vse o malorazkach

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admix » 05 úno 2009 08:43

DrU2: ted za 2-3 tydny o vikendu budu mit cestu do prahy (dvakrat), jsem z Plzne, tak se muzem domluvit (icq 145657853/jabber admix@jabbim.cz). ZP mam 8)

DrU2

Příspěvek od DrU2 » 05 úno 2009 08:57

Jsem to dal do inzerátů a bylo to smáznutý(ani se nedivim), tak jsem to zkusil zde, ale asi to tu zaroste, takže asi nihoko z Plzně nenajdu. Vlastně ani nevim, koho bych měl poprosit a kam to dát, aby to bylo vidět a zakládat kvůli tomu nové vlákno, by se moderátorům nemuselo líbit.

Někoho napadne otázka proč si tam nedojedu sám? V práci dělám do dýl a pak frčím ještě hodinu domů a o víkendu makám na baráku,rodina atd.
Už jsem propásl ty akce na tu malorážkovou munici,co tam byla za 0,85 kc/ks, ale ta nemela potazenou strelu. Tohle je super cena, za kterou to tady nesezenu. Na střelnici, na kterou¨občas zajdu nechtěj olovo (to je jsany, když je krytá :) ).

Po pravdě jsem už taky někoho z Plzně požádal, ale je v současné době nemocný(říkal tak za 2týdny),ale slíbil mi, že se zeptá ještě kolegů, jestli někdo nepojede, zatím se neozval, má asi co dělat sám se sebou.
Proč to honím ještě touhle cestou a honem,honem je, že mám obavy, že to bude hned pryč :( .

Taxt výše jsem měl rozepsaný, když přišla první nabídka pomoci, tak to tam nechám...

To admix: děkuju,děkuju, prosím napiš nějaký den do předu, než bys jel a domluvíme se blíže, třeba to do té doby splašim ještě nějak jinak.
admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admix » 05 úno 2009 09:19

Dru2: sorry chlape, ale request je na tvy strane - ja si nepamatuju co mam udelat zejtra, natoz za 2-3 tydny ;) Pokud budes mit zajem, zkus mi napsat pres tejden 16tyho a dal a ja ti reknu, jestli ta cesta do prahy plati. Pokud tam pojedu, brymovou mam po ceste do centra (pravdepodobne tam pojedu i pro neco pro sebe), takze neni problem ti neco vzit (neco, co se vejde do autobusu - neuvezu pytel naboju :D )
sportovec

Příspěvek od sportovec » 05 úno 2009 09:25

Harp, DrU2 : hoši - chlapci ,zní tak teple :D . Lepší je nás oslovovat např. Mistři, Borci a v dalších superlativech :)
DrU2 : Brymovou mám kosek přes řeku, měřeno dálkoměrem 650m. Klidně Ti ty náboje koupím, ale pošta je samozřejmě blbost a náboje vydám osobě pouze se ZP a OP. To je asi logický.
Mistr :)
DrU2

Příspěvek od DrU2 » 05 úno 2009 09:37

to admix: Jasný, chápu, dám si to do deníčku a případně se ozvu :) .

Asi už na nikoho nenarazím, dvě a více dobrých duší za den a ještě se zbrojákem,z Plzně a s cestou do Prahy, to už by asi bylo moc :D

Ale pokud má někdo cestu dřív.... :wink:

zase píšu, píšu a mezi tím se mi tam vylíhne odpověď od sportovce

to sportovec: To to máš co bys dostřelil :D . Děkuji i Tobě za nabídku, ale asi už je to komplikovaný, aby hnal někdo druhý ke třetímu pro náboje pro prvního... :) , ale zase by tu byla jistota, že se to stihne koupit, než se to prodá...

OK, na oslovení hoši si dám pozor :D
admix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admix » 05 úno 2009 10:57

Ber me jako pripadnou zalohu ;)
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 05 úno 2009 13:05

vsechno fajn, akorat sem nepochopil ze nechtej na strelnici olovo :?: to mi nejak nestimuje.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
DrU2

Příspěvek od DrU2 » 05 úno 2009 13:12

No nechtějí čisté olovo, protože to je uzavřená střelnice. Koukal jsem, že jsem před tim napsal krytá, což asi trochu zmátlo.
DrU2

Příspěvek od DrU2 » 06 úno 2009 17:39

Tak borci, strelci a jini superlativy osloveni uzivatele. Jiz jsem vyresil problem s nakupem 22LR (jez jsem chtel od Brymove),diky uzivatali KLADIVO, ktery me nasmeroval na prodejnu, kde meli tu krabku jen o dvacku drazsi, takze mam jiz zasobu. Prodejnu znam, ale nevedel jsem, ze tam maji tuhle munici,myslim,ze mi ukazoval Blazer CCI, ktery vsak nema celoplast.

Dekuji Kladivovi i vsem ostatnim, kteri se v problemu angazovali.

Diky
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 07 úno 2009 14:59

nechapu strelnici co nechce olovo, jeste sem se stim nesetkal a doufam ani nesetkam. to bychom asi nenasli spolecnou rec.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
sportovec

Příspěvek od sportovec » 08 úno 2009 18:38

Předem se omlouvám za O.T. Důvod ? Z www.strelectvi.cz mě chodí upozornění na SZ. Je mi jasné, že dotazy se týkají malorážek, či větrovek a proto , píšu sem. Na Strělectví jsem dostal Ban a jestli tam mohu, či nemohu přispívat je mi fuk, spíš mne mrzí , že kdo se ptá se nedoptá. Komentovat slabomyslné a ješitné důvody pro můj Ban od tamních moderátorů, rozebírat určitě nehodlám. Ať nějaká dobrá duše napíše na Strelectví do malorážek, že kontakt na mne je na gunshop.cz . Dik.
PaF

Příspěvek od PaF » 08 úno 2009 19:47

...prosbe vyhoveno. Trochu jsem Ti to zcenzuroval :lol: , ale kontakt tam je.
babine

Příspěvek od babine » 10 úno 2009 17:51

Zdravím pánové,
měl bych jeden dotaz (jestli je blbej, nebo už se to někde řešilo, tak mě prosím nekamenujte).
Dnes jsem při čištění své Sulh 150 zjistil, že se mi železo trochu hýbe v uložení. Ne stranově, ale příčně, a to asi tak 1mm. No to asi nebude úplně košér, co? Tak jsem se chtěl zeptat: někde jsem pochytil že "bedding" je o uložení šroubů které drží železo do nějakého silikovu nebo uložení pozdra...
Nevíte někdo o nějakým puškaři, který to umí (pokud možno na Moravě)?
Popř. nenašel by se někdo, kdo s tím má zkušenost aby se podělil jak se to dělá?
Díky.
Avax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avax » 11 úno 2009 03:00

Ahoj, muzete mi doporucit nejakou levnou novou malorazku ? Uz sem koukal, ze treba od norinca se da koupit za asi 4500, ale nevim jak je to u malorazek, na co jsou nachylne, jake mohou byt jejich nemoci a pomer cena/vykon. Dekuju
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 11 úno 2009 07:21

To Babine: Dřív než začneš uvažovat o beddingu, překontroluj dotažení šroubů. Nevím, co by se muselo stát, aby systém v pažbě při běžném užívání o tolik povolil. Dotahuj momentem cca 5 Nm na obou šroubech. V případě, že by to nepomohlo, kontaktuj SZ Sportovce, myslím, že by Ti mohl pomoci.
To Avax: Na norníka zapomeň pokud chceš střílet na něco většího, než jsou plechovky. Stačí chvíli sledovat inzeráty a troufám si říci, že velmi brzo objevíš použitou ZKM 456 (Mod.4), případně terčové zbraně za ceny jen o málo vyšší, než jsi ochoten dát za norníka, přičemž kvalita je nesrovnatelná.
Odpovědět