posunům. Tak ted šrouby které stahují základnu s klikou závěru, zase imbus dotaženej na krev ale s pákou 15 cm vše jak po másle, hurá na imbusy ze spoda , začíná se mně to nějak považlivě kroutit v ruce, ještě imbus který prochází válcem pod klikou, a ejhle odděluje se zasobník s manometrem a zbytek pušky. A už koukám na bicí kladivko ktere má tvar převlečné trubice , nemám váhu ale je to poctivej kousek oceli, vodící tyčka je taky ocelová tedy vždy dojde k dokonalé sosenému ůderu kladívka na ventil. Do komory kde je namontovaný manometr jsem se nehrabal ale pravdou je že tam ještě něco je, to nechám na svoji další výpravu za poznaním ale domnívám se že tam bude nejaký regulátorek ( asi nebo taky velké prázdné nic.... ). No pohled na pružinku mně hned říká co KDYBY

no šup hybaj do dílny a nemám tu nahodou něco ke skracení chodu pružiny třeba jako kousek vhodne podložky ,,,, no našel jsem kousek... Složil rychle system a natlakoval a šup na chrona a bum a ejhle jsem trošku jinde než v mezích zákona , no zase rozebrat a hezky ten kousek vyndat ven. Ale to jsem trošku odbočil, chtěl jsem se vrhnout na rozhození spouštového mechanizmu ale připadlo mně to zbytečné... Bál jsem se že flintu nedám do kupy ale je více méně jednoduchá - přímotažný zavěr který ale natahuje bicí kladivko které je umístněno plavmo v ose k tlakovému válci. Cesta k tuningu ůplně maximální. Samozřejmně že to nedoporučuju dělat zaruka fuč a taky ty zakony.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků