Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Teoreticky je to mozne.
Obavam se, ze ale kdyz tu vzduchovku rozdelas, tak nezjistis kolik ma "joulu". Bo vyrazene na pruzine to asi nebude.
Energii vzduchovky zjistis nejlepe pomoci chronometru. Ten ti rekne rychlost streliva a pokud znas i jeho hmotnost, tak energii spocitas.
Moznosti je jeste par, jak zjistit energii vzduchovky, ale tohle se mi zda jako nejschudnejsi varianta.
Obavam se, ze ale kdyz tu vzduchovku rozdelas, tak nezjistis kolik ma "joulu". Bo vyrazene na pruzine to asi nebude.
Energii vzduchovky zjistis nejlepe pomoci chronometru. Ten ti rekne rychlost streliva a pokud znas i jeho hmotnost, tak energii spocitas.
Moznosti je jeste par, jak zjistit energii vzduchovky, ale tohle se mi zda jako nejschudnejsi varianta.
Hatsan 100 + Watlher 4x32 AO
Hatsan 135
Abych ještě dodal chodilo kolem celkem dost lidí ale že se celkem dost o to zajimám vzal mně dovnitř a dal mi vyskoušet jak se steho střílí takže na napnutí jsem musel trošku napnout síli a to nejsem žádnej trasořitka proto se ptám jestli někdo má skušenost s něčím tak silným o této značky a to mi dal střelit takže jsem mu prošvihl židlu gufr z nářadím a radši ani nedomýšlím co ještě.
dunco
Stovku ixko mám, a jak už bylo psáno; pokud máš technické zázemí a šikovnost, dá se slušně připravit... Oproti Gamovce se lépe vkládá diabolka, ale zase je to vykoupeno dvouplášťovou hlavní (hlaveň je vložena do další roury) - Takže ta hlaveň vlastně není pevná... CFX jsem taky střílel, moc rozdílů není. V téhle cenové kategorii bych to řešil takhle: kup si tu, která se ti nejvíc líbí. Stejně si budeš za pár dní říkat že jsi vůl, že si měl koupit tu druhou.... 

Re: Hatsan 135
somc píše:nakonec by to prodal za 7000 .Píšu to proto jestli je možné aby tato vzduchovka mněla 47J
Dle výrobce, Hatsan 125 i 135 mají prakticky totožný výkon ve všech rážích cca 40J.
Výkon lze posoudit odhadem dle destrukce např. počet prostřelených víček, desek, popř. porovnání s referenčním vzorkem, třeba S631
100x
Urobim ako pise mussaak v pondelok idem na invex tak sa stavim v Banove dufam ze tam budu mat obe.Zatial trochu vedie Hatsan
-
Ked som zhanal 105 tku tak som neuspel, nemali ziadnu z pusiek so spodnym natahom, vraj Turci posielaju zasielky dost rozharane. Ale ked to mate po ceste tak to az tak moc nevadi.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Re: Hatsan 135
Asot píše:somc píše:nakonec by to prodal za 7000 .Píšu to proto jestli je možné aby tato vzduchovka mněla 47J
Dle výrobce, Hatsan 125 i 135 mají prakticky totožný výkon ve všech rážích cca 40J.
Výkon lze posoudit odhadem dle destrukce např. počet prostřelených víček, desek, popř. porovnání s referenčním vzorkem, třeba S631
40J u pružinovky

http://www.hatsan.com.tr/new_airguns_mod_125.asp
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Ahoj
U 125ky je to celkem mozne,bezne do 10ti metru prorazi coulovou fosnu a obyc plech do 1mm bez nejakych problemu a kopani neni nic neobvykleho ale neni zase az tak hrozne.Neni to totiz o moc vetsi kopanec jak u slavie .Pokud drzis zbran lehce a stale stejne,jde i dost presne.Osobne jimam a jsem s ni spokojen.
Dnes som si kúpil HATSAN 55S. Dosť nepríjemne ma prekvapila tvrdosť spúšte. Podotýkam, že nemám žiadne skúsenosti so vzduchovkami a asi iba mesiac strieľam s LOV 21. Už v predajni som si všimol, že spúšť je dosť tvrdá, ale myslel som si, že sa to dá nastaviť. Až doma som zistil, že nastavovacia skrutka slúži iba na nastavenie dĺžky chodu spúšte.
Ďaľším nepríjemným zistením je, že po každých cca 10 výstreloch musím dotiahnuť obidve skrutky, ktorými je pripevnené podpažbie na kovovú časť pušky. Dá sa to nejako odstrániť?
Príjemne ma prekvapila sila pušky
a presnosť. Po krátkom zastrieľaní s dočasnou optikou neznámej značky 4x20 za 300,-Sk sa mi podarilo umiestniť 10 rán do plochy 5x6 cm (diabolo SPORT Levice) a 7x4 cm (GAMO MATCH) s oporou v sede na 23 m.
Celkove mám z pušky zmiešané dojmy. Najviac mi vadí tá tvrdá spúšť. Neviem, či si na to treba zvyknúť a či tam nehrá úlohu podvedomé porovnávanie s LOV-kou. Taktiež neviem, či by to bolo v tomto ohľade lepšie s inou pružinovkou s porovnateľným výkonom.

Príjemne ma prekvapila sila pušky

Celkove mám z pušky zmiešané dojmy. Najviac mi vadí tá tvrdá spúšť. Neviem, či si na to treba zvyknúť a či tam nehrá úlohu podvedomé porovnávanie s LOV-kou. Taktiež neviem, či by to bolo v tomto ohľade lepšie s inou pružinovkou s porovnateľným výkonom.
Dnes sem četl recenzi v jednom starším čísle Střelecké revue 2/2007 ročník 39 od Dr. Ing. Jiřího Hanáka o modelu 125 (plast) -> testoval silnou variantu s 35J -> a celý článek byl vemi pozitivní, prostě chválil a chválil a chválil a .....
, až se tomu nechtělo věřit 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Ahoj
Mam jeden dotaz na vsechny,kdo tu jsou k mani.
Najde se tu nekdo,kdo ma nejakou tu zkusenost s vetrovkami od Hatsanu?
Obzvlast,co se tyce presnosti strelby a take zda li se daji nejakym zpusobem prorvnat s nasi CZ 200S.Jedna se o typy AT 44W, AT 44W-10,
AT 44WX-10
Dekuji
Najde se tu nekdo,kdo ma nejakou tu zkusenost s vetrovkami od Hatsanu?
Obzvlast,co se tyce presnosti strelby a take zda li se daji nejakym zpusobem prorvnat s nasi CZ 200S.Jedna se o typy AT 44W, AT 44W-10,
AT 44WX-10
Dekuji