V?b?r pu?kohledu na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Moderátor
-
- Moderátor
No odoláš a neodoláš, mě osobně se sojka stala jen jednou, měl jsem u sebe i flintu, ale nedokázal jsem to, to srdce bych neměl, dlouho jsem váhal, ale rozum zvítězil. Co z toho mam, když se netrefim tak ji akorát zmrzačim a bude se tejden trapit než uplně umře. Přižnávám, že v létě sedaj občas kosáci na jahody a když si to člověk vypěstuje tak ho to docela naprdne, tak sem tam nějakej na první ránu, jinak opravdu NE.
-
- Kontaktovat uživatele:
co bych mněl dělat já, předevčírem mi stádo srnek zplundrovalo 2/3 okurek a kopru,něco ožrali ale všechno ováleli.Nebylo to po prvé ,začínaj bejt u nás nějak oprsklí
tak asi že by na ně 8*57? 

Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Já jsem si na Slavii 634 koupil Fomei 4*20 a ... Nic moc. Co dva dny musím korigovat nástřel, furt to někam uhybá. Nečekal jsem zázraky, ale... Co byste doporučovali vcelku lacinýho? Viděl jsem Deltu s AO za cca 1700...??
A k těm sojkám a jiným živočichům - ondýno jsem se díval přes nitky na nějakého zpěváčka, ale nejde ho jen tak pácnout. Coby dítě jsem trefil vrabce a to hodně blbě. Celý odpoledne se plácal v okapu, tak musel tatík postavi žebřík a dorazit ho.
A od té doby prostě NE. Potkáni a jim podobní - to je jediná výjimka.
A k těm sojkám a jiným živočichům - ondýno jsem se díval přes nitky na nějakého zpěváčka, ale nejde ho jen tak pácnout. Coby dítě jsem trefil vrabce a to hodně blbě. Celý odpoledne se plácal v okapu, tak musel tatík postavi žebřík a dorazit ho.

-
- Moderátor
No bud tu deltu, nebo pokud chceš něco ještě lacinějšího tak činskou Gamo 4×32 i s montáží 11mm. Ale ta zas nemá AO. Cena okolo 1250,-Rys píše:Co byste doporučovali vcelku lacinýho? Viděl jsem Deltu s AO za cca 1700...??
Osobně to tak udělám, jen musíš zase dopilovat tu montáž kvůli ty de***ní rybině.