Tak Kubajz napsal sve výhody u HWéčka, já tedy musím napsat co mně bere na te mé AA410, tak předně je o půl kila lehčí, nějak mně nebaví taht v ruce zbytečně kus železa navrch (pruměr hlavně je jen 12 m) nikdo se na mně nebude zlobit ale u větrovky asi pruměr hlavně nebude hrát roli. U klasické vzduchovky je to tak že snižuje při výstřelu chvění hlavně a už vůbec nebudu řešit masu železa u malorážky. S tím počtem výstřelů máš asi pravdu dám jich jen 100 , ale při 23 joulech. Nevím asi to bude tím kouzlem te .22tky, tuning to těch 23 joule není problém jen kroucením imbusu který snížuje průtok vduchu do hlavně. Při silnější bicí pružince ( je na cestě ) by nemělo být problem 35 - 50 joule.
Pak co mně odradilo od HW je sice pažba z ořechu ( tedy prej ) ale ta barva leta ve dřevě totálně nečitelná. Že není zasobník na diabolky schován v těle -- no jestli to nebude tím že tato puška je prvotně určená jako 1ranka a mechanizmus bubínku bylo až nadstavbou -- pravdou je že mám 2dílnou montáž a jsem za to rád. Další kus železa kterej na pušce nedělá zbytečně nic tedy až na to že je težší.. A add to Téčko myslím že bude vraceno do krámu a penize zpět protože se domnívám že baječná fabrika Weihrauch to prostě do mesíce neopraví ( kupodivu mají v německu skoro stejnou právní upravu jak u nás na reklamace ) A myslím že bude v čechách jeden Theoben.
Je pravda že Kubajz dostal k pušce 2 bubínky a já jen jeden, je pravda že jeho bude stát náhradni neco malo oklo 8mi set je pravda že mne bude stat 1600. Je take pravda ze Milan dostal ke sve pusce zasonik jen jeden. Je také ohromná pravda že má HWéčko kompenzátor součástí flinty to jo až přijede P....e tak já ten svuj hodím do koše ... Kam hodí Kubajz svůj kompenzátor ...

Přesnost nemusíme řešit to u těhle pušek není problém, to co jsem od AA410 chtěl to mně všechno dala měrou vrchovatou, položení do lícnice mně ještě žádná puška nenabídla jako tahle holka. Co mě ale vyloženě dělá radost je pojistka která je v lučíku spouště , ze zásady nesnáším pojistky v těle zbraně kde zasahuji do nějakého mechanizmu .... Fakt je že uplně nej to ma Milius ... Dokavad nenatáhne bicí kladivko nebo co to natahuje tak může mít diabolku v laufu a nic až když si je jistej že tam chce sřílet ... cvak ... a bum.
A take je pravda že nemám v pažbě díru na dvojnožku když ono to AA410 fakt není na střelbu na papírovej terč ale na ten lov... Tam se nějak dvojnožky nenosí. A už chci ject zase střílet ... ----- ted věta do chatu... -----
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků