Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

ale červená tomu waltheru sluší..
 ale červená tomu waltheru sluší.. Je opravdu netknutej od německých myslivců, v originální krabici s dvěma zásobníky - jeden s botkou a druhý bez, vytěrákem, rozborným klíčem a originálním návodem. Dokonce snad i čistící tkanina je původní. Chybí jen nástřelka. Majitel co mi ho prodal z něho vystřelil cca. 30ran a nemám důvod mu nevěřit. V místech, kde by měl být brynýr otřený vlivem pohybu závěru je naprosto netknutý. Zkrátka bomba. Mam z něj velkou radost.
 Je opravdu netknutej od německých myslivců, v originální krabici s dvěma zásobníky - jeden s botkou a druhý bez, vytěrákem, rozborným klíčem a originálním návodem. Dokonce snad i čistící tkanina je původní. Chybí jen nástřelka. Majitel co mi ho prodal z něho vystřelil cca. 30ran a nemám důvod mu nevěřit. V místech, kde by měl být brynýr otřený vlivem pohybu závěru je naprosto netknutý. Zkrátka bomba. Mam z něj velkou radost. 
  Ale pravda je, že to postupně zpracovávám.
  Ale pravda je, že to postupně zpracovávám.

Ale začínám s nim mít problém, protože jsem ho chtěl na nošení. Od odpoledne co jsem ho přines ho pořád otlapávám a začínám si řikat jestli ho není na tahání v pouzdře škoda? Asi si pořídim ještě jednoho na nošení a s timhle budu házet patky
  Ale začínám s nim mít problém, protože jsem ho chtěl na nošení. Od odpoledne co jsem ho přines ho pořád otlapávám a začínám si řikat jestli ho není na tahání v pouzdře škoda? Asi si pořídim ještě jednoho na nošení a s timhle budu házet patky 

..
..  
  I Shon Connery by ti záviděl toho krasavce.
 I Shon Connery by ti záviděl toho krasavce. 
  Pro mě nejhezčí pistole na světě...
 Pro mě nejhezčí pistole na světě...Chotis píše:Další fota na str. 112 http://forum.gunshop.cz/foto-zbrani-ali ... ml#p149244Pro mě nejhezčí pistole na světě...