vse o malorazkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jsem to dal do inzerátů a bylo to smáznutý(ani se nedivim), tak jsem to zkusil zde, ale asi to tu zaroste, takže asi nihoko z Plzně nenajdu. Vlastně ani nevim, koho bych měl poprosit a kam to dát, aby to bylo vidět a zakládat kvůli tomu nové vlákno, by se moderátorům nemuselo líbit.
Někoho napadne otázka proč si tam nedojedu sám? V práci dělám do dýl a pak frčím ještě hodinu domů a o víkendu makám na baráku,rodina atd.
Už jsem propásl ty akce na tu malorážkovou munici,co tam byla za 0,85 kc/ks, ale ta nemela potazenou strelu. Tohle je super cena, za kterou to tady nesezenu. Na střelnici, na kterou¨občas zajdu nechtěj olovo (to je jsany, když je krytá
).
Po pravdě jsem už taky někoho z Plzně požádal, ale je v současné době nemocný(říkal tak za 2týdny),ale slíbil mi, že se zeptá ještě kolegů, jestli někdo nepojede, zatím se neozval, má asi co dělat sám se sebou.
Proč to honím ještě touhle cestou a honem,honem je, že mám obavy, že to bude hned pryč
.
Taxt výše jsem měl rozepsaný, když přišla první nabídka pomoci, tak to tam nechám...
To admix: děkuju,děkuju, prosím napiš nějaký den do předu, než bys jel a domluvíme se blíže, třeba to do té doby splašim ještě nějak jinak.
Někoho napadne otázka proč si tam nedojedu sám? V práci dělám do dýl a pak frčím ještě hodinu domů a o víkendu makám na baráku,rodina atd.
Už jsem propásl ty akce na tu malorážkovou munici,co tam byla za 0,85 kc/ks, ale ta nemela potazenou strelu. Tohle je super cena, za kterou to tady nesezenu. Na střelnici, na kterou¨občas zajdu nechtěj olovo (to je jsany, když je krytá

Po pravdě jsem už taky někoho z Plzně požádal, ale je v současné době nemocný(říkal tak za 2týdny),ale slíbil mi, že se zeptá ještě kolegů, jestli někdo nepojede, zatím se neozval, má asi co dělat sám se sebou.
Proč to honím ještě touhle cestou a honem,honem je, že mám obavy, že to bude hned pryč

Taxt výše jsem měl rozepsaný, když přišla první nabídka pomoci, tak to tam nechám...
To admix: děkuju,děkuju, prosím napiš nějaký den do předu, než bys jel a domluvíme se blíže, třeba to do té doby splašim ještě nějak jinak.
Dru2: sorry chlape, ale request je na tvy strane - ja si nepamatuju co mam udelat zejtra, natoz za 2-3 tydny
Pokud budes mit zajem, zkus mi napsat pres tejden 16tyho a dal a ja ti reknu, jestli ta cesta do prahy plati. Pokud tam pojedu, brymovou mam po ceste do centra (pravdepodobne tam pojedu i pro neco pro sebe), takze neni problem ti neco vzit (neco, co se vejde do autobusu - neuvezu pytel naboju
)

to admix: Jasný, chápu, dám si to do deníčku a případně se ozvu
.
Asi už na nikoho nenarazím, dvě a více dobrých duší za den a ještě se zbrojákem,z Plzně a s cestou do Prahy, to už by asi bylo moc
Ale pokud má někdo cestu dřív....
zase píšu, píšu a mezi tím se mi tam vylíhne odpověď od sportovce
to sportovec: To to máš co bys dostřelil
. Děkuji i Tobě za nabídku, ale asi už je to komplikovaný, aby hnal někdo druhý ke třetímu pro náboje pro prvního...
, ale zase by tu byla jistota, že se to stihne koupit, než se to prodá...
OK, na oslovení hoši si dám pozor

Asi už na nikoho nenarazím, dvě a více dobrých duší za den a ještě se zbrojákem,z Plzně a s cestou do Prahy, to už by asi bylo moc

Ale pokud má někdo cestu dřív....

zase píšu, píšu a mezi tím se mi tam vylíhne odpověď od sportovce
to sportovec: To to máš co bys dostřelil

OK, na oslovení hoši si dám pozor

Tak borci, strelci a jini superlativy osloveni uzivatele. Jiz jsem vyresil problem s nakupem 22LR (jez jsem chtel od Brymove),diky uzivatali KLADIVO, ktery me nasmeroval na prodejnu, kde meli tu krabku jen o dvacku drazsi, takze mam jiz zasobu. Prodejnu znam, ale nevedel jsem, ze tam maji tuhle munici,myslim,ze mi ukazoval Blazer CCI, ktery vsak nema celoplast.
Dekuji Kladivovi i vsem ostatnim, kteri se v problemu angazovali.
Diky
Dekuji Kladivovi i vsem ostatnim, kteri se v problemu angazovali.
Diky
Předem se omlouvám za O.T. Důvod ? Z www.strelectvi.cz mě chodí upozornění na SZ. Je mi jasné, že dotazy se týkají malorážek, či větrovek a proto , píšu sem. Na Strělectví jsem dostal Ban a jestli tam mohu, či nemohu přispívat je mi fuk, spíš mne mrzí , že kdo se ptá se nedoptá. Komentovat slabomyslné a ješitné důvody pro můj Ban od tamních moderátorů, rozebírat určitě nehodlám. Ať nějaká dobrá duše napíše na Strelectví do malorážek, že kontakt na mne je na gunshop.cz . Dik.
Zdravím pánové,
měl bych jeden dotaz (jestli je blbej, nebo už se to někde řešilo, tak mě prosím nekamenujte).
Dnes jsem při čištění své Sulh 150 zjistil, že se mi železo trochu hýbe v uložení. Ne stranově, ale příčně, a to asi tak 1mm. No to asi nebude úplně košér, co? Tak jsem se chtěl zeptat: někde jsem pochytil že "bedding" je o uložení šroubů které drží železo do nějakého silikovu nebo uložení pozdra...
Nevíte někdo o nějakým puškaři, který to umí (pokud možno na Moravě)?
Popř. nenašel by se někdo, kdo s tím má zkušenost aby se podělil jak se to dělá?
Díky.
měl bych jeden dotaz (jestli je blbej, nebo už se to někde řešilo, tak mě prosím nekamenujte).
Dnes jsem při čištění své Sulh 150 zjistil, že se mi železo trochu hýbe v uložení. Ne stranově, ale příčně, a to asi tak 1mm. No to asi nebude úplně košér, co? Tak jsem se chtěl zeptat: někde jsem pochytil že "bedding" je o uložení šroubů které drží železo do nějakého silikovu nebo uložení pozdra...
Nevíte někdo o nějakým puškaři, který to umí (pokud možno na Moravě)?
Popř. nenašel by se někdo, kdo s tím má zkušenost aby se podělil jak se to dělá?
Díky.
-
- Odborník na zbraně
To Babine: Dřív než začneš uvažovat o beddingu, překontroluj dotažení šroubů. Nevím, co by se muselo stát, aby systém v pažbě při běžném užívání o tolik povolil. Dotahuj momentem cca 5 Nm na obou šroubech. V případě, že by to nepomohlo, kontaktuj SZ Sportovce, myslím, že by Ti mohl pomoci.
To Avax: Na norníka zapomeň pokud chceš střílet na něco většího, než jsou plechovky. Stačí chvíli sledovat inzeráty a troufám si říci, že velmi brzo objevíš použitou ZKM 456 (Mod.4), případně terčové zbraně za ceny jen o málo vyšší, než jsi ochoten dát za norníka, přičemž kvalita je nesrovnatelná.
To Avax: Na norníka zapomeň pokud chceš střílet na něco většího, než jsou plechovky. Stačí chvíli sledovat inzeráty a troufám si říci, že velmi brzo objevíš použitou ZKM 456 (Mod.4), případně terčové zbraně za ceny jen o málo vyšší, než jsi ochoten dát za norníka, přičemž kvalita je nesrovnatelná.