Weihrauch HW100 S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
HW100 Bullpup - kratke video z British Shooting Show
Re: Weihrauch HW100 S
Víte někdo rozměr O kroužku pod těsnící kuličkou v otvoru pro manometr? Na obrázku "j".
Rozměr nevím, ale Josef1000 má tento šroub: http://josef1000.cz/weihrauch/200-weihr ... ator-hw100 Pro časté ladění je to mnohem praktičtější, než s kuličkou.
z ho.na bič neupleteš
Ten šroub bude praktičtější, mně ta kulička nejde vyndat ani magnetem, tak ji vystřeluji našroubením kartuše. Ale když o tom tak přemýšlím, tak ta josefova varianta nevím, jestli je nejlepší. Když utahuješ tak brousíš i to těsnění. Nevím.
Každopádně to těsnění by mělo být 1,78x1,78 - http://airecomprimido.net/portal/viewto ... 12&t=38654
Sice mi to tam neteče, ale když jsem se tam kouknul lupou, tak jsou tam vidět gumové otřepy, jak je to drcené tou kuličkou.
Každopádně to těsnění by mělo být 1,78x1,78 - http://airecomprimido.net/portal/viewto ... 12&t=38654
Sice mi to tam neteče, ale když jsem se tam kouknul lupou, tak jsou tam vidět gumové otřepy, jak je to drcené tou kuličkou.
Ahojte. Po precitani tohto celeho vlakna (uf - 4 dni) som sa rozhodol... Mam Hatsana Flash .177 a velmi som rozhodoval medzi AA S410 alebo 510) a HW 100T. Nakoniec som vcera objednal HW z merkurie. Dufam, ze budem spokony, lebo ked to tu tak citam ku koncu, nejake setrenie vo fabrike sposobuje probemy nam strelcom. Uvidime... Tesim sa na nu ako maly chlapec (a to mam 50-tku cerstvo za sebou) 

Dva najdôležitejšie dni vášho života sú: deň, keď ste sa narodili a deň, kedy prídete na to prečo.
--------------
HW 100 T, Optisan VT-2 3-12×40
Hatsan Flash, cal 4.5
Zoraki HP-01 Ultra, cal 4.5
--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
Aaale si sa rozbehol 

QB 78, cal. 4,5mm,
PR900W, cal. 5,5 s regom + Arken ZULUS
Benjamin MAXIMUS cal. 4,5 + Optisan Cobra
Snowpeak M25 + Discovery VT-R 4-16x44SF
No, kým ešte vladzem nejakých 4 kg udržať 

Dva najdôležitejšie dni vášho života sú: deň, keď ste sa narodili a deň, kedy prídete na to prečo.
--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
Alebo pokiaľ nepride trasenie rúk 

QB 78, cal. 4,5mm,
Mám veľmi rýchly pulz a to veľmi poznať na muške. Kyve ma ako steblo trávy. Ale to je OT
--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
Zdravim.
Tiez mam HW100T z merkurie. Budes spokojny. Ja som hned rozobral bici mechanizmus. Bol tam daki sajrajt.
Po rozobrati bolo celkom pekne zhrdzavene kladivko v mieste kde beha v rohatke. Cele som to vycistil,prelestil a zlozil.Mazem to len Wurthom a parada. Doporucujem skontrolovat hned po kupe. Ak nastanu problemy opravit radsej sam alebo niekto kto ju ma a vie to. Nespoliehat sa na servis v merkuriu aby si nedopadol ako Ja.
Tiez mam HW100T z merkurie. Budes spokojny. Ja som hned rozobral bici mechanizmus. Bol tam daki sajrajt.
Po rozobrati bolo celkom pekne zhrdzavene kladivko v mieste kde beha v rohatke. Cele som to vycistil,prelestil a zlozil.Mazem to len Wurthom a parada. Doporucujem skontrolovat hned po kupe. Ak nastanu problemy opravit radsej sam alebo niekto kto ju ma a vie to. Nespoliehat sa na servis v merkuriu aby si nedopadol ako Ja.
Ok, vďaka za radu. Pozeral som kopec videi, tak snáď rozborku a zborku zvládnem. Aj keď niektoré videá boli už vyšší level na mňa. Zatiaľ len vyčistím a budem zastrelovať
--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
No tak dnes mi kráska prišla. Neuveriteľné, aká je presná. Testoval som, koľko zásobníkov vystrieľam na jednu kartušu. Neskutočných 13 a pri 14-tom to uz začalo padať. Chutia jej JSB 4.51. Vystrieľal som asi 250 diaboliek 

--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
--------------
Hatsan Flash, cal 4.5
Začala mi téct kartuše. I když ji vyšroubuji ven z pušky, tak přes noc -50 bar. Slinil jsem všechny 4 potenciální místa úniku, ale zřejmě to jde tak pomalu, že jsem bublinku nevyčaroval a ta po chvíli praskla sama schnutím. Určitě už někomu samotná kartuše taky tekla, co s tím?
Zdravim!
Treba vypustit kartusu a vymenit O kruzky. Demontovat od manometra. Moze byt lepene. O kruzky su z materialu VITON 80.
Treba vypustit kartusu a vymenit O kruzky. Demontovat od manometra. Moze byt lepene. O kruzky su z materialu VITON 80.
Spíš než velké O kroužky, bych podezíral těsnění rychloplnění. To je jediné místo, kde jsem to slinami nezkoušel, ani nevím jak. Do vody to házet nechci.
Takže akorát zjistit, co je tam za ten malý o-kroužek, že by klasický 2,57 x 1,78?
Takže akorát zjistit, co je tam za ten malý o-kroužek, že by klasický 2,57 x 1,78?