Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak myslím si, že to bude držet-doufám
Jak moc si to probrušoval?

Cogito ergo armatus sum.
2Apevia:
Moc ne, jenom aby se to nedotýkalo toho vršku.
Moc ne, jenom aby se to nedotýkalo toho vršku.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Foto
Tady je ještě foto HW97k+NS PN 12x50+jednodílky od KOZAPu. Před cca 1/2hoďkou jsem vycentroval se Sidewinderovou pomocí oka a sesadil dohromady. Vypadá to pěkně, optika je až nad nabíjecím okénkem, a to jak se clonou tak i bez, dá se tam ale dostat, takže je to OK
Tady je zatím poslední foto před rozborkou, kterou provedu snad zítra nebo přez víkend, musím sehnat ještě vhodnou vazelínu a pak ji už jen zaběhnout a nakoupit nějaké střelivo 
Pozadí prosím neřešte
Jinak ještě k ceně, kdyby to někoho zajímalio tak tento komplet (spolu s exportfederem a těsněním) vyšlo na +- 15 000Kč se vším všudy... Jsem spokojen

Pozadí prosím neřešte

Jinak ještě k ceně, kdyby to někoho zajímalio tak tento komplet (spolu s exportfederem a těsněním) vyšlo na +- 15 000Kč se vším všudy... Jsem spokojen

Cogito ergo armatus sum.
Koukám, že i pružinu jsi už vyměnil. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Ne ne
Ne ne, na to se chystám až zítra nebo o víkendu 
S trochou štěstí by mohla být na srazu

S trochou štěstí by mohla být na srazu

Cogito ergo armatus sum.
Jen tam tu clonu nech, já taky střílím s clonou a rozměrově to mám hodně podobné, taky velká kráva. Smysl sluneční clony poznáš až ti bude na dvou hodinách svítit slunce, to se ještě bude hodit.
Jinak samosebou pěkná sestava hodná gratulace! Doufám že jí bereš v dubnu na sraz.
Jinak samosebou pěkná sestava hodná gratulace! Doufám že jí bereš v dubnu na sraz.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Dobrý
Jj, ta clona je dobrá, když svítí tak se to dost hodí... To že je kousek integrován, hmm, to jo, ale je příliž krátká... Nabíjení to nevadí a kdybych ji vyndal, tak bych si moc nepomohl....
Každopádně hlavní důvod proč to tam mám je ten, že se mi to moc líbí a že to vypadá líp
Sice nevím jestli pomáhá kvalitě optiky velikost-délka, ale mě se to líbí, mám radi velké věci
Dnes jsem střílel chvilku (+- 50 ran) s 7.5J pružinou. Nedostal jsem se dál než na 12m (dle paralaxy). Nastřelil jsem (první dvě rány šly o cca 25cm dolů a prostřelil jsem skříň
), ale furt ne a ne do středu, nakonec jsem vytočil komínek úplně "UP" a furt to bylo málo, tak jsem to nastřelil na první spodní dot a už to šlo... Trochu jsem si zastřílel a pak jsem dal pár ran na homemade sklopku
Vše funguje... Je to pro mě veliký rozdíl oproti QBA, ta ležela jen na stole, ani se nehla, tady furt zvedat, napínal a pak to poskočení
Konečně to není takový stereotyp 
Každopádně hlavní důvod proč to tam mám je ten, že se mi to moc líbí a že to vypadá líp

Sice nevím jestli pomáhá kvalitě optiky velikost-délka, ale mě se to líbí, mám radi velké věci

Dnes jsem střílel chvilku (+- 50 ran) s 7.5J pružinou. Nedostal jsem se dál než na 12m (dle paralaxy). Nastřelil jsem (první dvě rány šly o cca 25cm dolů a prostřelil jsem skříň

Cogito ergo armatus sum.
nab
to mi když jezdíme střílet na bývalý tankový cvičák za domem, tak většinou ve dvou, aby se jeden mohl válet na dece a druhý natahovat a nabíjet
je to pohodlnější,
Ten puškohled je fakt macík, já sice nemam ruce jak lopaty, ale asi by mi to překáželo, vyhovuje mi to jak to mam já, tam se dostanu rukama, Zatím ani clonu nepotřebuji, protože muj puškohled má přední čočku tak 4,5cm od okraje, takže si to hodně cloní samo, ale zase nemam moc velký zvětšení jako vy...

je to pohodlnější,
Ten puškohled je fakt macík, já sice nemam ruce jak lopaty, ale asi by mi to překáželo, vyhovuje mi to jak to mam já, tam se dostanu rukama, Zatím ani clonu nepotřebuji, protože muj puškohled má přední čočku tak 4,5cm od okraje, takže si to hodně cloní samo, ale zase nemam moc velký zvětšení jako vy...
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
Jj
Jj, clona je pěkná 
No snad ji letos na sraz dovezu, ještě nevím co a jak, ale doufám že vyjde čas...
Jinak teď mám venku spoušťák a vdím tam na něm 2 stavitelné prvky, jeden je ten zlatej velkej štroubek co je vidět i normálně ale pak na mě vykoukl i nějakej torx. Co přesně se kterým staví?

No snad ji letos na sraz dovezu, ještě nevím co a jak, ale doufám že vyjde čas...
Jinak teď mám venku spoušťák a vdím tam na něm 2 stavitelné prvky, jeden je ten zlatej velkej štroubek co je vidět i normálně ale pak na mě vykoukl i nějakej torx. Co přesně se kterým staví?
Cogito ergo armatus sum.