No asi jo na 10 a 11 diabolludo píše:rainstorm má dva druhy zásobníkov ?lukinn píše:to jo prase do hlavi si nemuze stezovat
NO A JE TO TADY!!! PRVNÍ EVANIX V ČR....
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Neni důležitý vyhrát ale nasrat toho kdo vás porazil :-))
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Re: NO A JE TO TADY!!! PRVNÍ EVANIX V ČR....
původní rainstorm měl kovový nekrytovaný bubínek s jisticím O kroužkem. Nový má budíka s podávací pružinou
Čo je teda podľa vás lepšie? Marauder, či Evanix? Najviac sa mi pozdáva Blizzard
Tak vlastně 4 druhy
1 starej 10 ran
2 novej kapotovanej 10 ran
3 novej kapotovanej 11 ran
4 novej kapotovanej dvojzásobník 2*11 ran
Docela guláš ne
1 starej 10 ran
2 novej kapotovanej 10 ran
3 novej kapotovanej 11 ran
4 novej kapotovanej dvojzásobník 2*11 ran
Docela guláš ne
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
A co kapotovanej na 13 ??? cal. 177
Ty mám já.
Tak zitra mi ma posta privezt rainstorma SL SHB 5,5.Chtel jsem se zeptat,jestli nekdo pouzivate ten dvojitej zasobnik.Ten asi u SL nepujde pouzit,co?Ta bocni paka mu musi prekazet,nebo je to akorat vypocitany?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Úplně stejný kousek mi dorazil minulý týdenduffioso píše:Tak zitra mi ma posta privezt rainstorma SL SHB 5,5.Chtel jsem se zeptat,jestli nekdo pouzivate ten dvojitej zasobnik.Ten asi u SL nepujde pouzit,co?Ta bocni paka mu musi prekazet,nebo je to akorat vypocitany?
Tak to je blby,jedine poresit tuningovou paku.Jak ti to strili?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Je to poprvé, co jsem sáhl po .22 a s přesností a střelbou obecně jsem nad míru spokojen, střílím každý den a pořád se jí nemůžu nabažit
Zítra uvidíš sám
Zatím tam mám horší puškohled, takže jsem zdaleka nemohl využít její celý potenciál. Ovšem nové sklo je již ve výběrovém řízení, takže brzo to bude v cajku 
Jinak do budouca je v plánu regulátor tlaku, Harrysky, kompenzátor hluku, vícero zásobníčků, kufr, svítilnu na puškohled, popruh přes rameno... jéjé, to bude ještě peněz
Jinak do budouca je v plánu regulátor tlaku, Harrysky, kompenzátor hluku, vícero zásobníčků, kufr, svítilnu na puškohled, popruh přes rameno... jéjé, to bude ještě peněz
Nad regulatorem jsem taky premyslel,ale vadi mi,ze pak manometr ukazuje jen vystupni tlak z regu,ne skutecnej tlak v kartusi.Kolik ran das na naplneni?Je to naladeny aspon priblizne na 16J?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Kolik ran na naplnění zvládnu ti teď nepovím, zatím jsem si o tom nedělal přehled a chrona nemám :/
Zkoušel jsem tu Chrono mobilní aplikaci, ale tomu se nedá vůbec věřit...jako nejreálnější výsledek mi to naměřilo tohle, ale tomu teda taky nevěřím.

Zkoušel jsem tu Chrono mobilní aplikaci, ale tomu se nedá vůbec věřit...jako nejreálnější výsledek mi to naměřilo tohle, ale tomu teda taky nevěřím.

Tak jestli se to aspon trosku blizi realite,tak budu muset zakroutit kouzelnym sroubkem.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Já bych tomu i věřil ale ten dvoj zásobník bude tak za dvojku a regulátor ta 5,5 bude taky potřebovat jinak tak 50 až 60 ran by tam mělo bejt.Osobně mám vyzkoušeno 50 m při 20 joulech a celkem slušná přesnost
A ještě zapomeň na jsb RS ty jsou katastrofální sice o fous rychlejší ale o hoooodně nepřesný 
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Evanix Rainstorm .22
MTC Viper 10*44 SCB
Pro cely cekani na postaka jsem nestihl koupit krmeni,tak mi Kavy koupil exacty 5,51.Bohuzel nemeli 5,52
uvidime,snad se na tech 40m vejdu aspon na A4
S RSama jsem pocital v pripade,ze bych si chtel s klukama projit zavod v odstrelu plechovych mysu.No neva,uvidime v nedeli.
S RSama jsem pocital v pripade,ze bych si chtel s klukama projit zavod v odstrelu plechovych mysu.No neva,uvidime v nedeli.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tak jsem ted trosku ladil a myslim,ze ted tam bude neco kolem tech 16J.V zakladu to mohlo mit tech cca 12-13J.V nedeli zmerime na chronech.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert