Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
HATSAN 125
V ktorom meste byvas?Pisal si ze obchod mas 500m od Tvojho bydlista.Ja byvam pri Nitre,ked v tom obchode ma taky velky vyber a dokaze zohnat orginalny piest a pruzinu do Hatsana a dokonca Hatsana 125 to by sa oplatilo ho navstivit.Dakujem za odpoved.
ja som povedal ze moze zohnat tu pruzinu a nie ze ma velky vyber ale ano ma aj velky vyber aj ked je to maly obchod a ty chces tiez tu pruzinu do hatsana 125 ? a byvam v novom meste nad vahom takze to mas dost od ruky a v nitre sa urcite nejaky obchod najde co sa to tam bude dat zohnat sak v nitre zozenies vsetko ja som si tam kupil chameleona : ))) a toho som veru v meste zohnat nemohol!!! takze si myslim ze ta pruzina v nitre nebude ziadny problem
-
Hatsan 125
Skino mas pravdu aj ja by som chcel pruzinu do Hatsana 125 ale pokial by sa dalo v plnej sile az sa vobec da zohnat bez zbrojneho preukazu.Tu v Nitre som skusal zohnat Hatsana,jeden predajca nema licenciu na Hatsana 125 az od buduceho roku a druhy nema Hatsana v katalogu,tak ze,moze zohnat najviac Hatsana 100.Nieje to take jednoduche v Nitre kupit Hatsana 125 alebo iba pruzinu donho.Zda sa mi ze aj tvoj predajca Ti asi nedokaze zaobstarat pruzinu do Hatsana 125 aby mala 380m,za sekundu.No neviem neviem,mozna je kuzelnik ale ak by predsa tak by som sa velmi rad pripojil a jednu pruzinu by som si kupil.Snad by sme sa mohli dohodnut cestou dobierky.Predsa len Nove mesto nad Vahom je trosku od ruky.Co Ty na to Skino?Zatial sa maj Ahoj.
Re: Hatsan 125
Frantisek69 píše:Skino mas pravdu aj ja by som chcel pruzinu do Hatsana 125 ale pokial by sa dalo v plnej sile az sa vobec da zohnat bez zbrojneho preukazu.Tu v Nitre som skusal zohnat Hatsana,jeden predajca nema licenciu na Hatsana 125 az od buduceho roku a druhy nema Hatsana v katalogu,tak ze,moze zohnat najviac Hatsana 100.Nieje to take jednoduche v Nitre kupit Hatsana 125 alebo iba pruzinu donho.Zda sa mi ze aj tvoj predajca Ti asi nedokaze zaobstarat pruzinu do Hatsana 125 aby mala 380m,za sekundu.No neviem neviem,mozna je kuzelnik ale ak by predsa tak by som sa velmi rad pripojil a jednu pruzinu by som si kupil.Snad by sme sa mohli dohodnut cestou dobierky.Predsa len Nove mesto nad Vahom je trosku od ruky.Co Ty na to Skino?Zatial sa maj Ahoj.
nazdar Frantisek69! jasne dalo by sa dohodnut o tej dobierke.lenze este nemam hatsana doma lebo som nemal cas ho ist objednat som stale v robote jak jebnuty lebo meskame so zakazkou!

hatsan 125
takze pre vsetkych co maju problem zohnat original pruzinu do hatsana 125 tu davam stranku na jednu firmu co vyraba pruziny a robia aj po jednom kuse a zasielaju na dobierku!!! tak vela stastia
http://www.vyrobapruzin.sk/

http://www.vyrobapruzin.sk/
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Kde to kupujete tie 125-ky?Tu v RS mi môžu tak objednať 105-ku,ale aj na to treba čakať týždeň.Tak som včera kúpil 85-ku,do zbierky a ku mojej 60 S-ke.Milo som bol prekvapený aj zo silou,aj s presnosťou.Je to 4,5-ka a má oveľa lepší rozptyl ako tá 60-ka (5,5).Dnes ju ešte viac otestujem,ale bol by som už naozaj zvedavý,čo vie tá 125-ka!
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
vitaj!no ja som ju v slovenskych obchodoch tiez nemohol zohnat potom som napisal do kozapu mail ohladom tej pruziny do hatsanu a odpisali mi ze oni nemaju opravnenie zasielat produkty na slovensko,ale ze dodavatel u nas na slovensku je BW ARMS a ty maju hatsana 125 na sklade !!!ja som musel kupu hatsana 125 odlozit na buduci rok lebo momentalne som kazdy den 10 hodin v robote a este aj soboty takze by som si toho hatsana moc neuzil a ani by som nemal naladu !!! takze tak a je mi to luto ale uvidime po novom roku mozno pride na trh ina parada a mozno ze tu bude uz aj ta 135 ktora vyzera dost dobre !!!risopepi píše:Kde to kupujete tie 125-ky?Tu v RS mi môžu tak objednať 105-ku,ale aj na to treba čakať týždeň.Tak som včera kúpil 85-ku,do zbierky a ku mojej 60 S-ke.Milo som bol prekvapený aj zo silou,aj s presnosťou.Je to 4,5-ka a má oveľa lepší rozptyl ako tá 60-ka (5,5).Dnes ju ešte viac otestujem,ale bol by som už naozaj zvedavý,čo vie tá 125-ka!