AGT Vixen 2 Long .22
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
zdar strelci, po dlhom case prisiel cas urobit si radost, Veteran .177 potreboval nejaky "doplnok" v 22ke, no a Alesovo video na Vix2 prislo v pravy cas na to, aby som vedel co chcem... dnes Vix dorazila, vzduch samozrejme nemam
a tak zatial len par fotiek pre porovnanie + ako vyzera Vix s Deltou
... dalej, drobna zmena balistiky mimo vykonu
je, ze os optiky bude az 7cm od osi hlavne (na vsetkych pcp to doteraz bolo max 6cm), ale pre mna v pohode, nulu mam na 30m, strielam na jednu nulu, do 30m diabolka stupa, od 30m klesa...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
Re: AGT Vixen 2 Long .22
TO: Peter4444
dakujem, chvilinku to potrva, ale samozrejme budu nasledovat testy... strasne rad by som konecne skusil slugy, pretoze na Veteran .177 som Knockouty skusal, ale tam je chockovana LW hlaven a rozptyl 10cm+ na 30m je jasny dokaz ze slugy a zuzena hlaven nejdu zrovna 2x dokopy... ale Vix ma cylinder CZ, takze verim ze slugy by mohli slapat
aj ked zasa, ak pimpnem Vix na laser s Heavy, tak sa mi do toho nebude chciet vrtat, kedze heavy vazia 1.175 a slugy 1.645 a tym padom by som zasa musel menit nastavenie bicej pruziny
kazdopadne uvidime 
ok, nevydrzal som
Vix prisla nafukana na 150 bar, takze som sa spolahol, ze par ran dam, minimalne stiahnut rychlost zo sialenych T20+
na "normalnych" D70
co som pri .22ke pouzival bezne, co sa jumbo heavy tyka... no a nulu na 30m samozrejme, ale len velmi priblizne, z ruky, bez bipodu, pretoze mam Harrisy na picatinny rail a Vix ma Arca, respektive M-lok
takze, na nastavenie rychlosti som potreboval 10 ran
a nastavenie nuly na 30m 8 ran
kedze som Deltu pretocil na stred rozsahu horizontal aj vertikal
a tak som chvilu experimentoval, pokial som to doklikal
aj ked som teda na max vertikalnom rozsahu, a asi budem musiet Deltu vzadu podlozit 
... no a podvecer este prisla redukcia m-lok <---> picatinny a tak som na Vix nahodil Harrisy
a z Veterana som kanibalizoval palm rest, najprv len na skusku, ale teraz sa to tak sakra / kurwa dobre drzi
ze palm tam ostane, ale Harrisy zlozim, ked to teda velmi precizne nastrelim, pretoze mimo inych benefitov je Vix uzasna
prave tym, aka je lahucka, 2.8 bez vsetkeho, 3.2 s optikou a nemienim z toho urobit 5 kilovu
priseru, ako svojho casu z Veterana, komplet osadeny 4.8
nateraz vsetko, koli praci a absencii vzduchu
to bude teraz chvilu off line...
dakujem, chvilinku to potrva, ale samozrejme budu nasledovat testy... strasne rad by som konecne skusil slugy, pretoze na Veteran .177 som Knockouty skusal, ale tam je chockovana LW hlaven a rozptyl 10cm+ na 30m je jasny dokaz ze slugy a zuzena hlaven nejdu zrovna 2x dokopy... ale Vix ma cylinder CZ, takze verim ze slugy by mohli slapat
ok, nevydrzal som
... no a podvecer este prisla redukcia m-lok <---> picatinny a tak som na Vix nahodil Harrisy
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.