Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Můj nový Walther PPK 7,65mm Br. 

"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
no krasavec, kdes ho bral?
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
mě by zajímalo, kde berete to pozadí. Já ať pátrám doma jak chci, tak nacházím akorát modré utěrky, květinkové ručníky a bílé prostěradla
ale červená tomu waltheru sluší..
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
edelweiss: šťastná koupě přes inzerát
Je opravdu netknutej od německých myslivců, v originální krabici s dvěma zásobníky - jeden s botkou a druhý bez, vytěrákem, rozborným klíčem a originálním návodem. Dokonce snad i čistící tkanina je původní. Chybí jen nástřelka. Majitel co mi ho prodal z něho vystřelil cca. 30ran a nemám důvod mu nevěřit. V místech, kde by měl být brynýr otřený vlivem pohybu závěru je naprosto netknutý. Zkrátka bomba. Mam z něj velkou radost.
dykmore: to snad nemyslíš vážně? Co jsi to za fandu do zbraní, když nemáš doma několik metrů rudého sametu, čalounické kůže, zeleného filcu atd. k aranžování fotografií?!
Já osobně to mám
Ale pravda je, že to postupně zpracovávám.

dykmore: to snad nemyslíš vážně? Co jsi to za fandu do zbraní, když nemáš doma několik metrů rudého sametu, čalounické kůže, zeleného filcu atd. k aranžování fotografií?!
Já osobně to mám

asi sem si cvrkl. to je klenot!!! 
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Díky!
Ale začínám s nim mít problém, protože jsem ho chtěl na nošení. Od odpoledne co jsem ho přines ho pořád otlapávám a začínám si řikat jestli ho není na tahání v pouzdře škoda? Asi si pořídim ještě jednoho na nošení a s timhle budu házet patky 
nový de koupit za 6200,- uloženka ttop stav po armádě:-) Tak leda to vzít a pak slzet nad obouma 
Mě jeden takový utekl před vánoci, ale byl fosfátovaný. A teď jsem rád, že mi utek. 
Ono je to stejně jedno, pánčto mam rád krásný věci, takže budu slzet i nad sekerkou, když bude pěkná.
Ono je to stejně jedno, pánčto mam rád krásný věci, takže budu slzet i nad sekerkou, když bude pěkná.
Doporučuju koupit ještě jednoho jetýho na nošení, protože je opravdu škoda ošoupávat pěknou povrchovku... Na konkurenčním foru je jeden na prodej... Mám taky jednoho v top stavu a buďto leží v trezoru anebo se s nim mazlim 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Taky se přikláním k tomu abys ho zařadil do kategorie sběratelských kousků nebo přijdeš do pekla
..
V žádným případě ho necpi do nějakého Fobusu nebo Dasty to aby sis za trest aspoň kůži sedřel.
sakra jak já ti ho závidim... až se stydím
I Shon Connery by ti záviděl toho krasavce.
V žádným případě ho necpi do nějakého Fobusu nebo Dasty to aby sis za trest aspoň kůži sedřel.
sakra jak já ti ho závidim... až se stydím
Jules Winnfield a Vincent Vega:
- Na takovejhle kšeft bysme měli brát brokovnice. - Kolik jich je?
- Tři, čtyři... - Včetně toho našeho?
- To nevím. - Takže to znamená, že jich tam taky může bejt pět.
- Může. - Chtělo to brokovnici.
- Na takovejhle kšeft bysme měli brát brokovnice. - Kolik jich je?
- Tři, čtyři... - Včetně toho našeho?
- To nevím. - Takže to znamená, že jich tam taky může bejt pět.
- Může. - Chtělo to brokovnici.
nic ve zlým, ale takovýhle prodal zelenysport spoustu za 4.800,-, taky jsem si dva koupil, jediný rozdíl od tohoto, že nemají krabičku
a výrobce je Ulm, tudíž poválka, kdyby byl v tomhle stavu a měl na závěru Zella Mehlis(Thur), tak to je jiný kafe
a výrobce je Ulm, tudíž poválka, kdyby byl v tomhle stavu a měl na závěru Zella Mehlis(Thur), tak to je jiný kafe
Chotis: Opravdu krásný kousek. Neměl by si ještě nějaké foto?
harrykv: Pouzdro na něj bych vybrané měl GALCO Executive, ale cena skoro 200doláčů mi příde dost vysoká, takže se poptám u pana Zlého, zda by mi pouzdro v tom stylu nespíchnul.
derringer: Já ale taky netvrdím, že je to kdovíjakej sběratelskej kus. Ta pistole je "pouze" nová a krásná. Jaké PPK prodával zlenysport nevím, neviděl jsem je. Zato jsem viděl jiné zbraně od nich, u kterých tvrdily že jsou to nepoužité skladovky a na první pohled to byly jasné repasy.
Zella Mehlis by byla pěkná. Ale já chtěl PPK na nošení a takové by bylo jen pro potěchu.
harrykv: Pouzdro na něj bych vybrané měl GALCO Executive, ale cena skoro 200doláčů mi příde dost vysoká, takže se poptám u pana Zlého, zda by mi pouzdro v tom stylu nespíchnul.
derringer: Já ale taky netvrdím, že je to kdovíjakej sběratelskej kus. Ta pistole je "pouze" nová a krásná. Jaké PPK prodával zlenysport nevím, neviděl jsem je. Zato jsem viděl jiné zbraně od nich, u kterých tvrdily že jsou to nepoužité skladovky a na první pohled to byly jasné repasy.
Zella Mehlis by byla pěkná. Ale já chtěl PPK na nošení a takové by bylo jen pro potěchu.
Další fota na str. 112 http://forum.gunshop.cz/foto-zbrani-ali ... ml#p149244
Pro mě nejhezčí pistole na světě...
Tak sem si udělal pozdní vánoce 858 taktical 4p,to se mi hodí k mojí 82.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Smazaný uživatel 93
Chotis píše:Další fota na str. 112 http://forum.gunshop.cz/foto-zbrani-ali ... ml#p149244Pro mě nejhezčí pistole na světě...
Souhlas...