vse o malorazkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nepomohl by v nějakém minimálním množství odrezovač? Opatrně ho nanést jenom na zasažená místa.
-
Re: vse o malorazkach
podívej se na stránky
http://www.lumberjack.estranky.cz/
přípravek používám jak na čištění po střelbě, tak i při repasy starých zbraní, včetně zarezlých součástí.
http://www.lumberjack.estranky.cz/
přípravek používám jak na čištění po střelbě, tak i při repasy starých zbraní, včetně zarezlých součástí.
Ahoj vsem,
mohl by nekdo, prosim, promerit takovy ten cucdlicek, co se na nej chytaj Harrisky? Zajimalo by me , jaky prumer diry tam je, jak jsou od sebe daleko ty dve sfrezovane plosky a jaky je prumer toho cudlicku samotneho.
Diky moc
mohl by nekdo, prosim, promerit takovy ten cucdlicek, co se na nej chytaj Harrisky? Zajimalo by me , jaky prumer diry tam je, jak jsou od sebe daleko ty dve sfrezovane plosky a jaky je prumer toho cudlicku samotneho.
Diky moc
"Čudlíček" je normální základna sundávacího poutka Uncle Mikes. Koupíš ho skoro v každé dobré prodejně zbraní. Díra má cca. 3,75 mm a mezi ploškama je šířka 8 mm. Záleží na jakou pažbu to máš, pokud tam nemůžeš dát ten vrut, tak existuje i přímo redukce z euro lišty, z weaveru, atd...
Ja vim, ze se to da koupit, ale ja mam na te me pazbe (Aeron) takovou divnou listu, ma vnitrni prurez cca 16x5,5mm, tak si ten cudl udelam sam a proto se ptam na ty rozmery.
Dekuju
Dekuju
Už se to tu řešilo, ty máš právě euro lištu nebo jak se tomu nadává...
a jako na potvoru ty mají taky dva rozměry. Zkus prolézt fórum malá odstřelovačka, tam to docela nedávno probírali. Dokonce tam myslím tu redukci někdo nabízel.

Vezmeš větší šroub, spiluješ mu hlavičku do tenka a zúžíš ho tak, aby vlezl do šíny. Závit necháš cca 1cm, zbytek odřízneš. Zploštíš ho odpilováním drážek závitu a vyvrtáš dírku pro kolíky z nožiček... Práce na 10min s pilníkem a svěrákem... Zvládl jsem to i já, úplné nemehlo...
Zabte je všechny! Bůh si ty své pozná...
To jo, to jo, pocitam, ze si tu redukci udelam sam, ale chci ji udelat i stou zakladnou, ktera bude pevne drzet v liste. Tak jak to rikas ty se to zafixuje az kdyz namonotuju Harrisky...alespon tak jsem to pochopil
kup harisky(kopie) ktere se nemontuji na poutko,ale maji uchyceni primo jezdcem do listy..a jsou za babku.
No, ja uz mam Harrisy z US .... 

clovek vzdi neco udela a pak zjisti ze to slo udelat lepe a za polovinu 

Ja chtel ty z US , tak me to tolik nemrzi, spis ta redukce bude trochu orisek... 

tady máš tvůj "oříšek"
http://www.aczshop.cz/product_info.php? ... ucts_id=53

Znam,znam, ale ja tam mam listicku , jak jsem jiz psal, 16x5,5mm ...
Ano, zafixuje se to až dotažením nožiček. A vadí to něčemu? Mi ne, naopak si v jedné disciplině můžu přitáhnout nožičky blíže k sobě, což je pro mne pohodlnější...
Zabte je všechny! Bůh si ty své pozná...