No asi jo na 10 a 11 diabolludo píše:rainstorm má dva druhy zásobníkov ?lukinn píše:to jo prase do hlavi si nemuze stezovat

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
No asi jo na 10 a 11 diabolludo píše:rainstorm má dva druhy zásobníkov ?lukinn píše:to jo prase do hlavi si nemuze stezovat

Ty mám já.
 Ty mám já.Úplně stejný kousek mi dorazil minulý týdenduffioso píše:Tak zitra mi ma posta privezt rainstorma SL SHB 5,5.Chtel jsem se zeptat,jestli nekdo pouzivate ten dvojitej zasobnik.Ten asi u SL nepujde pouzit,co?Ta bocni paka mu musi prekazet,nebo je to akorat vypocitany?
 Ten dvojzásobník bys tam dal jenom z lévé strany, z prava to přes tu páku nepůjde, takže pro nás nepoužitelné, bohužel...
 Ten dvojzásobník bys tam dal jenom z lévé strany, z prava to přes tu páku nepůjde, takže pro nás nepoužitelné, bohužel... Zítra uvidíš sám
 Zítra uvidíš sám   Zatím tam mám horší puškohled, takže jsem zdaleka nemohl využít její celý potenciál. Ovšem nové sklo je již ve výběrovém řízení, takže brzo to bude v cajku
  Zatím tam mám horší puškohled, takže jsem zdaleka nemohl využít její celý potenciál. Ovšem nové sklo je již ve výběrovém řízení, takže brzo to bude v cajku 

A ještě zapomeň na jsb RS ty jsou katastrofální sice o fous rychlejší ale o hoooodně nepřesný
 A ještě zapomeň na jsb RS ty jsou katastrofální sice o fous rychlejší ale o hoooodně nepřesný  
 uvidime,snad se na tech 40m vejdu aspon na A4
 uvidime,snad se na tech 40m vejdu aspon na A4