Vzduchovkov? akce
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Asi bude rozdíl v tom co se dubluje. Jestli krátké info o závodech se spoustou práce a snažení, včetně skutečnosti, že někdo dělá něco pro druhé, nebo holá a bezduchá věta obohacena o pravopisné chyby.
Abych nebyl O.T., tak já v neděli jedu.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzduchovkové akce
Jééé přijede i Airgunner hurá. Zítra Vám klucí povyprávím o návštěvě jednoho "mistra" v Brně
.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
A to ti nestačilo napsat do vlákna o HFT / FT. To to musíš cpát ještě sem když to tady s tím nemá nic společného.
Aleši vůbec bych nečekal že přijede, vždyť už se tolikrát kasal jak přijede a vždy to vzdal. Nehledě na to že MISTR přece nebude jezdit střílet na smeťák.
No já si na tom smeťáku rád zablbnu, takže zejtra dorazim taky
Aleši vůbec bych nečekal že přijede, vždyť už se tolikrát kasal jak přijede a vždy to vzdal. Nehledě na to že MISTR přece nebude jezdit střílet na smeťák.
No já si na tom smeťáku rád zablbnu, takže zejtra dorazim taky

Venca a Zuzka (Zuzule
)

2 alexus: Už se na ty tvoje pohádky všichni těšíme, kluku 

- vendous
- Kontaktovat uživatele:
No a kdo že to teda zejtra přijede, sportovec nebo airgunner? 

Venca a Zuzka (Zuzule
)

A nechtěly by jste si to pánové vyřídit z očí do očí jako chlapy než zde na fóru zavádět cenzuru a kamarádský protekcionalizmus.sportovec píše:Asi bude rozdíl v tom co se dubluje. Jestli krátké info o závodech se spoustou práce a snažení, včetně skutečnosti, že někdo dělá něco pro druhé, nebo holá a bezduchá věta obohacena o pravopisné chyby.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
Drat : nechteli, protoze nejsme zeny
. Lidi pro diskuzi si vybiram, nekteri za to nestoji a po internetu uz vubec ne.

Aha takže to co jsem psal výše se zde díky Vám bude opakovat.Takže Vám za to děkuji.
WohlmuthOta píše:Já jsem ti to nesmazal, taky nechápu proč to je v několika vláknech, zvlášť v tomhle ve kterém se FT neplánovalo.
A aby mě to taky NĚKDO nesmazal tak v neděli nejedu.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Prosim prestante se tu handrkovat o blbostech.
Na vysvetlenou:
Dle moderatorskeho logu tu mazal Silencer, duvod neznam, optejte se jej, pokud vas to zajima, formou SZ.
Airgunner a Sportovec jsou dva ruzni lide, pouze dle prispevku Alexxxuse se zda, ze jde o jednu osobu, jak to myslel to netusim.
Dublovani prispevku je spatne, urazky a osobni vypady take. Osobne myslim, ze toto tema je zacleneno pod "chat", takze mu dublovanych par slov uskodi rozhodne mene, nez takovy vypad, jako predvadi Venda.. o informativni hodnote nemluve, ta se u "chatu" asi ani neocekava..
Vratte se k chatovani, ale prosim v pratelstejsim duchu.. spory pres SZ.
Na vysvetlenou:
Dle moderatorskeho logu tu mazal Silencer, duvod neznam, optejte se jej, pokud vas to zajima, formou SZ.
Airgunner a Sportovec jsou dva ruzni lide, pouze dle prispevku Alexxxuse se zda, ze jde o jednu osobu, jak to myslel to netusim.
Dublovani prispevku je spatne, urazky a osobni vypady take. Osobne myslim, ze toto tema je zacleneno pod "chat", takze mu dublovanych par slov uskodi rozhodne mene, nez takovy vypad, jako predvadi Venda.. o informativni hodnote nemluve, ta se u "chatu" asi ani neocekava..
Vratte se k chatovani, ale prosim v pratelstejsim duchu.. spory pres SZ.
Vendous:
MS Maďarsko domluvíme osobně na srazu. Pak začnu zajišťovat převozní papíry na vzduchovky do HUN, kvůli jejich 7,5J.
MS Maďarsko domluvíme osobně na srazu. Pak začnu zajišťovat převozní papíry na vzduchovky do HUN, kvůli jejich 7,5J.
ste to mohli nehat rovno na Madarov
http://www.fieldtarget.hu/index.php?opt ... 23&lang=en
I ked neviem na co si tam beriete flinty ak sutazit nebudete... strielat vam ako nesutaziacim nedovolia.
http://www.fieldtarget.hu/index.php?opt ... 23&lang=en
I ked neviem na co si tam beriete flinty ak sutazit nebudete... strielat vam ako nesutaziacim nedovolia.
Pokud jste se zaregistrovali do 31.7. tak proč ne.vendous píše:A proč by sme nesoutěžili?
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jééé Ty jsi v tom Brně byl také ?airgunner píše:2 alexus: Už se na ty tvoje pohádky všichni těšíme, kluku

Já vím že nebyl, byl tam jenom jeden kluk z Prahy. Samozřejmně vím že Sportovec a Airgunner jsou dvě samojediné osoby ... Sportovec má hafec zbraní hafec optik a je všeobecně známý - zatímco Airgunner nemá nic ( před rokem chtěl HWéčko 97mičku do které měnil pružinu - pak měl doma najednou 7mi litrovku z Edive shopu a nakonec kupoval optiku na tu 7mi litrovku ) a je všeobecně neznámý.
Na zítra mám příslíb že dorazí Ti dva magoři co jezdily kdysi dávno - jak střílej do všeho co se hejbe. Znáte je ještě z Milovic.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
Co to s vama lidi je?!
Je to chat tak budu chatovat
Nic ve zlem, ale par veci nechapu.
1. vendous rekl svuj nazor, fajn....kolik lidi to uz v ruznych sekcich reklo?! Kolik bylo smazano? A to to nebyl chat!!!
Mel jsem moznost to cist pred smazanim a nic vulgarniho tam nebylo. Tak pokud cenzura, tak ji zadam stejne tvrdou vsude! Jinak mi to prijde jako hloupej zasach a muzu si akorat myslet, ze nekdo si je rovnej a nekdo rovnejsi.
2. drát: Sohlasim!! "A nechtěly by jste si to pánové vyřídit z očí do očí jako chlapy než zde na fóru zavádět cenzuru a kamarádský protekcionalizmus." Uz i proto, ze na netu si neprectes emoce.
A kdyz napisu napriklad Mikikymu: "Ty jsi ale magor!" Muze to vyznit ruzne, kdyz mu to reknu osobne, vi hned na cem je. (Mikiky ja vim, ze ja taky!
)
3. sportovec: Jako ze jen zeny si dokazi vyrikat problemy do oci?! Tak jsi to snad nemyslel, ze ne?!
Jinak v dublovani, jak pises rozdil nevidim. Proste bud je nebo neni. Nakonec Ty sam mas rad, kdyz maji veci rad!
A zminka o pravopise?! To mi prijde (ac pravdive) tak v tomhle kontextu dost hloupe.
Je to jako kdyz se dva dohaduji, kdo ma lepsi auto a kdyz dojdou argumenty, tak:"ale ja mam veci dum"
Jinak receno, jakou ma souvislost pravopis (a u me si uzijes) s dublovanim?!
4. Sidewinder: cetl jsem to trikrat, vim ze spouste lidi lezi Alexxxus v zaludku, ale nechapu co netusis?!
On vubec nereagoval na Sportovce! Proste jen do chatu o vzduchovkove akci oznamil, ze prijede Airgunner.
Nehledejte lidi problemy kde nejsou!
A stejne tak, jako je mi tady ukradene dublovani, nemyslim si ze vendous udelal nejaky vypad, proste rekl svuj nazor.
To bych mohl hledat vypady uz opravdu vsude. A pokud s tim nekdo souhlasi, nebo nesouhlasi, at to napise!!! Vzdyt proto se tomu rika chat ne?!
Tak na zaver.
Nikdo me tady nenastval a na nikoho nejsem ani ja nastvanej.
Jen mi prijde hloupe, hledat problemy kde nejsou. Copak jich doma nemate dost?!
Sem snad chodime, za lidma co maji stejneho konicka a zabavu ne? Aspon ja ano.
Tak pekny vikend.
A pokud jsem OT a tohle se podle kohokoliv netyka Vzduchovkove akce....at to tedy smaze.
Je to chat tak budu chatovat
Nic ve zlem, ale par veci nechapu.
1. vendous rekl svuj nazor, fajn....kolik lidi to uz v ruznych sekcich reklo?! Kolik bylo smazano? A to to nebyl chat!!!
Mel jsem moznost to cist pred smazanim a nic vulgarniho tam nebylo. Tak pokud cenzura, tak ji zadam stejne tvrdou vsude! Jinak mi to prijde jako hloupej zasach a muzu si akorat myslet, ze nekdo si je rovnej a nekdo rovnejsi.
2. drát: Sohlasim!! "A nechtěly by jste si to pánové vyřídit z očí do očí jako chlapy než zde na fóru zavádět cenzuru a kamarádský protekcionalizmus." Uz i proto, ze na netu si neprectes emoce.
A kdyz napisu napriklad Mikikymu: "Ty jsi ale magor!" Muze to vyznit ruzne, kdyz mu to reknu osobne, vi hned na cem je. (Mikiky ja vim, ze ja taky!

3. sportovec: Jako ze jen zeny si dokazi vyrikat problemy do oci?! Tak jsi to snad nemyslel, ze ne?!

Jinak v dublovani, jak pises rozdil nevidim. Proste bud je nebo neni. Nakonec Ty sam mas rad, kdyz maji veci rad!
A zminka o pravopise?! To mi prijde (ac pravdive) tak v tomhle kontextu dost hloupe.
Je to jako kdyz se dva dohaduji, kdo ma lepsi auto a kdyz dojdou argumenty, tak:"ale ja mam veci dum"
Jinak receno, jakou ma souvislost pravopis (a u me si uzijes) s dublovanim?!
4. Sidewinder: cetl jsem to trikrat, vim ze spouste lidi lezi Alexxxus v zaludku, ale nechapu co netusis?!
On vubec nereagoval na Sportovce! Proste jen do chatu o vzduchovkove akci oznamil, ze prijede Airgunner.
Nehledejte lidi problemy kde nejsou!
A stejne tak, jako je mi tady ukradene dublovani, nemyslim si ze vendous udelal nejaky vypad, proste rekl svuj nazor.
To bych mohl hledat vypady uz opravdu vsude. A pokud s tim nekdo souhlasi, nebo nesouhlasi, at to napise!!! Vzdyt proto se tomu rika chat ne?!
Tak na zaver.
Nikdo me tady nenastval a na nikoho nejsem ani ja nastvanej.
Jen mi prijde hloupe, hledat problemy kde nejsou. Copak jich doma nemate dost?!

Sem snad chodime, za lidma co maji stejneho konicka a zabavu ne? Aspon ja ano.
Tak pekny vikend.
A pokud jsem OT a tohle se podle kohokoliv netyka Vzduchovkove akce....at to tedy smaze.