Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Vyndej čep a jseš tam,podívej se na stranu 46.Bez přípravku tam dlouhý péro sám sotva dostaneš.Povedlo se mi to,ale je to o hubu
.Těsnění hlavně používám po malé úpravě z huntra 440 a těsnění pístu z huntra 1250 protože sehnat originální bylo nad lidské síly.Když si pořádně pročteš tohle vlákno najdeš vše potřebné.

JJ, viděl jsem tvoje fotky, proto mě překvapil ten člověk, co píše o čepu hlavněalobal píše: .Těsnění hlavně používám po malé úpravě z huntra 440 a těsnění pístu z huntra 1250 protože sehnat originální bylo nad lidské síly.Když si pořádně pročteš tohle vlákno najdeš vše potřebné.

Mimochodem, chtěl jsem se zeptat - kde jsi koupil to těsnění pístu a píst na Huntera 1250? Můžeš mi prosím poslat link na eshop?
Myslím si že 5,5 tam pasovat bude,dokonce jde ta hlaveň i vyšroubovat,ale musíš mít trochu páru,zalepili to nějakým lepidlem
někde mám foto tak jak najdu dodám.Přepouštěcí kanálek v 5,5 má 4mm a je určitě ve stejné ose jako u 4,5.
Těsnění pístu jsem dostal dobírkou z Kozapu.Píst není z huntera 1250,ale vyroben z oceli šikovným soustružníkem
Z 1250 tam nepasuje protože je asi o 3,5 cm kratší. 

Těsnění pístu jsem dostal dobírkou z Kozapu.Píst není z huntera 1250,ale vyroben z oceli šikovným soustružníkem

ricci35 píše:Pokud mám správné údaje...
průměr drátu - 3,2mm
délka - 402mm
vnější pr. - 19,5mm
počet funkčních závitů - 49
ok ! diky moc a to co znamena funkcne zavity ? lebo ta firma ma poziadavku aby som im poslal priemer drotu,vonkajsi priemer,dlzka pruziny a pocet zavitov a nie funkcnych zavitovtak teraz neviem ! mozes mi to nejako upresnit ?
Pojem funkcni zavit oznacuje pocet zavitov ktore skutocne pracuju. Cize pocet funkcnich zavitov je 49 plus 1,5 na kazdu stranu ako zakoncenie. Ten 1,5 zavitu ma ine stupanie a je zabruseny aby bol koniec pruziny kolmy na pozdlznu os pruziny.
Takze by som im napisal 49+1,5+1,5=52 zavitov.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Kubo 630 píše:Pojem funkcni zavit oznacuje pocet zavitov ktore skutocne pracuju. Cize pocet funkcnich zavitov je 49 plus 1,5 na kazdu stranu ako zakoncenie. Ten 1,5 zavitu ma ine stupanie a je zabruseny aby bol koniec pruziny kolmy na pozdlznu os pruziny.
aha no tak dakujem dufam ze budu vediet co s tym

Chlapi, jste si jistí těmi rozměry?
Já jsem u H100 změřil vnější průměr 18,5mm a ten průměr by asi měl být u H125 stejný.
A ta délka 402mm je asi o 10cm víc než kolik tam je normálně. Vejde to tam?
Já jsem u H100 změřil vnější průměr 18,5mm a ten průměr by asi měl být u H125 stejný.
A ta délka 402mm je asi o 10cm víc než kolik tam je normálně. Vejde to tam?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.