Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mám ještě jednu (z mnoha) otázečku:
Zkoušel už někdo ráži .20 (5mm)? Vzhledem k tomu, že se pořád spousta lidí nemůže dohodnout jestli je lepší 4,5 nebo 5,5 vrtá mi hlavou výše uvedená. Mno, 97k se v ní dělá a JSB tuto ráži také vyrábí. Jen mi trochu neleze do hlavy proč je u Schneidera oproti 4,5 dražší o 40,-E.
Zkoušel už někdo ráži .20 (5mm)? Vzhledem k tomu, že se pořád spousta lidí nemůže dohodnout jestli je lepší 4,5 nebo 5,5 vrtá mi hlavou výše uvedená. Mno, 97k se v ní dělá a JSB tuto ráži také vyrábí. Jen mi trochu neleze do hlavy proč je u Schneidera oproti 4,5 dražší o 40,-E.
Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Re: Weihrauch HW97k
V JSB to dělají na jednom lisu a ten ještě jede jenom občas.
Ze začátku se zdálo, že by se tahle ráže mohla prosadit, ale spíš to vypadá, že je na ústupu.
Podle mě je ta ráže zbytečná, protože jde v klidu nahradit čtyřiapůlkovými Heavy nebo Monstery nebo pětapůlkovými Jumbo RS nebo Jumbo Expresy.
Ze začátku se zdálo, že by se tahle ráže mohla prosadit, ale spíš to vypadá, že je na ústupu.
Podle mě je ta ráže zbytečná, protože jde v klidu nahradit čtyřiapůlkovými Heavy nebo Monstery nebo pětapůlkovými Jumbo RS nebo Jumbo Expresy.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Alexxxus v ní má Steyr LG110 a pokud se dobře pamatuju, tak s tím střílel Českou sklopku.Marťyn píše:Mám ještě jednu (z mnoha) otázečku:
Zkoušel už někdo ráži .20 (5mm)?
Názor na potřebnost této ráže sdílím s Kubajzzem.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Vidím to obdobně, ráže 5mm je slepá kolej, sice se tváří jako kompromis mezi 4,5 a 5,5 ale o kompromisy samozřejmě nikdo nestojí

6,35 taky můžeš nahradit Jumbo MonsteramaKubajzz píše:V JSB to dělají na jednom lisu a ten ještě jede jenom občas.

Ano.
Dokud nebude 6,35 King Monster.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Diky za Vase postrehy. Mam v planu zase koupit pruzinovku a myslim, ze kdyz rovnam HW 97k vs. AA PS, tak ten financni rozdil je neumerny rozdilu mezi temito puskami. Mel jsem AA TX200 a kamarad ma HW 97k, lip se mi strilelo z 97k Takze HW ve 4,5.(ze 410 se mi taky lip strili s Heavy)
Nač troškařit? Beztak to nebude mít víc než nějaké ubohé tři gramyKubajzz píše:Ano.

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
koľko majú gramov? 

6,35 mm - 7,5 gramu, 5,5 mm - 3,5 gramu 

Kubajzz to o 5mm jednou na srazu řekl móóc hezky, je to kompromis který z obou ráží (4,5 a 5,5) podědí jejich nevýhody..
to: Kubajzz
Tu Dianu mu rozmluv, ty jsou předražené a kvality těch dvou nedosahují. Zrovna minulý týden jsem je měl v ruce. Pár slov o nich je tady http://www.fieldtarget.cz/2012/zapisky- ... -2012.html[/quote]
Teda pane ta Diana na fotkách je fakt úplně obšlehnutá HW97kt i s tím rytím na předpažbě.
Tu Dianu mu rozmluv, ty jsou předražené a kvality těch dvou nedosahují. Zrovna minulý týden jsem je měl v ruce. Pár slov o nich je tady http://www.fieldtarget.cz/2012/zapisky- ... -2012.html[/quote]
Teda pane ta Diana na fotkách je fakt úplně obšlehnutá HW97kt i s tím rytím na předpažbě.
HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.
Nejde-li o život, jde o hovno.
Je to tak ,taky jsem kdysi chtěl 5 mm ,ale teď to vidím stále více na 4,5 mm a 5,5 mm .Jsou to klasiky a dobře to naši předkové spočítali. Menší na vzduchovku nemá cenu a přes 5,5 je to už taky moc pomalý.Pokud tam někdo nemá 150 J. 

stejně by mě zajímali postřehy lidí co tu .20 měli a vyzkoušeli.....myslet znamená ho.no vědět....Co na to mr, Alexxxxus....co si pamatuji tak to zkoušel na více puškách, snad aji na PS?? Aleši, prosím tě, jaký máš na to názor a jaký teď preferuješ kalibr??? Má podle tebe ta .20 smysl??? A co teď raději používáš???? Nebo neustále měníš podle nálady???? Díkec tydýt
Kde ze takovyhle hovadka sezenu?Warthog píše:Nač troškařit? Beztak to nebude mít víc než nějaké ubohé tři gramyKubajzz píše:Ano.
Dokud nebude 6,35 King Monster.Tady je pořádná střela pro 6,3

Haenel 312 .177
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
Tak. A je doma: HW 97 KT + V-Mach 16J. Teď ještě čekám na optiku, měla by přijít zítra. 

- Přílohy
-
- HW 97 KT 4,5.jpg (21.23KiB)Zobrazeno 1126 x