Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tady nejde " i-y" ale o vážnější věc než je pravopis ale vypíchla se do popředí chyba._Stalker_ píše:Co to s vama lidi je?!
Nic ve zlem, ale par veci nechapu.
1. vendous rekl svuj nazor, fajn....kolik lidi to uz v ruznych sekcich reklo?! Kolik bylo smazano? A to to nebyl chat!!!
Mel jsem moznost to cist pred smazanim a nic vulgarniho tam nebylo. Tak pokud cenzura, tak ji zadam stejne tvrdou vsude! Jinak mi to prijde jako hloupej zasach a muzu si akorat myslet, ze nekdo si je rovnej a nekdo rovnejsi.
2. drát: Sohlasim!! "A nechtěly by jste si to pánové vyřídit z očí do očí jako chlapy než zde na fóru zavádět cenzuru a kamarádský protekcionalizmus." Uz i proto, ze na netu si neprectes emoce.
A kdyz napisu napriklad Mikikymu: "Ty jsi ale magor!" Muze to vyznit ruzne, kdyz mu to reknu osobne, vi hned na cem je. (Mikiky ja vim, ze ja taky!)
3. sportovec: Jako ze jen zeny si dokazi vyrikat problemy do oci?! Tak jsi to snad nemyslel, ze ne?!![]()
Jinak v dublovani, jak pises rozdil nevidim. Proste bud je nebo neni. Nakonec Ty sam mas rad, kdyz maji veci rad!
A zminka o pravopise?! To mi prijde (ac pravdive) tak v tomhle kontextu dost hloupe.
Je to jako kdyz se dva dohaduji, kdo ma lepsi auto a kdyz dojdou argumenty, tak:"ale ja mam veci dum"
Jinak receno, jakou ma souvislost pravopis (a u me si uzijes) s dublovanim?!
vendous píše:Myslím si že by stačilo kdyby sportovec dal jen do jednoho vlákna svoje výsledky.
Nechápu proč můj příspěvek zmizel když jen poukazoval na to že by stačilo v jednom vláknu (Field target) napsat jak dopadl závod.
Příště si také nějaký svůj příspěvek napíšu do několika témat a uvidíme kde zůstane a kde ne.
Nebo je snad na každého jiný metr?