Vyber vzduchovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- armyhunter
Ten koncept s podpisama není špatný. Taky jsem o tom přemýšlel. Shodneme se co asi vylepšit a pošlem to tam. 

Re: Voľba vzduchovky
100% bych šel s Váma do toho.armyhunter píše:Ten koncept s podpisama není špatný. Taky jsem o tom přemýšlel. Shodneme se co asi vylepšit a pošlem to tam.

Pevnou hlaveň, lepší lícnici, natahování ze spoda.
Ale myslim si, že by nás blesku rychle poslali do prd*le

SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
+ nějakej ten zásobníček.Sláva píše:Pevnou hlaveň, lepší lícnici, natahování ze spoda.

Naposledy upravil(a) cvicubis dne 26 črc 2010 21:21, celkem upraveno 1 x.
- armyhunter
To asi jo, mají na práci něco jinýho. A ještě by to chtělo 16J.
To rozhodně, využít plných zákonem povolených 16J !armyhunter píše:To asi jo, mají na práci něco jinýho. A ještě by to chtělo 16J.
tos nato kápnulSláva píše: Ale myslim si, že by nás blesku rychle poslali do prd*le

Nejde!Prostě NNe
- armyhunter
Ale zkusit to můžem.
- DrobasMirek
..tak když už spolupracujou s AA a všude se s tim chlubí (nevim na jaký bázi je spolupráce) tak by si od nich mohli pujčit TX 200, dát tomu třeba jinou pažbu, sem tam nějaká změna aby to nebylo tak okatý a CZ200Mk3 je na světě 

- armyhunter
Oni budou spíš vyrábět ostré zbraně než aby se zabívali nějou vzduchovkou. 

Jak velký je kvalitativní rozdíl mezi S634 a HW57? Co přesnost?
- DrobasMirek
já narazil co se slavie 634 týče asi na špatnej kus, naštěstí nebyla moje. HW57 se tváří docela slušně, ale HW97 se tváří ještě slušnějc
Osobně bych ti poradil fakt asi koupit třeba tu 97čku. Koupíš S634, zjistíš, že by to chtělo něco o chlup lepšího, co míň kope a má hezčí pažbu. Prodáš S634 koupíš HW97, Prosport nebo TX200.. zjistíš, že jsou sice krásný a parádně střílej, ale jak musí asi střílet taková větrovice..? Pravděpodobně si pružinovku necháš, protože je fakt krásná a každej chlap má mít pořádný péro a přikoupíš CZ200S.. Tu časem prodáš, protože AirArms vyrábí hodně plnotučný holky do větru.. dvakrát mrkneš a seš v tom za 25 tis. v ideálním případě..
.
.
.
.
.
..a pak si koupíš HW100..
tak nějak ta nákaza postupuje u mě a nevim nevim kdy se to zastaví..
dá se to stihnout během půl roku + - 

.
.
.
.
.
..a pak si koupíš HW100..

tak nějak ta nákaza postupuje u mě a nevim nevim kdy se to zastaví..

...tak jsi mi potvrdil, přesně to čeho se obávám.
Jak to jednoho chytne...
...inu vácheň...

Jak to jednoho chytne...
...inu vácheň...
- DrobasMirek
nejhorší je, že některých kousků se pak ani nechceš zbavit jak ti přirostly..
takže doma zustala S630, S631 a AA TX200Mk3, kterou mám sice kvuli svědomí až si budu kupovat další na bazaru, ale tajně doufám, že po ní nikdo neskočí jako po CZ200 když jsem prodával, to mě fakt naštvalo
S tou se mi loučilo asi nejhůř..
takže doma zustala S630, S631 a AA TX200Mk3, kterou mám sice kvuli svědomí až si budu kupovat další na bazaru, ale tajně doufám, že po ní nikdo neskočí jako po CZ200 když jsem prodával, to mě fakt naštvalo

- DrobasMirek
jinak byla doba někdy na jaře kdy mi přišlo dát za vzduchovku 20. tis jako nesmysl.. teď už mi to jako zas taková blbost vůbec nepřipadá