MVT je starsi verze ktera ma zabudovane chrono na mereni rychlosti strely a podle toho upravuje dalsi vystrel. Uz se nedela kvuli poruchovosti (zustala jenom ve verzi nad 16J).
Novejsi verze MCT nema chrono, je predprogramovana, upravuje vystrel uz jenom podle tlaku v kartusi. Dle ohlasu na zahranicnich forech ma paradoxne lepsi konzistenci.
Dela se v razi 4.5 a 5.5mm. V 16J doporucuji 4.5mm, ma mnohem plossi krivku (mezi 30 a 50m ma 8cm propad)
jeste mas na vyber mezi 400 a 500 ml kartusi, rozdil je ve 100 vystrelech navic a o 200g vyssi vaze. Ja mam 500ml, vaha nevadi, strilim z bipodu. Do ruky neni ani ta 400ml verze, pokud teda nejses Rambo
Vzhledem k tomu ze u nas se neda koupit, tak objednat z Anglie:
http://www.airgunbuyer.com/
Platba pres Paypal (nebo ucet, ale to stoji neco navic). Pocitej s 50 Librama postovnyho a dodani do tydne.
Prislusenstvi:
Optika.... no to je na dyl

Pocitej tak 8-20 tis, na tohle se fakt nedava cina za dvojku.
Montaze - 1000-1500,-
Tlakova lahev 300bar - 1200,- za 2l, 5000,- za 7l (nejpouzivanejsi)
Tlakova prepousteci hadice s budikem - cca 1500,-
bipod - cca 2000,-
kufr - na strileni sice potreba neni, ale podle zakona nesmis vzduchovku tahat jenom tak po ulici - 1200,-
WD40 predpokladam ze mas, kus hadry taky. Cistici filcovy valecky stoji asi stovku za 100ks
No a par tisic diabolek do startu (150,- za krabicku

)
Snad sem na nic nezapomel a neodradil te
Ale ver tomu ze naklady ti puska bohate vrati.
Ja to doma obhajuju tak, ze bych ten cas prosedel v hospode, takze vlastne usetrim
Ale to uz je kazdyho boj