Vojenstvi - SA58 nebo M16? 7,62x39 X 5,56 NATO?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
jak tak koukám někdo smazl moje příspěvky takže : modelky za dobře placené peníze ? Hoši myslíte si že tam jezdíme pozovat pro fotografy ? To neni jako že jste se na zs váleli na bidle a hovno dělali. Kluci ode mně z roty se ted vrátili z afgoše a iráku .Jestli okolo modelek pasá denně několik náct raket 50m od nich ,ve dne v noci .Pořád poplachy a jiné sračky tak prosím, ale byl bych rád kdyby jste vážili svá slova o modelkách ju
díky

díky
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Golfe doufám že nejseš nasranej. Já netvrdím že českej voják je špatnej. Naopak, věřím, že kdyby bylo potřeba, dokázali bychom pořádně zatopit komukoli, kdo by sem vkročil. Jde mi o to, že současná AČR je dokonalým odrazem současné politické situace. Prostě sračka.
Ale naše vojcly v iráku a bůhvíkdevšudeještě fakt nelituju. Nejsou to žádný branci, který by tam byli proti svý vůli.
Ale naše vojcly v iráku a bůhvíkdevšudeještě fakt nelituju. Nejsou to žádný branci, který by tam byli proti svý vůli.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
-
- Kontaktovat uživatele:
......
from Golf...
Těch 140 tisíc za 5měsíců je pořád víc nejmíň o 30 než mám já po 11 letech u kriminálky.......a skoro denně se tahám s hajzlama na které jsou zatykače výkony trestů a dodávám je do basy, nikdy nevím co na mě v těch bytem a barácích odkud je taháme co kdo vytáhne a nebo kde co chytíme za žloutenku nebo něco horšího......já to rozhodně nemůžu zabalit po 5 měsících a mám tohle každý den. Neříkám že to mám horší nebo lepší všechno má svoje specifika, ale nikdo mě nenutil tak jako je. V jednom Ti ovšem dám za pravdu měl by to kritizovat a kafrat o tom ten kdo tyhle zkušenosti zažívá na vlastní kůži .
teď si naštěstí od ulice oddechnu jdu od pondělka na stáž na agendu zbraní a střeliva

Těch 140 tisíc za 5měsíců je pořád víc nejmíň o 30 než mám já po 11 letech u kriminálky.......a skoro denně se tahám s hajzlama na které jsou zatykače výkony trestů a dodávám je do basy, nikdy nevím co na mě v těch bytem a barácích odkud je taháme co kdo vytáhne a nebo kde co chytíme za žloutenku nebo něco horšího......já to rozhodně nemůžu zabalit po 5 měsících a mám tohle každý den. Neříkám že to mám horší nebo lepší všechno má svoje specifika, ale nikdo mě nenutil tak jako je. V jednom Ti ovšem dám za pravdu měl by to kritizovat a kafrat o tom ten kdo tyhle zkušenosti zažívá na vlastní kůži .

teď si naštěstí od ulice oddechnu jdu od pondělka na stáž na agendu zbraní a střeliva

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
-
- Kontaktovat uživatele:
.......
Mě úplně stačí ta Afrika v Ostravě .....stačí se podívat jaké si napsal bydliště PB "negerplatz"....... 
.....no nic to by bylo na dlouhou debatu ale jsme OT tak toho necháme

.....no nic to by bylo na dlouhou debatu ale jsme OT tak toho necháme

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
-
- Kontaktovat uživatele:
milej kvakoši ano nejsem u armady dlouho od roku 06 ,ale koukám že ty jsi echt odborník ,kdyby mi kluci neřekli kolik si přivezli tak to nepouštim dál nemá totiž za potřebí si cokoliv vymýšlet brouk
kde pak sloužíš ?

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?