ja ted meril ustovku a nadhera.... nebudu to tu vypisovat zkousel jsem asi jen 40ran a -+1m/s

mam cca 1500 ran a baterka moment.......64procent

od 230 do 90baru 160ran....nasel jsem konecne diabolky ktere se nemusi zamackavat do zasobniku takze problem maleho zahloubeni na zasobniku vyresen (jsou to express) jinak az na to, ze obcas si dam vystrel na prazdno, protoze nevim jestli jsem natahl nebo ne, tak spokojenost....drzeni, vyvazeni zbrane, delka zbrane , natahovani , vkladani zasobniku, vzhled , zpracovani , presnost , konzistence , spoust , pocet ran na naplneni .....vsechno max spokojenost...... a jelikoz spokojenost na max. druha zbran bude z 95procent take daystate a to Airwolf MCT 5,5mm a 54J

....air ranger je urcite take dobry, ale ja chci el. stelovani vykonu a Daystate Windows jsou dobra vec

a s kitem od Polaka to bude jeste vetsi pecka
jeste - co se tyce vysky montaze, tak mam stredni a 5mm mezi hlavni a puskohledem se mi nezda moc

Tu samou mezeru mam i mezi vrskem zasobniku a puskohledem ....takze kdo by s tim mel problem, muze se pohrabat v montazich a neco urcite vybere aby to mel cca 1-2mm nad hlavni....ja si radeji pujdu zastrilet misto vymysleni kravin
Optiku mam Nikko Stirling Gameking 4-16x50