vetrovku treba plnit kazdych 30- 70 vystrelov (podla nastavenia vykonu). a ked mas nabijacie zariadenie na 10 diaboliek ako ja, tak plnis dost casto - zalezi, samozrejme aj na tom, kolko casu venujes jednotlivemu vystrelu, ako dlho mieris atd. napriklad ja, ked blbnem a strielam "len tak", vystrielam 50 diaboliek za 5 minut (pre tych, ktori by chceli rypat - LEN KED BLBNEM), a mozem zasa plnit. ale ked plniaca flasa lezi vedla teba, je ti to v podstate jedno. ked sa ponahlas, naplnenie zaberie necelu minutu.
v prospech kvalitnej piestovky hovori aj nizsia cena. pretoze k cene vetrovky musis pripocitat aj tu potapacsku flasu. ak mas stastie a nie si narocny, da sa kupit za malo penazi, ale ak si potrpis, moze ta vyjst draho. na druhej strane, ked si kupis piestovku z nemecka, budes musiet urobit par uprav, aby si vratil vykon na zakonny limit, pretoze bude zrejme nastavena na nemecky limit 7.5J. ale to hrozi aj pri vetrovke...
skratka, vstupne naklady na vetrovku budu o cosi vyssie ako pri tom weihrauchu. presnu cenu nepoznam, ale ak sa spytas kubajzza, isto ti povie. ja osobne som dal prednost vetrovke pred kvalitnou piestovkou z tychto dovodov:
1. spatny naraz je minimalny, takze ma kapacitu strielat presnejsie ako piestovka.
2. pri urcitych nakladoch existuje moznost instalacie nabijacieho zariadenia, teda mozes z nej urobit opakovacku, co pri piestovke nie je mozne
to je moj pohlad. mozno by ti nejaki piestovkari mohli napisat par slov tiez. nech sa uz rozhodnes akokolvek, jedinu chybu by si urobil, keby si vyhodil peniaze za gamo.