AGT Vixen 2 Long .22

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Odpovědět
dalajlamax
Kontaktovat uživatele:
AGT Vixen 2 Long .22

Příspěvek od dalajlamax » 03 lis 2025 17:39

zdar strelci, po dlhom case prisiel cas urobit si radost, Veteran .177 potreboval nejaky "doplnok" v 22ke, no a Alesovo video na Vix2 prislo v pravy cas na to, aby som vedel co chcem... dnes Vix dorazila, vzduch samozrejme nemam :( a tak zatial len par fotiek pre porovnanie + ako vyzera Vix s Deltou 8) :mrgreen: ... dalej, drobna zmena balistiky mimo vykonu :mrgreen: je, ze os optiky bude az 7cm od osi hlavne (na vsetkych pcp to doteraz bolo max 6cm), ale pre mna v pohode, nulu mam na 30m, strielam na jednu nulu, do 30m diabolka stupa, od 30m klesa...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Peter4444

Re: AGT Vixen 2 Long .22

Příspěvek od Peter4444 » 04 lis 2025 19:28

Super gratulujem, potom pridaj nejaké nástreli na 50m.
FX Crown MkII
dalajlamax
Kontaktovat uživatele:

Re: AGT Vixen 2 Long .22

Příspěvek od dalajlamax » 04 lis 2025 20:24

TO: Peter4444
dakujem, chvilinku to potrva, ale samozrejme budu nasledovat testy... strasne rad by som konecne skusil slugy, pretoze na Veteran .177 som Knockouty skusal, ale tam je chockovana LW hlaven a rozptyl 10cm+ na 30m je jasny dokaz ze slugy a zuzena hlaven nejdu zrovna 2x dokopy... ale Vix ma cylinder CZ, takze verim ze slugy by mohli slapat :mrgreen: aj ked zasa, ak pimpnem Vix na laser s Heavy, tak sa mi do toho nebude chciet vrtat, kedze heavy vazia 1.175 a slugy 1.645 a tym padom by som zasa musel menit nastavenie bicej pruziny :? kazdopadne uvidime 8)
ok, nevydrzal som :lol: Vix prisla nafukana na 150 bar, takze som sa spolahol, ze par ran dam, minimalne stiahnut rychlost zo sialenych T20+ :shock: na "normalnych" D70 8) co som pri .22ke pouzival bezne, co sa jumbo heavy tyka... no a nulu na 30m samozrejme, ale len velmi priblizne, z ruky, bez bipodu, pretoze mam Harrisy na picatinny rail a Vix ma Arca, respektive M-lok :( takze, na nastavenie rychlosti som potreboval 10 ran :mrgreen: a nastavenie nuly na 30m 8 ran :twisted: kedze som Deltu pretocil na stred rozsahu horizontal aj vertikal :? a tak som chvilu experimentoval, pokial som to doklikal :twisted: aj ked som teda na max vertikalnom rozsahu, a asi budem musiet Deltu vzadu podlozit :(
... no a podvecer este prisla redukcia m-lok <---> picatinny a tak som na Vix nahodil Harrisy :twisted: a z Veterana som kanibalizoval palm rest, najprv len na skusku, ale teraz sa to tak sakra / kurwa dobre drzi :mrgreen: ze palm tam ostane, ale Harrisy zlozim, ked to teda velmi precizne nastrelim, pretoze mimo inych benefitov je Vix uzasna :wink: prave tym, aka je lahucka, 2.8 bez vsetkeho, 3.2 s optikou a nemienim z toho urobit 5 kilovu :evil: priseru, ako svojho casu z Veterana, komplet osadeny 4.8 :? nateraz vsetko, koli praci a absencii vzduchu :cry: to bude teraz chvilu off line...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět