Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Krásná sestava...ať slouží 

Re: Weihrauch HW97k
Vdaka dufi.
Veru aj mne sa paci
Trocha sa ale budem musiet pohrat so spustou. Tak, ako to bolo vo fabrike nastavene mi to nie celkom vyhovuje.
Veru aj mne sa paci

Trocha sa ale budem musiet pohrat so spustou. Tak, ako to bolo vo fabrike nastavene mi to nie celkom vyhovuje.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
No moc si s ní nepohraješ. Nečekej od spouště žádnej zázrak. Je mnohem tvrdší jak na AA 410, šroubek už mám málem vyšroubovanej, bojím se,aby nevypadl,ale pořád je dost tvrdá. Pár stránrk nazpět tady jsem se na to ptal.
HW 97K cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
jen pozor aby se ti neco nepojebalo.uz tady nekdo psal ze ladil ladil az doladil.zvyknes si :Dja jsem na ni nic nedelal nechal jsem ji puvodni z vyroby
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Ahooj..Pořád se nemůžu rozhodnout mezi AA a HW...dokonce jsem začal kvůli finanční stránce pokukovat po BSA lightning XL...Na soutěže se vážně zatím nechystám,ale rád bych vyzkoušel opravdu dobrou pružinovku.Přečetl jsem jsem téměř celé vlákna o těchto puškách a brzdí mě jenom finance
Proto ještě varianta BSA...
Našel jsem v e-shopech docela rozdílný ceny HW97...ve vzduchovkách ji mají za 10 500,-což bych možná ještě nějak poskládal,ale ve většině dalších shopů je kolem 12 500-13 000,-..a to už se mi vzhledově o maličko víc líbí AA TX 200hc..Nevíte prosím,jestli tohle plošný navýšení ceny nejde už od výrobce?...Dost lidí si tady objednává z Německa a tam je cena kolem 450éček...
Nerad bych prošvihnul tu relativně dobrou cenu ve Vzduchovkách
Pak ještě jedna otázka...pro bývalé majitele BSA lightning,nebo Tactical...Je reálné s touhle vzduchovkou trefovat opakovaně krabičku od sirek na 50m?...Vím,že s HW a AA to není problém
Díky za veškeré info..G.

Našel jsem v e-shopech docela rozdílný ceny HW97...ve vzduchovkách ji mají za 10 500,-což bych možná ještě nějak poskládal,ale ve většině dalších shopů je kolem 12 500-13 000,-..a to už se mi vzhledově o maličko víc líbí AA TX 200hc..Nevíte prosím,jestli tohle plošný navýšení ceny nejde už od výrobce?...Dost lidí si tady objednává z Německa a tam je cena kolem 450éček...
Nerad bych prošvihnul tu relativně dobrou cenu ve Vzduchovkách

Pak ještě jedna otázka...pro bývalé majitele BSA lightning,nebo Tactical...Je reálné s touhle vzduchovkou trefovat opakovaně krabičku od sirek na 50m?...Vím,že s HW a AA to není problém

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
2 greywolf: stare a stale opakovane - chod na nejake stretko a popros majitelov Tebou spomynanych vzduchoviek, nech Ti ich pozicaju a potom uvidis, ako Ti sadnu, ake skusenosti s nimi mali majitelia.
Dneska bol pekny den, tak som so svojou HW97k vybehol do prirody a trocha poskusal. Napr. ako kopne pri vystrele. Vzduchovku som volne polozil takto: Potom som nahral na video vystrely s 480 FPS, cize video spomalene asi 19 krat:
Kope vela, alebo malo ?
Dneska bol pekny den, tak som so svojou HW97k vybehol do prirody a trocha poskusal. Napr. ako kopne pri vystrele. Vzduchovku som volne polozil takto: Potom som nahral na video vystrely s 480 FPS, cize video spomalene asi 19 krat:
Kope vela, alebo malo ?

na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
greenie: Mit dodtatek penez,tak vyber neresim a mam vybrano..Otazky byly postaveny jasne..,ale jinak dik aspon za reakci;)
K tem videum..o tom se snad neda ani povidat jako o kopani:o..Nikdy jsem v ruce nedrzel pruzinu s tak malym zpetnym razem..Parada;)
K tem videum..o tom se snad neda ani povidat jako o kopani:o..Nikdy jsem v ruce nedrzel pruzinu s tak malym zpetnym razem..Parada;)
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
greywolf či AA alebo HW je už len otázka financii a toho ktorá sa ti viac páči.
já z toho tacticalu střílel až potom co jsem koupil AAPS a jen mě to utvrdilo v tom,že ty prachy nebyli vyhozeny....
to HW je za dobrý prachy....nebo chvilu počkej na něco bazarovýho
je tam zrovna AA PS i s kukátkem za 15000,-
to HW je za dobrý prachy....nebo chvilu počkej na něco bazarovýho

Paly750:Ano vím,je to otázka líbivosti i financí.Bohužel potřebuju rozhodit finance i do jiný sféry.Mluvil jsem s Alexxxem a shodli jsme se na tom,že cena WH97 vyskočila kvuli zásahu ČNB do hodnoty koruny,takže zatím bude téměř stejně drahá jako AA TX...a to bych si spíš vzal angličanku,jestli taky nepodraží
...HW97 za 10 500,-asi bude jen do vyprodání starých zásob...
Tydýt:Prosporta jsem si v bazaru všimnul a cena je líbivá,ale chci 4,5..A nakonec jsem přece jen vzal BSA lightning XL..,sice mě to trochu mrzí,protože kvalita je jinde,ale doufám že výš než u GAMO,i když obě fy.spolupracujou.Rozhodli prašule...jak jinak...Ale aby to nebylo jen o prachách...další důvod je hmotnost a ovladatelnost(tím myslím v prostoru) pušky..Trochu se snažím přitáhnout vlčata ke střílení a ty holky nejkvalitnější z kvalitních jsou na ně přece jen těžký..Takže si zatím nechám zdát a třeba zase za chvíli v bazaru BSA s velkým prodělkem prodám jako ostatně spoustu zbraní
...možnááá,že taky zkusím nějakou tu Českou krysu,abych osvěžil chvost pelotónu
Omlouvám se za obsáhlé OT..

Tydýt:Prosporta jsem si v bazaru všimnul a cena je líbivá,ale chci 4,5..A nakonec jsem přece jen vzal BSA lightning XL..,sice mě to trochu mrzí,protože kvalita je jinde,ale doufám že výš než u GAMO,i když obě fy.spolupracujou.Rozhodli prašule...jak jinak...Ale aby to nebylo jen o prachách...další důvod je hmotnost a ovladatelnost(tím myslím v prostoru) pušky..Trochu se snažím přitáhnout vlčata ke střílení a ty holky nejkvalitnější z kvalitních jsou na ně přece jen těžký..Takže si zatím nechám zdát a třeba zase za chvíli v bazaru BSA s velkým prodělkem prodám jako ostatně spoustu zbraní

Omlouvám se za obsáhlé OT..
no podle toho, co jsi dal na bazar jsem tě spíš tipoval na to HW, ale třeba budeš spokojený 

Taky jsem ho hodně chtěl...o tom žádná..Jenže se mi ještě dodělává finka na zakázku,dále investce do auta,motorky a nová výbava na ryby + povolenka atd...Až se trochu finančně narovnám...tak móóžná PCP...ta in-lajnka mě mrzí dost
...Uvidím co bude a nebude 

Chtel bych si ji koupit do bytu na 10m ale jde mi o to abych nerušil sousedy.Ve 4,5mm.Práská moc?Dík.
do bytu neeee , to by te asi sousedi nemeli radi 

HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
do bytu nejakou pistolku.ja mam HW40.nebo CO2 pohon.je z ceho vybirat 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim