Weihrauch HW100 S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nebolo by vhodné odstrániť oporu hlavné ? alebo jemne zväčšiť otvor v opore tak aby sa ho hlaveň nedotýkala. Svoju úlohu si bude plniť tak či tak.
FX T12 Whisper .22, Delta Titanium 4.5-30 x 50 SF
Re: Weihrauch HW100 S
Ano, já mám číslo jak na hlavni, tak na pušce.mikiki píše: Přitom jsme zjistili, že nemám na hlavni číslo, prý to mají všechny hlavně u HW100 - je to pravda????
4Kubajzz: díky předem za pomoc 
- jak jsem psal, střílela fakt dobře, ale protože jsem na minulém srazu sundal pažbu a zase nandal, mohlo by to být jen utažením šroubů.
Když byla venku z pažby a upevněná, tak jsem měl soustřel s JSB na 21m kolem 1,2mm (14 + 2 diabolky).
Samozřejmě jsem nejdříve uvažoval nad optikou (NS Targetmaster 6-24), montáží atd. než jsem přišel na ty šrouby na pažbě.
Pak už to střílelo snad O.K. - nebyl už moc čas testovat.
Uvidím tedy na srazu.

- jak jsem psal, střílela fakt dobře, ale protože jsem na minulém srazu sundal pažbu a zase nandal, mohlo by to být jen utažením šroubů.
Když byla venku z pažby a upevněná, tak jsem měl soustřel s JSB na 21m kolem 1,2mm (14 + 2 diabolky).
Samozřejmě jsem nejdříve uvažoval nad optikou (NS Targetmaster 6-24), montáží atd. než jsem přišel na ty šrouby na pažbě.
Pak už to střílelo snad O.K. - nebyl už moc čas testovat.
Uvidím tedy na srazu.
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Tak číslo na hlavni je, sem se byl kuli tobě kouknout
Každopádně informaci o měněné hlavni měl prodávající uvést

Každopádně informaci o měněné hlavni měl prodávající uvést
Venca a Zuzka (Zuzule
)

no právě, to mi nějak uniklo a nenapadlo.
Fakt jsme hledali a na 99,999% tam není.
Možná je uvnitř, tam jsem ještě nekoukal
Fakt jsme hledali a na 99,999% tam není.
Možná je uvnitř, tam jsem ještě nekoukal

Má cenu vyčistit a znovu namazat úplně novou pušku Würthem, když je konzistence na 10-ti výstřelích od 244,1 do 245m/s, čili +- 0,5m/s? Nebo se na to vykašlat a udělat to, až to bude lítat špatně? Jde mi o to, zdali to originál mazadlo je kvalitní.
2 karlic: v prvom rade, skus odstrielat celu seriu vystrelov (aspon 100), to ti poskytne presnejsiu predstavu o konzistencii pusky. keby som bol na tvojom mieste a mal tu stovku vystrelov v rozmedzi +- 0.5 m/s, bol by som rad, ze som rad a do nicoho by som nezasahoval.
"Messieurs les Anglais! Tirez les premiers!" (Gróf d'Anteroche v bitke pri Fontenoy 11.mája 1745)
v žiadnom prípade !karlic píše:Má cenu vyčistit a znovu namazat úplně novou pušku Würthem, když je konzistence na 10-ti výstřelích od 244,1 do 245m/s, čili +- 0,5m/s? Nebo se na to vykašlat a udělat to, až to bude lítat špatně? Jde mi o to, zdali to originál mazadlo je kvalitní.
Karlic, ak už do niečoho investuješ, tak Si daj toľko námahy a prevetraj poriadne svoju větrovku v plnom tlakovom rozsahu. Údaj o 10-tich výstreloch je nič nevypovedajúci, až zavádzajúci.
Richi1, nerozumiem výkriku "V žiadnom prípade!" Raz ju chlapec bude musieť namazať.
Richi1, nerozumiem výkriku "V žiadnom prípade!" Raz ju chlapec bude musieť namazať.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
to je predsa jasné, ale pokiaľ je čisto nová a má takúto skoro zázračnú konzistenicu bolo by to bláznovstvo sa v tom drbať.BMW píše: Richi1, nerozumiem výkriku "V žiadnom prípade!" Raz ju chlapec bude musieť namazať.
Díky všem za doporučení. Až ji pořádně provětrám
, tak pak napíšu, jak jsem dopadl s konzistencí po stovce výstřelů u nové pušky s originál mazivem.

100 výstřelů = cca 1 kartuš.
Zkus min po krabičce 500ks - i to bude ještě málo
Zkus min po krabičce 500ks - i to bude ještě málo

Re: Montáž na HW 100
Tak montáž KOZAP (CZ452) pro HW100 musí být na kukr 56 minimálně +9.karel65 píše:Před časem jsem se na tomto vláknu ptal, jakou výšku montáže na HW 100
s falconem menace 4,5-18 x 56. Děkuji všem, kdo se mi snažili přes soukromé zprávy poradit. Dnes mám sesazeno, u dvoudílné montáže kozap je třeba použít montáž označenou + 3 mm.
S +3 se mi tam kukr nevešel. Prý si tyto čísla +3, +6, +9, +11 každý prodejce měří odjinud

Moze mi majitel HW100S (CZ/SK verzia s kompenzatorom) potvrdit, zmerat ci hlaven ma priemer 15,00mm? Alebo aka je skutocne. Dik 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP