Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
mal som to cca 1000 striel bez poškodenia, potom som nahodil v-mach. a o hlučnosti si riadne prečítaj môj príspevok vyššie 

weihrauch HW97K mkll .177 MTC viper 10x44 ,V-mach
Re: Weihrauch HW97k
Už se nějakou dobu rozhlížím po pořádné vzduchovce a teď zjiš'tuji jak si čeští prodejci mastí kapsy.
V českých eshopech se HW97k prodávajá kolem 12 000,- Kč, zatímco v Německu např. u Schneidera je za 300 €.
No nic, jestli ji budu kupovat tak rozhodně z Německa.
V českých eshopech se HW97k prodávajá kolem 12 000,- Kč, zatímco v Německu např. u Schneidera je za 300 €.

Len si pak nezapomen vybrat kleine satz a budes mat zadara exportne pero
Ktore si doma sam za 15min aj s cistenim vymenis.

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Tohle je holá puška bez péra:
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/11472
Která položka je s 16. joulovým pérem?
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/11472
Která položka je s 16. joulovým pérem?
Přesně tak, díky za INFO. Taky bych chtěl pořádnou vzduchárnu, HW97k se mi moc líbí, ale 12 000 a víc je už hodně docela. Ale za těch v přepočtu 7500 - 8000 Kč z Deutschlandu, to vůbec není špatný, jde o to kolik by stála doprava atd.... .Radgost píše:Už se nějakou dobu rozhlížím po pořádné vzduchovce a teď zjiš'tuji jak si čeští prodejci mastí kapsy.
V českých eshopech se HW97k prodávajá kolem 12 000,- Kč, zatímco v Německu např. u Schneidera je za 300 €.![]()
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/19628
Vidite dole ten kastlik Federauswahl: EXPORT ? Tak vam k tomu pribalia dlhsie pero a mate aj diabolky a terce
Doprava snad do cca. 20€
Vidite dole ten kastlik Federauswahl: EXPORT ? Tak vam k tomu pribalia dlhsie pero a mate aj diabolky a terce

Dle informací stojí poštovné 20 €....jde o to kolik by stála doprava atd.... .
Je to ale informace z druhé ruky.
EDIT: Pardon. Nepřečetl jsem předchozí příspěvek.
kurna blue ja tam ten kastlik nevidim... kde konkretnejšie by mal byť. ? jaj mea culpa to myslíš ten kleine set... (čiže malú sadu... OK chyba bola medzi stoličkou a klavesnicou...)
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)

Weihrauch HW97k
Tak dnes som sa dostal k nasadeniu pridavneho vyvazovacieho zavazia do pazby na moju HW97k.Po porovnavani s Prosportom je vaha oboch zbrani rovnaka ,ale Prosport je lepsie vyvazeny viac vzadu a tym sa zda byt pocitovo lahsi pri drzani.Na HW to robi zrejme ta natahovacia paka pod hlavnou,ktora ju prevazuje dost dopredu.Dal som do pazby rybarske olovene zavazia 3x100g ,ktore som prepilil na polovicu aby neboli take dlhe.Vrtal som 6 otvorov s 12mm vrtakom a dlzky asi 4cm.Drzi sa to o nieco lepsie.Este som nebol skusat strielat ,takze ked budem,dam vediet.Mohlo by to aj zmiernit trochu kopance ,no uvidime.Pred tym som zbran odvazil mala cca 4,5Kg takze teraz cca 4,8 kg.Ale viac vzadu na tele strelca.
Neviem ci ste to uz niekto skusali ak ano ake ste mali pocity.
Neviem ci ste to uz niekto skusali ak ano ake ste mali pocity.
HW100T-4,5mm,Hawke Sidewinder 30 8-32x56,Kozap č.21
Crosman 1377c,Walther 4x32 compact
Crosman 2240 pcp mod.,24" barrel,3-9x40
history:Weihrauch HW 97K
Crosman 1377c,Walther 4x32 compact
Crosman 2240 pcp mod.,24" barrel,3-9x40
history:Weihrauch HW 97K
Co se týče míření a držení zbraně tak určitě toto stojí za úvahu . Možná dobrej nápad ,něco podobného jsem dělal na kuši,kde je třeba vyvážit váhu ramen.
Petrof: už ti flintu nepožičiam lebo potom vymyslaš.
pevne dufam ze to skvalitní tvoje vykony a v SNV ma porazíš.

pevne dufam ze to skvalitní tvoje vykony a v SNV ma porazíš.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
puška je dosť ťažká,načo pridávať závažia keď si ju vyvážim spôsobom uchopenia.predsa čím bližšie k hlavni ju podopriem tým väčšia váha ide do pleca. či?
weihrauch HW97K mkll .177 MTC viper 10x44 ,V-mach
no to áno ale čo potom zo stabilitou... strelby napr. v stoji...
ono čím bližšie ruka aj flinta k telu tým lepšie... ked ju podoprieš vpredu tak ti bude ťažká na ruku.. ruka je roztvorená viac balansuje... takže naprd...
ťažisko flinty by malo byť niekde v strede pod optikou cca 5 - 10 cm od spúšte... a to holt flinty s pevnou hlavnou a pákou vpredu nesplnaju...
ono čím bližšie ruka aj flinta k telu tým lepšie... ked ju podoprieš vpredu tak ti bude ťažká na ruku.. ruka je roztvorená viac balansuje... takže naprd...
ťažisko flinty by malo byť niekde v strede pod optikou cca 5 - 10 cm od spúšte... a to holt flinty s pevnou hlavnou a pákou vpredu nesplnaju...
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
Zajcev: ma svojim sposobom pravdu.
sedim na stoličke na zahrade, puška polozena na zrolovanej deke na stolíku predomnou. terč dalej vpredu 15m predomnou, vedla na stoliku polozená káva s popolníkom.
vtedy to sedí. načo riešiť tazisko. že?
no držať pušku v stabilnej polohe pocas dvoj-troj hodinoveho preteku FT pripadne v terene HFT to už potrebuje niečo iné.

sedim na stoličke na zahrade, puška polozena na zrolovanej deke na stolíku predomnou. terč dalej vpredu 15m predomnou, vedla na stoliku polozená káva s popolníkom.
vtedy to sedí. načo riešiť tazisko. že?

no držať pušku v stabilnej polohe pocas dvoj-troj hodinoveho preteku FT pripadne v terene HFT to už potrebuje niečo iné.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.