Vzduchovkov? akce

V minulosti fórum o online-chatu, nyní již takový obecný pokec ;) a nezařazené témy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
sportovec
Re: Vzduchovkové akce

Příspěvek od sportovec » 08 srp 2010 08:39

Stalker : pan Drat nas dle pouziteho y oslovoval jako zeny :). Nepochopil jsi Mistrovu srandicku. Nicmene si myslim, ze pokud se nekdo chce verejne prezentovat, mel by aspon ramcove zvladat pravopis. To, ze dotycny ze sebe dela blbce je jeho vec ale mohl by aspon myslet na ostatni ctenare a jejich zaludky :). Tim nemyslim jenom Drata. Na kuli z CJ je tady kazdy druhy pisatel. Stalkere, Tebe mam rad, Ty jsi dobra duse :)

Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 08 srp 2010 18:34

Dnes super postříleníčko ve 4 ... Dominátor ... Vendouš ... Kubajz ... a moje maličkost ... žádní další střelci nedorazili počasí bylo perfektní a straka uletěla.
Naposledy upravil(a) Alexxxus dne 08 srp 2010 20:55, celkem upraveno 2 x.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 08 srp 2010 18:53

sportovec: Diky za vysvetleni vtipu, mam humor rad.
Ale to je presne to co jsem psal. Proc to resis? Proc nereagujes na obsah?!
Muzu taky vsude neco hledat a muzeme se hadat o kravinach.
Napr. ac nejsem zrovna silnej v gramatice a udajne jsem i dislektik (no ja bych to nazval jinak :D )
Tak pokud v davu je minimalne jedna zena, oslovujes dav v zenskem rode. (ne?! mozna se pletu)
Tak ze si stejne tak muzu/muzes/muzete myslet, ze psal ke vsem strelcum co to tu ctou a co ja vim, ctou to minimalne i dve zeny..... :wink:

Osobni zast reste soukrome (jak uz bylo receno)....nejlepe do oci, treba se budete divit, ze to ten druhej mysli jinak, nez jste si rikali.

Vzdycky se da neco najit.....ctete vic co se pise, nez to jak.
A nehledejte v tom vzdy to nehorsi.

Pekny vikend vsem.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 08 srp 2010 18:57

Jen rejpnu - mam pocit ze i kdyz to ctou dve zeny, ze tam stejne bude "i" a ne "y" :) takze stejne je to napsany blbe :) ale jinak ok, obsah je dulezity.. a abych nebyl OT tak na dalsi sraz nejedu :-D
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
sportovec

Příspěvek od sportovec » 08 srp 2010 19:11

Grinch :)
Stopar : obsahem prispevku nekterych uzivatelu se uz nezabyvam, ale ta gramatika je nekdy lepsi nez Dikobraz :). Nic ve zlem, kazdy jsme nejaky a dulezite je se hlavne dobre pobavit - zasmat.
Abych nebyl O.T. , tak na sraz jedu, tedy az na ten se soutezi
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 08 srp 2010 19:41

Dle logu jsem to smáznul já, protože Vendous tu nebude působit jako samozvaný mravokárce. Pokud se mu post nelíbí, má možnost udělat report, nebo ještě lépe, nereagovat. Tohle není ničí vyhrazený thread a sportovcův příspěvek zase tak OT nebyl. Dvojí metr si nechte, nijak mu nenadržuju. Toť vše, pokud má někdo zájem v diskuzi pokračovat, tak výhradně přes SZ.
airgunner

Příspěvek od airgunner » 08 srp 2010 20:29

Chtěl bych podpořit Sportovce a Grinche v jejich (marné)snaze o kultivaci pravopisu na těchto stránkách ještě jedním zajímavým příkladem. Totiž, i když bude v davu 1000lidí a z toho 999 žen a pouze! (a tady pozor prosím!)1(slovy jeden) muž, napíšeme tam „ – i“ . A tak by se dalo pokračovat. :D
Otázkou je, zda ten jeden muž se pouze necítí jako muž a ve skutečnosti to není podle pohlaví žena. To můžeme řešit v jiném vlákně, abychom nebyli OT(my chlapi) a celé nám to tu nesmázli .
A abych já osobně taky nebyl OT, za což jsem v SZ kárán, tak na další sraz taky nejedu. :D
WohlmuthOta
Moderátor

Příspěvek od WohlmuthOta » 08 srp 2010 20:40

OT jseš zcela naprosto úplně, protože se zde neřeší srazy, ale Vzduchovkové akce, pokud tady umí někdo číst česky. A bývá nepsaným pravidlem, že kdo nejede tak se obvykle ani nepíše => poměrně logické vysvětlení, že?. Takže to, že nejedeš na sraz si mohl napsat tak maximálně do dalšího srazu a ne do akcí.
drát

Příspěvek od drát » 08 srp 2010 20:46

Omlouvám se všem kterým se udělalo nevolno po mé pravopisné chybě a pěkný večer těm co jsi na mě pěkně namasírovali ego :D
Když už byla řeč o kultivaci
nesmázli nebo nesmazali :?:
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 08 srp 2010 20:52

Muj nazor je takovy:
Za A) Jste v "Chat"u, takze OT je tu normalni, neni potreba si delat alibi nejakym "na sraz jedu".
Za B) Samozrejme ze dulezitejsi je obsah nad formou, ale na stranu druhou - pokud se chce nekdo verejne prezentovat, mel by byt schopen dat tomu alespon zakladni slusnou formu. Vyjimkou muze byt pouze zvlastni pripad cloveka, ktery ackoli formu vubec nezvlada, jeho prispevky jsou vyjimecne cenne obsahove - a takovy zde neni nikdo z nas. Takze se budto snazte psat bez chyb, nebo radeji nepiste vubec. Pokud by zde kazdy psal perly typu "...střelci nedorazily...", tak muze nahodny kolemjdouci nabyt dojmu, ze se jedna o forum nejake zvlastni skoly .. nebo hur, ze "nebezpecne" zbrane drzi v rukou analfabeti, kteri se nedovedou kontrolovat ani v pravopise, natoz pak pri bezpecne manipulaci.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 08 srp 2010 21:13

Doufám že bezpečnou manipulaci mám zažitou pevně pod kůží. Za svojí češtinu se omlouvám, za překlepy také mám velké prsty a klávesnice je titěrná.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
airgunner

Příspěvek od airgunner » 08 srp 2010 21:43

to WohlmuthOta:
Ano to je logické a proto opravuji moje pomýlení : slovo „sraz“ nahrazuji slovem „akce“ . Snad už to bude teď v pořádku :wink:
to drát:
„smáznout“ je pouze nespisovné slovo, něco jako slovo prdel, to už je ale přímo vulgární, nicméně není to pravopisná chyba. Čti dále viz Sidewinder.
to Sidewinder:
Jednoznačně. To podepisuji.
Naposledy upravil(a) airgunner dne 13 srp 2010 10:28, celkem upraveno 1 x.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jetson » 08 srp 2010 22:35

Kurňa, chlapy přece dycky s tvrdým. Se nedivím, že chytrý vymíraj, když si myslej, že s tvrdým má být ženská. :D
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
drát

Příspěvek od drát » 08 srp 2010 22:39

to airgunner:
Čti dále viz. Stalker ,
_Stalker_ píše:Co to s vama lidi je?!
Nic ve zlem, ale par veci nechapu.

1. vendous rekl svuj nazor, fajn....kolik lidi to uz v ruznych sekcich reklo?! Kolik bylo smazano? A to to nebyl chat!!!
Mel jsem moznost to cist pred smazanim a nic vulgarniho tam nebylo. Tak pokud cenzura, tak ji zadam stejne tvrdou vsude! Jinak mi to prijde jako hloupej zasach a muzu si akorat myslet, ze nekdo si je rovnej a nekdo rovnejsi.

2. drát: Sohlasim!! "A nechtěly by jste si to pánové vyřídit z očí do očí jako chlapy než zde na fóru zavádět cenzuru a kamarádský protekcionalizmus." Uz i proto, ze na netu si neprectes emoce.
A kdyz napisu napriklad Mikikymu: "Ty jsi ale magor!" Muze to vyznit ruzne, kdyz mu to reknu osobne, vi hned na cem je. (Mikiky ja vim, ze ja taky! :D )

3. sportovec: Jako ze jen zeny si dokazi vyrikat problemy do oci?! Tak jsi to snad nemyslel, ze ne?! :wink:
Jinak v dublovani, jak pises rozdil nevidim. Proste bud je nebo neni. Nakonec Ty sam mas rad, kdyz maji veci rad!
A zminka o pravopise?! To mi prijde (ac pravdive) tak v tomhle kontextu dost hloupe.
Je to jako kdyz se dva dohaduji, kdo ma lepsi auto a kdyz dojdou argumenty, tak:"ale ja mam veci dum"
Jinak receno, jakou ma souvislost pravopis (a u me si uzijes) s dublovanim?!
tady nejde " i-y" ale o vážnější věc než je pravopis ale vypíchla se do popředí chyba. :lol:
vendous píše:Myslím si že by stačilo kdyby sportovec dal jen do jednoho vlákna svoje výsledky.
Nechápu proč můj příspěvek zmizel když jen poukazoval na to že by stačilo v jednom vláknu (Field target) napsat jak dopadl závod.
Příště si také nějaký svůj příspěvek napíšu do několika témat a uvidíme kde zůstane a kde ne.
Nebo je snad na každého jiný metr?
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
airgunner

Příspěvek od airgunner » 09 srp 2010 08:41

drát: Moc textu, ani jsem to nedočetl celé, už se mi nechce reagovat , nemá to smysl
Odpovědět