Skusal som na aky tlak nastavili regulator vo fabrike WEIHRAUCH. Na tento test potrebujete redukciu vonkajsi M6 na G1/8 vnutorny zavit pre manometer. Da sa bud vyrobit alebo kupit v UK
http://www.thenippleshop.co.uk/acatalog/Adaptors.html
a manometer s 1/8 zavitom od 0-250bar
Hodnota mojho tlaku v regulatore bola 87bar. Nedalo mi to a skusil som zvysit tlak (ked uz mam ten manometer nebude problem sa vratit na vychodziu hodnotu) na 100bar, ze co to urobi z vykonom ked nepohnem z udernikom, ktory je antitamperovy
Po nastaveni tlaku 100bar som to zlahka zmontoval a sup na combro. No vysledok sa dal asi ocakavat... zvysenie vykonu sa nedostavilo, popravde som ho ani necakal islo mi a ide mi o lepsie vyladenie HWcka na co najlepsie vyuzitie vzduchovej nadoby pre co najviac dosiahnutelnych vystrelov pri konzistencii nie horsej ako +-2m.s
Udaje na combre boli od 237-239m.s teda este nizsi vykon ako pri fabrickom nastaveni a subjektivne sa mi zdalo, ze vzduch ubudal rychlejsie. Zrejme udernik ma malo sily na otvorenie ventilu co je aj logicke.
Po opatovnom rozobrani som pokusne nastavil tlak na 85bar, ze skusim to opacne som si povedal

Udernik som a cely mechanizmus mal rozobrany a ocisteni cisticom brzd a svedomito namazany Wurt Multi olejom. Po zlozeni a skontrolovani vysledku na combre som zistil, ze vykon sa zvysil od 242-244m.s
Ale udernik bol cerstvo namazany takze sa to ustali este - dufam. Vzduch v kartusi ubudal menej ako pri tlaku 100bar.
Podotknem, ze z dovodu casu som nemal kedy skusit cely rozsah od 200bar - 90bar. Zatial mam HW zlozene na 85bar a uvidim kolko zasobnikov to da a s celkovou konzistenciou.
Kubajzz alebo vy co ste pozerali na tlaky je to ok?