Ted zpet k tematu..
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

...a to mi Deltu Titanium s MilDotem dost znechutilosportovec píše:Před měsícem jsem koupil Delta Titanium ale s osnovou Duplex. Titanium s mildotem má opravdu horší obraz a kříž tlustý. S Duplexem je obraz excelentní i na největší zvětšení. Je to nejlepší kulatko co jsem zatím měl a bylo jich asi deset. Hned v závěsu je dobrej Hawke Target 6 x 24. Ma hodně čistý obraz super tenkou osnovu a nemění nastřeleni. ( pro Harpa ).

) Ji treba ten tlustsi kriz vyhovuje s tenkym nebyla schopna strilet. Volba krize je do jisty miry dost individualni. Me treba vyhovuje o neco malo slabsi nez ma Titanium. Docela mne nedavno zaujala zamerna osnova u MTC Viper. Je tenka ale dost vyrazna.
) Ji treba ten tlustsi kriz vyhovuje s tenkym nebyla schopna strilet. Volba krize je do jisty miry dost individualni. Me treba vyhovuje o neco malo slabsi nez ma Titanium. Docela mne nedavno zaujala zamerna osnova u MTC Viper. Je tenka ale dost vyrazna. Huvidíme, Bary má taky "jen" Duplex a všechno kliká.
 Huvidíme, Bary má taky "jen" Duplex a všechno kliká. 

Tzn. ta Delta T. má za ty prachy určitě velmi kvalitní sklo a mechanicky je na tom taky podle toho co už sem taky mnohokráte četl dobře atd. zakrytá točítka a korekce paralaxy na objektivu by snad nemusela tolik vadit, dá se s tím žít, hlavně že je parádní obraz a drží nástřel...
 Tzn. ta Delta T. má za ty prachy určitě velmi kvalitní sklo a mechanicky je na tom taky podle toho co už sem taky mnohokráte četl dobře atd. zakrytá točítka a korekce paralaxy na objektivu by snad nemusela tolik vadit, dá se s tím žít, hlavně že je parádní obraz a drží nástřel...